Solhemsgatan 1, Karlstad

Bostadsrätt, 2 rok, 62m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Tillfälle att förvärva denna unika etagelägenhet belägen på populära Färjestad. Bostadrätten helrenoverades 2014 och är i mycket gott skick. Här erbjuds ett nedre plan med stilrent kök, vardagsrum samt badrum med kakel och klinker samt ett övre plan med sovrum och plats för extra sällskapsytor. Påkostade detaljer som vinkyl, spegelsockel i kök, elstyrda fönster samt elstyrda markiser gör detta till en lägenhet med det lilla extra!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomanade hall med klinkergolv samt målade väggar. Här finns gott om plats för klädavhängning.

Vardagrum

Ljust vardagsrum med parkettgolv samt vitmålade väggar. Här finns spiraltrappan som leder till lägenhetens övre plan.

Kök

Stilrent kök med vita köksluckor, bänkskiva i laminat samt vitt kakel ovan arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av integrerad diskmaskin (Bosch), spishäll, fläkt, inbyggd ugn (Bosch), inbyggd mikro (Bosch), vinkyl samt kombinerad kyl och frys (Bosch). Samtliga vitvaror är från 2014. Här finns plats för matbord.

Badrum

Mycket fint badrum med kakel och klinker. Här ligger golvvärme. Badrummet är utrustat med duschväggar, handfat med kommod, spegel, wc samt en tvättpelare med tvättmaskin (2014, Bosch) och torktumlare (2014 Bosch)

Sovrum

Lägenhetens mysiga övre plan inrymmer en sovdel samt en del med plats för matbord etc. Ytskikten består av parkettgolv samt vitmålade väggar. Fönstren i rummet har elstyrd öppning/stängnings funktion samt elstyrda rullgardiner. Här finns även en dörr till trapphuset.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Ingår box med grundabonemang.Fiber via karlstads stadsnät.

Uteplats/Balkong

Föreningen har en egen trädgård med trädäck och grillmöjligheter.

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra för 200 kr/mån, önskas eluttag går det att hyra parkeringsplats med detta för 300 kr/mån.

Övrigt

Ca 3 km från Stora torget ligger Färjestad. Naturskönt område med närhet till skog, fina strövområden, Klarälven samt goda kommunikationer till centrala Karlstad. Stadsdelen inhyser även Löfbergs Arena samt Färjestads travbana. Föreningen har tre stycken lägenheter medhyresrätt i källaren vilket ger goda intäkter till bostadsrättsföreningen..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Solhemsgatan 1 - Karlstad

Kommun

Karlstad

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

62m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 3 (Etagelägenhet. Våningsplan 2 och 3)

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Färjestad

Avgift

2 816 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Solhemsgatan 1, Karlstad

Bostadsrätt, 2 rok, 62m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

250 kr/månad

Hushållsel:

250 kr

Andel i föreningen:

18,24%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Lägenhetsnummer:

1202

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Energideklaration

Energikonsumtion:

76 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola