Gamla Brunnsvägen 48B, Ingarö

Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 137m2 Pris: 4 650 000 kr

Strax intill populära Brunn uppförs dessa nyproducerade parhus i bostadsrättsform. Bostadsrättsföreningen planeras till tolv lägenheter varav åtta i första etappen. Nu säljs fyra likadana lägenheter med ljus och välritad planlösning med terrass i bästa solläge och ett högt och soligt läge med stora nyttjanderättsområden i vacker skärgårdsnatur, endast ca 1 km från Brunn. Stora utomhusytor för lek, odling och umgänge med gott om plats för bil, barnvagnar och cyklar. Rymligt, uppvärmt vindsförråd och gemensam bergvärme för bra värmeekonomi. Området har precis fått kommunalt vatten och avlopp installerat och nyrenoverade vägar. Fasta priser och först till kvarn gäller vid bokning av lägenhet. I området finns Brunns skola med årskurs F-9 och Fågelviks skola åk F-3. Det finns även flertalet förskolor. I Brunn finns också Ingarö idrottsförening med fotbollsplan och friidrottsanläggning vilket är en härlig samlingsplats för aktiva barn och vuxna. Här finns också den välsorterade matbutiken Ingaröhallen samt post-service och bensinstation. Härlig sandstrand och båtklubb i Fladen, ca 1,4 km från fastigheten och i Fågelvik, ca 2 km bort ligger Ingarö Golfbana som har två 18-hålsbanor. Bra bussförbindelser från Brunn in till Slussen, tre busslinjer och resan tar ca 25 min. Detta är ett perfekt livsstilsboende för dig som söker lugn och ro i härlig natur men ändå vill ha närhet till det mesta.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2018

Uteplats/Balkong

Altan i västerläge. Mark i anslutning till bostadsrätten: Gräsmatta. Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran. Gästplats finns.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 25 Feb 14:30 - 15:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Gamla Brunnsvägen 48B - Ingarö

  Kommun

  Värmdö

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2018

  Boarea

  137m2

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Brunn

  Avgift

  5 680 kr/mån

  Pris

  4 650 000 kr

  33 942 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Erik Harder

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 72 07

  erik.harder@lansfast.se Läs mer om Erik

  Extra kontaktperson

  Sophie Uppgren

  Mäklarassistent

  076-790 95 61

  sophie.uppgren@lansfast.se Läs mer om Sophie

  Visning

  Kom på visning!

  2018-02-25 14:30:00 2018-02-25 15:00:00 40 Bostadsvisning Gamla Brunnsvägen 48B, Ingarö 59,275958172031, 59,275958172031 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Gamla Brunnsvägen 48B, Ingarö

  Bostadsrättslägenhet, 5 rok, 137m2 Pris: 4 650 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  18,11%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glas

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Brunnsbacken

  Lägenhetsnummer:

  42A, 42B, 48A, 48B

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola