Maja Snis gata 6, Gustavsberg

Bostadsrätt, 4 rok, 102m2 Pris: 3 995 000 kr

Stor lägenhet i markplan med två stora uteplatser!

Nyproducerad 4:a med två ljuvliga uteplatser. En egen oas som ger lägenheten en hemtrevlig radhuskänsla. Härliga uteplatser med plats för loungemöbler på altanen och generöst med plats på den gröna gräsmattan för en gungställning och hängmatta. I Gustavsberg tar Porslinskvarteren form där spännande arkitektur möter en enastående skärgårdsmiljö och en inspirerande historia. På Maja Snis gata bygger JM denna generösa 4:a på hela 102 kvm. Påkostade materialval, väl tilltagna ytor med en social planlösning mellan kök och vardagsrum och två helkaklade badrum. Köket är stilsäkert inrett och präglas av den höga kvalitén. De två badrummen är helkaklade dusch, wc, kommod, tvättmaskin och torktumlare i det stora badrummet samt dusch, wc och kommod i det andra badrummet. Badrummen är smakfullt inredda. Här är det bara att flytta in och njuta. Omedelbar närhet till både skolor och dagis. Strax utanför dörren finns direktbussar som tar er till Slussen på ca 20-30 minuter. Här har ni verkligen nära till allt, med en kort promenad tar man sig till Värmdö Marknad, Gustavsberg Centrum och hamnen. Populära Porslinskvarteren i centrala Gustavsberg är en stadsdel under omvandling. Det historiska gamla fabriksområdet blir nu till en levande stadsdel där fabrikens historia kommer att vara synlig för invånare och besökare då industiarkitekturen bevaras. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig småstadskänsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. I Porslinskvarteren bor du med närhet till skola, nybyggd förskola, mysiga caféer och butiker. Allt bara några hundra meter från Gustavsbergs hamn. Tillträde: prel feb 2018.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredband, TV och telefoni kostar 220 kr/mån, obligatoriskt tillägg till föreningen.

Uteplats/Balkong

Två stora uteplatser som är avskärmade. Uteplats i nordöst, ca 40 kvm stor. Betongplattor och avskärmat med skärmar samt buskar. Uteplats i sydväst, mot parkstråket. Ca 28 kvm stor. Gräsyta samt betongplattor, avskärmat med skärm och buskar.

Bilplats

Parkering finns att hyra i garage. Kostnad: 850 kr/mån. Kö kan förekomma.

Övrigt

Välkommen till Värmdös vackra och allsidiga centralort Gustavsberg. Här får du uppleva en enastående kombination av skärgård, naturområden och kulturarv, samtidigt som du har nära till allt som storstaden har att erbjuda. Den gamla bruksorten är välkänd för sin unika konsthistoria och porslinstillverkning som började för över 100 år sedan. Samtidigt som den kulturhistoriska miljön bevaras befinner sig Gustavsberg just nu i en spännande utvecklingsfas. Under de närmaste åren kommer hela centralorten att få ett ordentligt lyft. Den ambitiösa satsningen innebär att flera nya bostäder kommer att byggas i bland annat Porslinskvarteren. Gustavsbergs hamn planeras att utvecklas till ett konst- och kulturcentrum med ännu fler aktiviteter och upplevelser, som alltigenom kommer att präglas av ett modernt perspektiv på hållbarhet. För att ytterligare berika området ges även plats för nya restauranger, verksamhetslokaler och parker. Expansionen kommer också att inrymma ett aktivt båtliv, på Kattholmen skapas ett marint centrum med en ny gästhamn. Vid Gustavsbergs centrum finner du idag bland annat matbutik, bibliotek, bank, apotek, och systembolag. Vid centrum hittar du också Gustavsbergsbadet och flera idrottsanläggningar. Här hittar du också Gustavsbergsbadet med äventyrsbad. Bara några minuter bort finns de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid hamnområdet finns idag både restaurang, mysiga cafér, småbutiker, konst- och kulturutställningar som porslinsmuseet samt marina med båtliv. Även vårdcentral och apotek. I området finns flera förskolor och skolor med årskurs F-9 samt Gustavsbergs gymnasium. Direktbussarna från centrum tar dig smidigt in till Slussen på bara 25 min. OBS! Lägenheten säljs på ritning! Ändring/tillägg, annons Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Maja Snis gata 6 - Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2017

Boarea

102m2

Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Gustavsberg-Porslinskvarteren

Avgift

5 262 kr/mån

Inkl Värme och kallvatten

Pris

3 995 000 kr

39 167 kr/m2

Ansvarig mäklare

Jonas Lönnroth

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Jonas Maila mig

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Maja Snis gata 6, Gustavsberg

Bostadsrätt, 4 rok, 102m2 Pris: 3 995 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

620 kr/månad

Hushållsel:

200 kr

Vatten/avlopp:

200 kr

Övrigt:

220 kr

Personer i hushållet: 1

Övrigt: avser obligatoriskt tillägg till föreningen för bredband, TV och telefoni. (220 kr/mån.)

Andel i föreningen:

0,9578%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk frånluftsventilation

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Ranka

Lägenhetsnummer:

51001

Antal lägenheter:

132

Antal lokaler:

1

Information:

I föreningen finns det 132 st lägenheter. Det finns förråd till varje lägenhet och en gemensamhetslokal samt ett övernattningsrum som kan hyras av föreningens medlemmar.

Energideklaration

Status:

Ej utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola