Fridhemsgatan 51 B, Sundsvall

650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 23 Jul 11:45 - 12:15

  Varmt välkommen med din anmälan!

  Anmäl till visning

  Adress

  Fridhemsgatan 51 B - Sundsvall

  Kommun

  Sundsvall

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1961

  Boarea

  43,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Östermalm

  Avgift

  2 401 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

  Utgångspris

  650 000 kr

  14 943 kr/m2

  Fin 1:a i Östermalm med gångavstånd till stadskärnan - Fönster i två väderstreck - Våning 3/3

  Ett stenkast från Bäckparken i Östermalm finns nu denna charmiga och ljusa vindsvåning på Östermalm. Välplanerad etta med i genomgående gott skick. Vardagsrum med rymlig alkov och fönster som erbjuder fin utsikt mot stan och hamninloppet. Stambytt och helkaklat badrum.

  Ansvarig mäklare

  Artagan Keskin

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-584 23 96

  artagan.keskin@lansfast.se Läs mer om Artagan

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-07-23 11:45:00 2018-07-23 12:15:00 40 Bostadsvisning Fridhemsgatan 51 B, Sundsvall 62,3805498478905, 17,3318785601027 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Välkommen

  Mycket snyggt och enhetligt med genomgående samma fina laminatgolv i alla rum. Hall Ljus hall med mycket bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Snyggt med spotlightlist i taket. Badrum Mycket fräscht badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc, handfat, badrumsskåp och kommod. Kök Otroligt charmigt kök med snedtak och fönster som erbjuder vacker utsikt mod Södra Berget. Köket erbjuder genomgående bra förvaring, arbetsytor och generös matplats. Den maskinella utrustningen består av kyl-frys, spishäll, fläkt och bänkdiskmaskin. Vardagsrum & Sovalkov Väl tilltaget vardagsrum med generösa ytor för soffmöbler och mycket smart planerat för sängen (160 cm) med sovalkov. Fönster med vidsträckt utsikt mot stadskärnan och hamninloppet.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten finns både vindsförråd och matkällare. Tvättstuga, torkrum och mangelrum i samma hus.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1961

  Genomförda renoveringar via nuvarande ägare: Badrumsinredning 2017. Golv i hela lägenheten 2017. Målning hall 2017. Bänkdiskmaskin 2016. Målning och tapetsering vardagsrum 2015.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

  Bredband

  Bredband. Leverantör: ComHem/ServaNet.

  Bilplats

  Garageplats. Går att hyra för 225 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 70 kr/mån. Finns ledigt.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Elkostnad:

  150 kr

  Personer i hushållet: 1

  Varje ägare tecknar separata el-avtal. Nuvarande ägares kostnad skall endast ses som ett ungefärligt riktvärde.

  Andel i föreningen:

  0,048238%

  Andel av årsavgift:

  4,82384%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  1961

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Genomförda renoveringar via nuvarande ägare: Badrumsinredning 2017. Golv i hela lägenheten 2017. Målning hall 2017. Bänkdiskmaskin 2016. Målning och tapetsering vardagsrum 2015.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Ströpojken

  Lägenhetsnummer:

  00008

  Antal lägenheter:

  17

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Fastigheten med ett bostadshus om 17 lägenheter är belägen på Fridhemsgatan 51.  Gjorda renoveringar:

  Framtida renoveringar i föreningen: Föreningen har sökt bygglov för utbyggnad och inglasning av befintliga balkonger. Medlemmarna har röstat ja för förbättringen. Detta kommer innebära en höjning av månadsavgiften med ca 350 kr/mån som ett balkongtillägg för de som har balkong. Summan är ej helt fastställt. Genomförda renoveringar: Stamrenovering 1999-2000. Säkerhetsdörr 2014. För mer info se bifogad årsredovisning.  Energideklaration

  Energiklass:

  B

  Energikonsumtion:

  72 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor