Lockgatan 3, Uppsala

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lockgatan 3 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2011/2012

  Boarea

  84m2

  Rum

  3,5 rok varav 2 sovrum

  Område

  Luthagen

  Avgift

  4 514 kr/mån

  ink värme & kallvatten.

  Fast pris

  2 695 000 kr

  32 083 kr/m2

  3,5:a med nyproduktionskänsla belägen i lugn del av Luthagen!

  *** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller. Bostad färgsatt i äkta skandinavisk stil med ljusa kulörer som sval bas i kombination med trestavigt ekparkettgolv och inslag som skapar atmosfär såsom öppen planlösning, köksinredning i vitt och stora fönsterpartier åt olika väderstreck som låter ljuset flöda fritt. Genomtänkt planlösning med separat sovdel där de båda rummen hålls något avskilt med rymligt badrum i anslutning innehållandes dusch och tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Två rejäla sovrum, samt ett mindre rum som utgör ett halvrum och som med fördel nyttjas som arbetsrum, barnrum, gästrum eller kanske walk-in-closet? Väl tilltaget vardagsrum ger plats för stor sällskapsgrupp och är i öppen lösning mot kök, vilket gynnar samvaron och bidrar till en otrolig rymd. God klädförvaring i befintlig "walk-in-closet", i platsbyggda garderober med skjutdörrar och avhängningsyta i hall. På balkongen i rakt västerläge fångar ni upp dagens allra bästa soltimmar! Här ryms både möblemang och egna planteringar om så önskas. Belysning och trätrall som bonar in...ni kan inte njuta av dagen på bättre sätt! I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk i Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. Det nya torget Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, tre restauranger, apotek, vårdcentral, postutlämning, café, frisör och välsorterad mataffär. Det finns tre förskolor inom ett avstånd på ca 500 meter och det är även nära till skola upp till högstadieålder. Kring Ringgatan finns flera butiker, konditori, bank och restauranger, men det är även behagligt avstånd till stadskärnan och studentlivet med Ekonomikum i fokus.

  Ansvarig mäklare

  Linn Thyrestam Grape

  Fastighetsmäklare

  0709-15 44 48

  Linn.Thyrestam.Grape@lansfast.se Läs mer om Linn

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall - Rymlig med plats för mindre möblemang och välkomnande vy över stora delar av bostaden. Klädavhängning i garderobsvägg med skjutdörrar och väggfast Elfa-system som bl a inkluderar städskåp. Säkerhetsdörr, vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Kök - Praktiskt arbetskök med skåpinredning i matt vitt och bardisk som agerar avskiljare mot vardagsrum. Vitmålade väggar, ljusgråa laminatskivor som arbetsbänkar, gråa stenskivor som stänkskydd och trestavigt ekparkettgolv. Maskinell utrustning från byggåret av märket Siemens såsom integrerad diskmaskin, infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl samt frys i fullhöjd och spisfläkt med utsug. Vardagsrum - Väl tilltaget med flertalet fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus och med öppen lösning mot kök, vilket skapar en härlig rymd och trevlig samvaro. Här finns gott om plats för både stor sällskapsgrupp och ytterligare möblemang om så önskas. En naturlig plats för rejäl matsalsgrupp är mellan vardagsrum och kök. Utgång till balkong i väster. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Innerhall/Passage - Ligger i anslutning till sovrummen. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Sovrum 1 - "Master bedroom" med gott om plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang om så önskas. Fönster mot föreningens inbjudande innergård. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Halvrum - Nyttjas gärna som barnrum, walk-in-closet, arbetsrum eller kanske gästrum? Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Klädkammare/"Walk-in-Closet" - Ligger i anslutning till sovrum 1 med väggfast Elfa-inredning för både hängande och vikta kläder. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Sovrum 2 - Rymligt med plats för både säng samt ytterligare möblemang. Vitmålade väggar och trestavigt ekparkettgolv. Dusch/WC - Stort med väggfast spegel, wc, kommod, duschhörna med glasvägg och ställning för draperi, eluttag, skåp för förvaring, ventilation, arbetsbänk av vit laminat med tvättmaskin (Siemens, -11) och torktumlare (Siemens, -11) inunder. Matt, vitt kakel och ljusgrått klinkergolv.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör nyttjanderätten till ett källarförråd om ca 5,3 kvm. I föreningen finns cykelförråd samt barnvagnsförråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2011/2012

  Bredband

  Föreningen har ett gruppavtal med Telia där följande ingår för en obligatorisk avgift om 216 kr/mån: TV-paketet lagom, bredband 100/10 samt IP-telefoni (samtalstaxa tillkommer).

  Uteplats/Balkong

  Inbjudande balkong i väster med trätrall och gott om plats för möblemang, egna odlingar och stort umgänge! Inunder tak, med belysning och eluttag. Njut av den bästa eftermiddagssolen!

  Bilplats

  Föreningen hyr ut 26 ST garageplatser (1020 kr/mån), 16 p-platser med elplint (500 kr/mån) samt 2 p-platser utan elplint (400 kr/mån). Vanligtvis är det en kort kö och det har historiskt tagit ca 3-6 månader att få en plats.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  110 kr

  Elkostnad:

  700 kr

  Vatten/avlopp:

  75 kr

  Övrigt:

  216 kr

  Personer i hushållet: 4

  Driftskostnaden är baserad på ett hushåll innehållandes två vuxna personer och två barn. Posten vatten/avlopp utgör kostnaden för varmvatten. Posten övrigt utgör den obligatoriska kostnaden för kabel-tv, bredband och ip-telefoni.

  Andel i föreningen:

  1,8187%

  Andel av årsavgift:

  1,8184%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-05-25

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Magnolian 2

  Lägenhetsnummer:

  11003

  Antal lägenheter:

  56

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Magnolian 2 består av ett flerfamiljshus med totalt 56 lägenheter. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av pbb (f n 1 138 kr) som betalas av köparen samt en pantsättningsavgift om 1 % av pbb (f n 455 kr) per pant. I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar. Inga större renoveringar föreligger. (Uppgifter kontrollerade mars 2018). Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %. Besök gärna föreningens hemsida; www.magnolian2.se  Parkering:

  Föreningen hyr ut 26 ST garageplatser (1020 kr/mån), 16 p-platser med elplint (500 kr/mån) samt 2 p-platser utan elplint (400 kr/mån). Vanligtvis är det en kort kö och det har historiskt tagit ca 3-6 månader att få en plats.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  85 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor