S:t Persgatan 47 A, Uppsala

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 295 000 kr

2rok i fint skick i Höganäs

Välkommen till en lägenhet i fint skick som har allt man kan önska sig av 2rok, hela lägenheten är i fint och välbehållet skick vilket gör att det bara är att flytta in och börja bo. Här får man läget som är utmärkt, balkong i fint solläge samt gångavstånd till allt. Genomgångslägenhet med skönt ljusflöde och en trivsam planlösning som är väl genomtänkt. Stabil förening. Bra pendlarläge Områdesbeskrivning Höganäs ger dig ett av Uppsalas mysigaste områden där stadsarkitekt Gunnar Leche har bidragit till att forma flertalet byggnader som kännetecknar stadsdelen. Här finner du närhet till allt som Uppsala stad har att erbjuda gällande shoppingstråk, kommunikationer, parker, livsmedelsbutiker, servicehandel, universitet, restauranger och Gränby Centrum. Välkommen till denna visning

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entré - med ekparkettgolv och ljusmålade väggar. Kök - IKEA kök med ekluckor och rostfria handtag. Diskbänk med infälld ho och kakel ovanför. Matplats för ca 4personer med fönster med härligt ljusflöde. Vitvaror - Kolfilterfläkt - Kyl/frys - Varmluftsugn - Häll - DIskmaskin Sovrum - med ekparkettgolv och ljusa väggar. Stort fönsterparti samt garderober och en walkin closet med bra förvaringsmöjligheter. Badrum - med klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat, spegelskåp Vardagsrum - ljust och luftigt vardagsrum med ekparkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong med härligt solläge.

Övriga utrymmen

I källaren finns även en fin tvättstuga, tork- och mangelrum samt cykelförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1943

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Bredband. Leverantör: Com Hem.

Bilplats

13 st garage (144 kr/mån) och 8 parkeringsplatser (50 kr/mån) - kösystem tillämpas.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tis 23 Jan 17:00 - 17:30

  Anmäl till visning

  Adress

  S:t Persgatan 47 A - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1943

  Boarea

  55m2

  Våning

  1 av 4 (Våningsplan 1 av 4 (1 trappa). )

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Höganäs / Centrum

  Avgift

  2 908 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Burhan Balikci

  Fastighetsmäklare

  0709-30 25 35

  burhan.balikci@lansfast.se Läs mer om Burhan

  Visning

  Kom på visning!

  Öppen visning - anmäl dig för bättre service

  2018-01-23 17:00:00 2018-01-23 17:30:00 40 Bostadsvisning S:t Persgatan 47 A, Uppsala 59,8647524703837, 59,8647524703837 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  S:t Persgatan 47 A, Uppsala

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 55m2 Pris: 2 295 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  270 kr/månad

  Försäkring:

  90 kr

  Hushållsel:

  180 kr

  Personer i hushållet: 3

  Andel i föreningen:

  2,827% och andel av årsavgiften är 2,827%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-01-10

  Förening

  Föreningens namn:

  S:t Per

  Lägenhetsnummer:

  4

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen har god ekonomi och har inga planer på att höja avgiften eller göra några större renoveringar inom den närmaste tiden. Byggnaderna uppfördes 1943 och föreningen upplåter 39 lägenheter som bostadsrätter. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 1070 kr samt, om lägenheten pantsätts, en avgift på 428 kr. Radonmätning är gjord 2009 utan anmärkning. Föreningen har energideklarerat. Nya lägenhetsnummer är utfört.  Parkering:

  13 st garage (144 kr/mån) och 8 parkeringsplatser (50 kr/mån) - kösystem tillämpas.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola