Nygatan 32 C, Skellefteå

Bostadsrätt, 3 rok, 80,8m2 Pris: 1 595 000 kr

Med ett attraktivt och centralt läge i direkt anslutning till gågatan. finner ni denna 3 rummare på andra våningen.Trevlig lägenhet med inglasad balkong mot gågatan.Stabil förening med LÅG månadsavgift! Garageplats och hiss finns!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall - luftig hall med laminatgolv och tapet. Kök - rymligt kök med samma laminatgolv och tapet. Målade luckor, spis, fläkt, kyl/frys samt micro. Sovrum 1 - ligger innanför köket och har heltäckningsmatta och tapet. Utgång till inglasad balkong mot gågatan. Rymlig klädkammare med bra förvaringsmöjligheter, ett linneskåp i klädkammaren. Badrum - finns i anslutning till entrén och har klinker med vattenburen värme, kakel på väggarna. Dusch med glasväggar, toppmatad tvättmaskin - 2016 ingår, handdukstork. Vardagsrum - parkettgolv och väv på väggarna. Plats för både sitt- och matgrupp, stora fina fönster mot söder. Sovrum 2 - rymligt rum som idag är tv-rum, laminatgolv och tapet. Åtkomst till rummet från entrén.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, tvättstuga och matkällare. Samlingslokal finns med storbildstv där hockey brukar visas. Denna lokal går även att hyra för övernattningar eller fester.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 65/66

Uppvärmning

Fjärvärme

TV & Internet

Kabeltv, Comhem.Bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong i söder.

Bilplats

Parkeringsplats i varmgaraget finns. Kostnad 300 kr/mån. 4 st gästparkeringar finns, här krävs ett parkeringstillstånd.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Ons 22 Nov 18:30 - 19:00

Anmäl till visning

Adress

Nygatan 32 C - Skellefteå

Kommun

Skellefteå

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

65/66

Boarea

80,8m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Centrum

Avgift

2 908 kr/mån

Utgångspris

1 595 000 kr

19 740 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Carola Wikman Axén

Mäklarassistent

Läs mer om Carola Maila mig

Visning

Kom på visning!

Anmäl er här eller ring för visning 0910-77 90 00

2017-11-22 18:30:00 2017-11-22 19:00:00 40 Bostadsvisning Nygatan 32 C, Skellefteå 64,7507872901374, 64,7507872901374 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Nygatan 32 C, Skellefteå

Bostadsrätt, 3 rok, 80,8m2 Pris: 1 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

180 kr/månad

Hushållsel:

180 kr

Personer i hushållet: 1

Gemensamhetsel, enhetsläsning som justeras en gång per år.

Andel i föreningen:

2,22677% och andel av årsavgiften är 2,22677%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glas

Uppvärmningssystem:

Fjärvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB: s Brf Geten

Lägenhetsnummer:

52-2620-1-9-1

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger och förvaltar fastigheterna på kvarteren Geten 2 och Geten 9. Där har under åren 1965-1966 uppförts två hus med adress Nygatan 30 A-C, 32A-E, Storgatan 22A-B och Köpmangatan 7 och 9. Dessa innehåller 47 lägenheter, 28 lokaler, 75 bilplatser i garage, 1 park.plats med motorvärmare och 14 parkeringsplatser utan motorvärmare.

Stabil förening med god ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar.

Inga planerade renoveringar Stambytet gjordes -04/05 då även alla badrum totalrenoverades. Trapphusen är målade och sitthissar är installerade i alla trappuppgångar -05/06.

Energideklaration

Energikonsumtion:

122 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola