Skärvstensgatan 4, 5tr, Umeå

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 48,5m2 Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

Bäst i klassen! En särskilt fin nyproducerad 2:a med högt och fritt läge, stor inglasad balkong och delvis öppen planlösning. Nära till service, kommunikationer, Mariehemsängarna och mycket mer. * Snabb inflyttning möjlig. * Stor inglasad balkong om 7 kvm i söderläge. * Nyproducerad 2016. * Många påkostade tillval i kök och badrum och balkong. * Högt och fritt läge utan insyn. * Badrum med gedigna materialval, bra förvaring samt kombinderad tvätt och tork. * Direkt närhet till Universitetet, Norrlands universitetssjukhus, IKSU sportanläggning och nyöppnade Umeå Sport och Motion. Här bor man bra nära till allt. Kort promenadavstånd till Nydalasjön med rekreationsområde, skidspår och badplats. Nära finns också nyöppnade ICA Kvantum och flera träningsanläggningar. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp och tv-möbel. Utgång till stor inglasad balkong i söderläge.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Högt och fritt läge utan insyn. Gott om förvaring. Ekparkett och vita väggar.

Balkong

Inglasad balkong om 7 kvm i söderläge. Gott om plats för möbler. Eluttag finns.

Hall

Lagom stor hall med gott om förvaring i 3 stycken garderober. Ekparkett golv och vita väggar från hallen når man badrummet.

Badrum

Stort och ljust badrum med vitt kakel på vägg och grått klinkergolv. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare, bänk samt överskåp. Duschväggar i glas, spegelskåp med gott om förvaring samt kommod med lådor. Infällda spotlights i taket.

Kök

Stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av Kyl/ Frys, Diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin samt micro. Samtliga i rostfritt utförande från Electrolux. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Vitt kakel ovanför mörka bänkskivan. Gott om eluttag, 4 stycken total. Infällda spotlights i tak.

Övriga utrymmen

Till lägenheten ingår ett vindsförråd. Styrelserum och uthyrningsrum finns. Skärmtak för cyklar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Trippelplay via Telia med Internet 10 Mbit ut och 100 Mbit in, fasta avgiften för IP-telefoni samt ca 20 st Tv-Kanaler. Obligatoriskt tillägg för tjänsterna om 212 kr/månad.

Bilplats

Kallgarage: 600:-/mån, separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Skärvstensgatan 4, 5tr - Umeå

  Kommun

  Umeå

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  48,5m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Våning

  5 av 8 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Mariehöjd

  Avgift

  2 569 kr/mån

  inkl värme och kallt vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 200 kr varje månad för preliminär förbrukning av varmvatten och hushållsel. Avstämning sker och betalas efter exakt förbrukning. Detta innebär att kostnaden kan bli mer eller mindre beroende på förbrukning.

  Eller högstbjudande

  1 795 000 kr

  37 010 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Ansvarig mäklare

  Jonas Eriksson

  Fastighetsmäklare

  070-554 35 95

  jonas.eriksson@lansfast.se Läs mer om Jonas

  Visning

  Är du intresserad?

  Skärvstensgatan 4, 5tr, Umeå

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 48,5m2 Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,74689% och andel av årsavgiften är 0,74689%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-27

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Mariehöjd 1

  Lägenhetsnummer:

  1402

  Antal lägenheter:

  114

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Mariehöjd 1 bildades 2016 och består av 114 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt belägna på adresserna Skärvtensgatan 2-16. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av HSB. Föreningen tar ut en överlåtelse- och pantsättningsavgift. Överlåtelseavgift 1108 kr, betalas av säljaren. Pantavgift 443 kr. Ingen höjning av månadsavgiften planerad. Besök gärna föreningens hemsida https://www.hsb.se/umea/brf/mariehojd1/  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola