Sjömansgatan 17 A, Skelleftehamn

Bostadsrätt, 1 rok, 37,5m2 Pris: 110 000 kr

Välplanerad enrummare på BOTTENVÅNING

Välplanerad enrummare på BOTTENVÅNING säljes. Ljus och hemtrevlig interiör med enhetligt golv och god standard. Stabil och välskött förening och med låg hyra som inkluderar allt. Nära det mesta som vältrafikerad busslinje med nattbuss, snabbköp, gym, sportaktiviteter och natur. Välkommen boka visning!

Rumsbeskrivning

Interiör

Hall med plats att hänga av sig ytterkläder och skor. Här ryms också att möblera med byrå eller komplettera med garderober. Hall fick nytt laminatgolv och tapeter -16 Kök med vita spegelluckor. Här finns matplats med plats för ca 4 st. Kyl/frys -16, spis, fläkt, skafferi och städskåp. Kök fick nytt laminatgolv och tapeter -16 Vardagsrum med laminatgolv -17 och franskbalkong mot väster. Här finns plats att möblera med soffgrupp och säng. Enhetligt laminatgolv i hela lägenheten. Wc/dusch med våtrumsmatta på golv och våtrumsmatta/väv på väggar. Här finns wc, duschplats med vikbara duschväggar i glas -15, handfat -15, handdukshängare och hyllor.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, hobbyrum, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum i angränsande fastighet. Förråd i källarvåningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Grundutbud ingår i hyran. Levernatör Sappa.100 mbit/s levernatör Alltele, ingår i hyran.

Uteplats/Balkong

Fransk balkong i västerläge.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 80 kr/mån. exkl el. P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån.

Övrigt

Omgående tillträde eller enligt ök..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Sjömansgatan 17 A - Skelleftehamn

Kommun

Skellefteå

Typ

Flerfamiljhus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1952

Boarea

37,5m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Skelleftehamn

Avgift

2 641 kr/mån

Utgångspris

110 000 kr

2 933 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Katharina Jonsson

Mäklarassistent

Läs mer om Katharina Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Sjömansgatan 17 A, Skelleftehamn

Bostadsrätt, 1 rok, 37,5m2 Pris: 110 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,52395% och andel av årsavgiften är 0,53847%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glas

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Myran

Lägenhetsnummer:

212034002-0104

Antal lägenheter:

120

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen är fastigheten Taljan 3 och 4 samt Trossen 3 med byggnadsår 1951-1954. Det finns 67st p-platser och 17 st garageplatser, samt 6 lokaler. Gästlägenhet går att hyra. Samlingslokal går att hyra.

Renoveringar utfört under år 2012-2013 är på gemensamma utrymmen, VVS, El och tvättstugeutrustning. Två av fastigheterna har nyligt bytta tak. 2018 Takbyte och ventilation (byte till mekanisk ventilation)

Grundutbud ingår i hyran. Levernatör Sappa. 100 mbit/s levernatör Alltele, ingår i hyran.

Garageplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 80 kr/mån. exkl el. P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 60 kr/mån.

Energideklaration

Energikonsumtion:

136 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola