Klangs gränd 1 B, Uppsala

1 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Sön 12 Aug 12:30 - 13:00

  Mån 13 Aug 17:30 - 18:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Klangs gränd 1 B - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1988

  Boarea

  46m2

  Areauppgifter enligt förvaltare

  Våning

  2 av 2 (Våningsplan 2 av 2. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Luthagen / Rackarberget

  Avgift

  2 451 kr/mån

  inkl. värme, VA och Kabel-TV.

  Accepterat pris

  1 895 000 kr

  41 196 kr/m2

  Ljus och mycket tilltalande tvåa med ett centralt läge i Uppsala.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till en fantastiskt mysig gavellägenhet med stora fönsterpartier och fransk balkong. Lägenheten är smakfullt inredd och har genomgående parkettgolv. Läget på andra våningen gör lägenheten ljus. Kök och vardagsrum smälter samman i en social och öppen planlösning vilket ger en härlig känsla. I övrigt en tilltalande planlösning fördelad på ett sovrum samt stort badrum med tvättmaskin. Bo på ett par minuters gångavstånd till allt vad Uppsala stad har att erbjuda, även nära påfarter för pendlare, friluftsområden såsom bl. a vackra Hågadalen och Stabbyskogen, ett stenkast från Ekonomikum, Blåsenhus och Uppsala Universitet. Till lägenheten medföljer en p-plats med elplint som ingår i månadsavgiften.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-12 12:30:00 2018-08-12 13:00:00 40 Bostadsvisning Klangs gränd 1 B, Uppsala 59,8556529611745, 17,613604894731 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-08-13 17:30:00 2018-08-13 18:00:00 40 Bostadsvisning Klangs gränd 1 B, Uppsala 59,8556529611745, 17,613604894731 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Interiör

  HALL | med parkettgolv och vitmålade väggar. Rymlig hall som leder er till en ljus och inbjudande lägenhet. Goda förvaringsytor i fristående garderober och plats för ytterligare möblemang. Här finns gott om plats för avhängning. KÖK | med parkettgolv och vitmålade väggar. Halvöppen lösning mot vardagsrum med gott om plats för matbord. Köksdel med vit skåpinredning. vitt kakel ovan diskbänk och arbetsbänk. Maskinell utrustning såsom kombinerad kyl/frys, fläkt, spishäll och ugn. Stort fönster släpper in rikligt med dagsljus. Den öppna lösningen mot vardagsrummet gör denna lägenhet riktigt social och trivsam. VARDAGSRUM | med parkettgolv och vitmålade väggar. I trevlig, halvöppen lösning mot kök. Detta rum är rymligt och lättmöblerat med alla möjligheter att möblera som ni själva önskar. Tack vare stora fönsterpartier flödar ljuset in och ger rymd åt hela lägenheten. SOVRUM | med parkettgolv och ljusa väggar. Plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Fint ljusinsläpp. BADRUM | med våtrumsmatta och delvis kaklade väggar. Badkar, handfat samt wc. Här finns även tvättmaskin med arbetsbänk och väggfasta badrumsskåp ovan. Litet fönster.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett vindsförråd. Cykelförråd finns att nyttja inom föreningen.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1988

  Utförda renoveringar: 2016 - Installerade termostater till radiatorna i lägenheterna. 2016 - Trätrall byggd på gemensamma uteplatsen. 2017 - Utvändig ommålning av cykel- soprumsförråd. 2017 - Installation av vägbom till parkering. (Fjärrstyrning).

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

  Bredband

  Leverantör: Fiber genom IP-Only.

  Bilplats

  P-plats med elplint tillhör lägenheten och ingår i avgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  100 kr

  Elkostnad:

  350 kr

  Andel i föreningen:

  5,8467%

  Andel av årsavgift:

  5,8467%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-12

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Pumpen

  Lägenhetsnummer:

  213

  Antal lägenheter:

  10

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Pumpen består av två flerfamiljshus med totalt 10 lägenheter belägna på Klangs gränd 1 A-B. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av pbb (fn 1138 kr) som betalas av köparen sam en pantsättningsavgift om 1 % av pbb (fn 455 kr). I dagsläget inga beslutade avgiftshöjningar. Inga större renovering föreligger. Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. (Uppgifterna kontrollerade januari 2018).  Parkering:

  P-plats med elplint tillhör varje lägenhet.P-Plats ingår i avgiften. Fjärrstyrning till vägbom. (Uppgifter kontrollerade januari 2018).  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  90 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor