Viks skolväg 7 A, Värmdö

2 600 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 26 Aug 12:00 - 12:30

  Mäklarens muntliga presentation 12:15

  Anmäl till visning

  Adress

  Viks skolväg 7 A - Värmdö

  Kommun

  Värmdö

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2004

  Boarea

  71m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Vik

  Avgift

  4 820 kr/mån

  I avgiften ingår värme. (Överlåtelseavgift betalas av säljaren).

  Utgångspris

  2 600 000 kr

  36 620 kr/m2

  Stilfull lägenhet i populära och barnvänliga Vik med tre rum och kök

  Välkommen till Viks Skolväg och denna lägenhet á 3 rum och kök. Lägenhet är ljus och rymlig och mäter 71 kvm. Ni välkomnas av en hall med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter samt en mindre klädkammare i direkt anslutning. Till vänster om hallen ligger sällskapsdelen med kök, vardagsrum och en större uteplats (ca 20 kvm), och till höger ligger sovrumsdelen med två sovrum samt ett helkaklat badrum med bland annat tvättmaskin och ett större badkar. Köket ligger i vinkel mot vardagsrummet vilket skapar en rymlig känsla och gör det enkelt att möblera. Här ryms båda soffa och matgrupp. I sovrumsdelen finner ni ett större sovrum med inbyggda garderober samt ett ytterligare sovrum. Utanför sovrummen ligger badrummet som är utrustat med ett större badkar i kombination med dusch, handdukstork, handfat med praktisk förvaringskommod under, toalett, tvättmaskin samt golvvärme.

  Ansvarig mäklare

  Peter Sundqvist

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-1627085

  peter.sundqvist@lansfast.se Läs mer om Peter

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-26 12:00:00 2018-08-26 12:30:00 40 Bostadsvisning Viks skolväg 7 A, Värmdö 59,3145731909277, 18,4656424378771 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Övriga utrymmen

  Tvättstuga med ny maskinpark. Källarförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2004

  Uppvärmning

  Bergvärme

  TV

  Kabel-TV

  Bredband

  Fiber

  Uteplats/Balkong

  Uteplats om ca 20 kvm.

  Bilplats

  Det finns p-platser att hyra, både med och utan el-stolpe.

  Övrigt

  Vik är ett attraktivt och barnvänligt villaområde med gångavstånd till ett flertal förskolor som Vikingens förskola, här finns även viks skola med årskurs F-6 och Hemmestaskolan F-9. Vid Hemmestaskolan finns idrottsanläggningen Värmdövallen som har två sporthallar, en gymnastikhall, två konstgräsplaner, en grusplan samt en högklassig friidrottsanläggning och ett 2,5 km långt belyst motionsspår.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  153 kr

  Elkostnad:

  333 kr

  Övrigt:

  500 kr

  Personer i hushållet: 3

  Övrigt avser kostnaden för tv och internet.

  Andel i föreningen:

  3,28431%

  Andel av årsavgift:

  3,28424%

  Reparationsfond:

  10 058 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2004

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Nytorp

  Lägenhetsnummer:

  00224

  Antal lägenheter:

  28

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Välkommen till Nytorp och Hemmesta/Viks enda bostadsrättsförening med lägenheter. Fastigheterna bebyggdes år 1968 och består av två flerfamiljshus bestående av 28 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler för uthyrning. Vackert belägen i sydvästsluttning med aning av Grisslingevikens glittrande vatten i söder och Näverängens naturdungar i väster. Fördelning av lägenheter: 2 rok - 15 st 3 rok - 9 st 4 rok - 4 st Fasaderna renoverades och taket ommålades år 2014. Hela fastigheten är stambytt 2009 och bergvärme insatt år 2011. Fiber inkopplat i fastigheterna. Inga avgiftshöjningar närmaste året. P-plats går att hyra för 100 kr utan el och 175 kr med el. Det finns lediga platser. Två stycken förråd i källaren. Stor rymlig och nyrenoverad tvättstuga med maskiner från år (2015). Fiber finns i föreningen.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  200 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor