Kavallerigatan 90, Upplands Väsby

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 63m2 Pris: 1 995 000 kr

Helrenoverad 2:a med stor uteplats med gräsyta. Centralt läge nära centrum och kommunikationer!

OBS, FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN! Helrenoverad (-13) och påkostad 2:a om 63 kvm med väl tilltagna rum. Centralt läge nära Väsby Centrum och kommunikationer. Uteplatsen skapar en trevlig radhuskänsla med en stor gräsyta. Här finns möjlighet för den med gröna fingrar att påta och fixa i trädgården. Här bor du dessutom väldigt nära Väsby centrum för handel samt Upplands Väsby station för pendeltåg mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. Ring gärna för privatvisning!

Rumsbeskrivning

Hall

Trevlig hall målad i vitt med ett snyggt och neutralt ekparkettgolv. Rakt fram i hallen finns lägenhetens klädkammare. Plats för inhängning i garderober direkt till höger. Säkerhetsdörr finns. Ut i porten når du lägenhetens förråd.

Badrum

Helrenoverat badrum i två delar där handfat, spegelskåp samt tvättmaskin finns direkt innanför den första dörren. Längre in i badrummet finns badkar och vägghängd WC. Mörkt klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. Vädringsfönster finns. Våtrumsintyg finns.

Kök

Helrenoverat kök i stilrena färgval. Vita luckor, mörk bänkskiva i laminat och svart mosaik ovan bänk. Utrustningen består av diskmaskin, kombinerad kyl/frys, häll, fläkt, ugn och mikro. Matplats mot fönster för 6-8 personer. På golvet ligger fortsatt en ekparkett och väggarna är även dessa vitmålade.

Klädkammare/kontor

Stor klädkammare som idag nyttjas som ett mindre sovrum. Ekparkett på golvet och målat väggar i blått.

Sovrum

Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng, garderobsförvaring finns. Ekparkett på golvet och målade väggar i grönt. Härifrån nås lägenhetens uteplats.

Vardagsrum

Vardagsrum i bra storlek vilket skapar en luftig känsla. Här finns gott om plats för möblemang, såväl soffgrupp som ytterligare matplats. Härligt ljusinsläpp genom fönstren. Ekparkett och vitmålade väggar.

Övriga utrymmen

- Finns även en föreningslokal i källaren på Kavallerigatan 78, den kan man som boende låna mot en deposition på 1000kr. - Tvättstuga finns i föreningen vid Kavallerigatan 78, denna har hyresgästerna i första hand tillgång till, men bostadsrättsinnehavarna kan också få tillgång om plats finnes mot en mindre månadskostnad.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1969

Lägenheten har helrenoverats år 2013.

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget och Comhem. Föreningen har gruppavtal med Bredbandsbolaget vilket gör att ägaren debiteras en obligatorisk kostnad på 165kr/mån för 100/100mbit/s.

Uteplats/Balkong

Stor uteplats i öster med altan närmast huset, även denna renoverades 2013. Härligt med en stor gräsyta att nyttja.

Bilplats

47 garageplatser. Går att hyra för 658 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 91 parkeringsplatser. Går att hyra för 333 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kavallerigatan 90 - Upplands Väsby

  Kommun

  Upplands Väsby

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1969

  Boarea

  63m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Centralt

  Avgift

  3 325 kr/mån

  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

  Accepterat pris

  1 995 000 kr

  31 667 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Mikael Salmén

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-4551285

  mikael.salmen@lansfast.se Läs mer om Mikael

  Visning

  Är du intresserad?

  Kavallerigatan 90, Upplands Väsby

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 63m2 Pris: 1 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  615 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Övrigt:

  165 kr

  Personer i hushållet: 4

  Obligatoriskt tillägg för bredband på 165 kr/mån, se övrigt.

  Andel i föreningen:

  0,74%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-19

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Glädjen Vilunda

  Lägenhetsnummer:

  5605

  Antal lägenheter:

  175

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  - Föreningen ombildades 2010 från att tidigare varit hyresrätter ägda av Väsbyhem.  Föreningens ekonomi:

  En avgiftshöjning har övervägts för 2018. Inga beslut tagna men kalkylen ses över där bland annat debitering för vatten och värme skall läggas separat från månadsavgiften. Den ekonomiska kalkylen är ej klar och inga exakta siffror finns för beslut. Kontakta gärna föreningen om så önskas, mail: info@brfgladjen.se (kontrollerat 2018-01-03).  Gjorda renoveringar:

  Senaste renoveringen var en ombyggnad av värmesystemet till ett modernt tvårörssystem. Inga planer på nya stora projekt i dagsläget (kontrollerat 2018-01-03).  Annat:

  - Stammarna i föreningen är undersökta och skall hålla minst till 2025.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  181 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola