Örnklovägen 7c, Värmdö

Pris ej angivet

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 26 Aug 17:00 - 17:45

  Mäklarens muntliga presentation kl. 17:15. Välkommen!

  Mån 27 Aug 18:30 - 19:00

  Mäklarens muntliga presentation kl. 18:45. Välkommen!

  Anmäl till visning

  Adress

  Örnklovägen 7c - Värmdö

  Kommun

  Värmdö

  Typ

  2 ½ plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017/2018

  Boarea

  149m2

  Rum

  6 rok varav 4 sovrum

  Område

  Kolvik, Hemmesta

  Avgift

  6 179 kr/mån

  Hushållsel och uppvärmning tillkommer.

  Nyproducerat parhus om ca 149 kvm med sjöutsikt. Nära till allt.

  Nyproducerat parhus i bostadsrättsform i populära Kolvik. Huset ligger i ett högt, soligt läge med sjöutsikt och stort tillhörande nyttjanderättsområde. Stor uteplats på ca 30 kvm i bra västerläge där du kan njuta av solens strålar ända tills den går ned. Huset är från Fiskarheden och har en härlig New England-stil, med liggande vit träpanel, grå takpannor, grå ytterdörr samt grå spröjs på fönstren. Här har du parkeringsplats i direkt anslutning till boendet vilket ger känslan av ett eget hus. I detta hus har arkitekten tänkt till. Med rum i olika våningsplan, ljudisolerade väggar, extra tjock isolering i tak/golv och massiva trädörrar kan den som vill skapa sig en lugn och ostörd miljö. Huset har väldisponerade ytor med praktisk planlösning samt påkostade materialval. Som medlem i Brf Örnklovägen kan du använda den stora gemensamma gräsytan vid vattnet, badbryggan, bastun och den stora grillplatsen. Här finns även möjlighet till båtplats i Torsbyfjärden via Kolviks samfällighet. Det nya området ligger alldeles bredvid en sjö som mynnar ut i Torsbyfjärden. Det är gångavstånd till buss, mataffär och restauranger. Kolvik, som ligger kustnära i anslutning till Hemmesta centrum, är ett av de populärare områdena på Värmdö. Här finns kuperad terräng och närhet till havet. Bara några minuter från bostäderna går även direktbuss till Slussen som nås efter ca 30 minuter. Närmaste skolor är Hemmestaskolan, som erbjuder årskurs F-9, Viks skola, som erbjuder årskurs F-6, samt Grantomta Montessoriskola med årskurs F-6. Närbelägna förskolor är Torshälls förskola (högst kundnöjdhet i kommunen), Labyrinten förskola, Dalstugans förskola, Värmdöviks förskola, Viks förskola, och Vikingens förskola. Det här är ett perfekt boende för barnfamiljen som vill ha ett modernt, fräscht, lättskött och mycket praktiskt boende med närhet till det mesta.

  Ansvarig mäklare

  Jonas Lönnroth

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-162 70 87

  jonas.lonnroth@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-26 17:00:00 2018-08-26 17:45:00 40 Bostadsvisning Örnklovägen 7c, Värmdö 59,3269853617273, 18,4971223619841 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-08-27 18:30:00 2018-08-27 19:00:00 40 Bostadsvisning Örnklovägen 7c, Värmdö 59,3269853617273, 18,4971223619841 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entréplan

  Hall med garderober och klinkergolv. Duschrum med kakel/klinker, duschhörna med glasväggar, wc, handdukstork samt handfat på kommod från Ballingslöv. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med ekparkett som ger möjlighet till flera olika möbleringsalternativ. Köket är från Ballingslöv i snygg grå färg, med stenskiva och med vitt kakel på väggen. Vitvaror i rostfritt stål från Siemens. Tvättstuga som nås från köket med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt värmepanna från Nibe. Praktiskt förvaringsutrymme under trappan. I tvättstugan är takhöjden 2,40 meter. Takhöjden för våningsplanet i övrigt är 2,60 meter.

  Övre plan

  Tre sovrum och allrum med ekparkett. Badrum med kakel och klinker, golvvärme, badkar samt duschhörna med glasväggar, handdukstork och handfat som vilar på kommod från Ballingslöv. Takhöjden för våningsplanet är 2,40 meter.

  Vindsplan

  Från det övre planet leder trappan upp till det översta planet som har öppen planlösning och takfönster som ger gott om ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ekparkett. den högsta takhöjden är 2,40 meter.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd som får placeras efter eget önskemål.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uppvärmning

  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan samt plan 2.

  TV

  Öppen fiber - Telia

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Altan på baksida om 27 kvm. Uteplats 2: Veranda på framsida.

  Bilplats

  Två till tre parkeringsplatser. Elskåp finns vid parkeringen.

  Övrigt

  Lite om Kolvik: Här bor du i ett populärt och barnvänligt område nära havet. Som fastighetsägare i Kolvik blir du automatiskt medlem i Kolviks samfällighetsförening som ger möjlighet till båtplats vid Torsbyfjärden, där även samfällighetens badplats finns. Vid Hemmesta centrum hittar du mataffären Coop Konsum och bara några minuters bilresa bort hittar du handelsområdet Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Området har ett brett utbud av skolor och möjligheter till olika aktiviteter. Här ligger Hemmestaskolan som är en låg-mellan och högstadieskola. Även Viks skola samt Grantomta Montessoriskola med årskurs F-6. I området finns ett flertal förskolor som Labyrinten, Dalstugans förskola, Blåsippan med flera. Nära Hemmestaskolan hittar du idrottsanläggningen Värmdövallen som har två sporthallar, en gymnastikhall, två konstgräsplaner, en grusplan samt en högklassig friidrottsanläggning. Under vintern plogas halva grusplanen till en isbana vilket är ett populärt utflyktsmål för barnfamiljer i området. I Kolvik finns härliga naturområden som lockar till ett aktivt friluftsliv under hela året. För den som gillar naturpromenader, löpning och längdskidåkning finns nära Värmdövallen ett 2,5 km långt belyst motionsspår. Det finns även 5,6 och 7,5 km-spår. Från Kolvik finns goda kommunikationer En direktbuss går var 10:e minut och tar dig smidigt in till Slussen på ca 30 min. Ändring/tillägg, annons: Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annons kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Har ingen känd driftskostnad då huset är nyproduktion och ingen har bott där. Uppvärmningskostnaden är uppskattad till 4 763 kr/år enligt Fiskarheden.

  Andel i föreningen:

  5,4093%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk frånluft

  Uppvärmningssystem:

  Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplan samt plan 2.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Örnklovägen

  Lägenhetsnummer:

  1003

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor