Axtorpsvägen 5D, Umeå

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 73,9m2 Pris: 1 995 000 kr

Smakfullt renoverad och ljus 3:a med bra läge på Berghem. Nyrenoverat kök och nya ytskikt i hela lägenheten. Stort vardagsrum med utgång till balkong. Stamrenoverat badrum med kakel och klinker. Här bor du nära såväl universitet och sjukhus som Umeå Centrum med all den närservice du kan önska dig. Från lägenheten har du även närhet till Gammliaskogen med trevliga strövområden för den som uppskattar motion och rekreation, samt Nydalasjön med härliga badmöjligheter! Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig hall med gott om förvaring i separat klädkammare. Ekparkettgolv med vita väggar samt stilren fondtapet i blå ton.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp, läshörna eller matplats om man vill. Stor balkong i fritt sydöstligt läge. Parkettgolv i original och tapetserade väggar.

Kök

Smakfullt renoverat kök från 2015. Gott om förvaring och rejäla arbetsytor. Bänkskiva av laminat i svart, vitt kakel ovan och inbyggd belysning under skåp samt invändigt. Stor dubbel diskho med rostfri blandare. Induktionshäll, micro, varmluftsugn och kyl/frys samtliga från 2015. Köket har fint burspråk vid matplatsen som ger gott om ljusinsläpp. Plats för stort matbord med 6 stolar. Ljusa tapeter och ekparkettgolv.

Badrum

Kaklat badrum i vitt med ljusgrått klinker golv med reglerbar värme. Badkar. Spegelskåp samt separat skåp till förvaring.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrig möblering. Förvaring i dubbelgarderob som är infälld i väggen. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för rejäl säng och övrig möblering. Gott om förvaring i 3 st garderober med överskåp. Ekparkettgolv och tapetserade väggar i ljus ton.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1954

TV & Internet

Kabel-tv ingår i månadsavgiften. Bredband ingår i månadsavgiften.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Tor 25 Jan 16:00 - 17:00

  Anmäl till visning

  Adress

  Axtorpsvägen 5D - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1954

  Boarea

  73,9m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Berghem

  Avgift

  4 349 kr/mån

  inkl v/a, hushållsström, bredband och kabel-tv.

  Eller högstbjudande

  1 995 000 kr

  26 996 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Jonas Eriksson

  Fastighetsmäklare

  070-554 35 95

  jonas.eriksson@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Visning

  Kom på visning!

  Bokningsbar visning, välkomna att boka

  2018-01-25 16:00:00 2018-01-25 17:00:00 40 Bostadsvisning Axtorpsvägen 5D, Umeå 63,8257649672498, 63,8257649672498 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Axtorpsvägen 5D, Umeå

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 73,9m2 Pris: 1 995 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,9896% och andel av årsavgiften är 0,98921%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Umeåhus nr 9 Riksbyggen

  Lägenhetsnummer:

  212309001-0040

  Antal lägenheter:

  132

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Umeåhus nr 9 består av 132st lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 15 lokaler, 22 st garage samt 65 st p-platser. Föreningen äger marken och byggnaderna uppfördes 1952 - 1954. Den totala boarean uppgår till 7154, 7 kvm. Föreningens lån är 1279 kr/kvm (2016) vilket är ovanligt lågt. Man sätter även av pengar till underhållsfond.  Gjorda renoveringar:

  I slutet av 90-talet utförde föreningen en stamrenovering samt byte av samtliga lägenhetsdörrar. År 2008 renoverades bastun, 2010 och 2011 byttes samtliga fönster i föreningen. Samma år gjordes en översyn i undercentralen där värmeväxlaren bytts ut. Under 2011 har föreningen rustat upp den gemensamma föreningslokalen som samtliga medlemmar kan hyra. Även tvättstugorna på Axtorpsvägen har renoverats och utrustats med nya maskiner. Under år 2012 har balkongerna på Rågången bytts ut och ersatts av nya, större balkonger. Trapphusen på Axtorpsvägen 5A-F renoverades 2013. Under 2016 färdigställde föreningen relining. Det finns ett litet övernattningsrum som är kostnadsfritt att låna samt en övernattningslägenhet/gemensamhetslokal som man kan hyra. Föreningen har även ett gym till medlemmarnas förfogande. Föreningen har en hemsida: www.umeahus9.se  Parkering:

  Föreningen innehar 22 st garage samt 65 st p-platser. Till dessa är det separat kö. Garage 185kr/mån. Motorvärmare 155kr/mån.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  138 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola