Högomsvägen 52, Sundsvall

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 58m2 Pris: 850 000 kr - Budgivning pågår

På första våningen i lugna och trevliga Granlo - Låg månadsavgift med bredband

I populära Granlo finns nu denna fina 2:a med låg månadsavgift tillgänglig. Bekvämt läge på första våningen med balkong som erbjuder eftermiddags- och kvällssol. Lugnt och trivsamt område med goda bussförbindelser in till stadskärnan.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Luftig hall med otroligt goda förvaringsmöjligheter i flertal platsbyggda garderober med överskåp. Klinkerliknande laminatgolv. Badrum Stambytt badrum med kakel och klinker. Utrustat med dusch, wc, handfat, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin. Kök Snyggt stilrent kök med trevlig matplats invid fönster som vetter mot innergården. Den maskinella utrustningen består av kyl-frys, spishäll, fläkt, micro och diskmaskin. Snygg plastmatta på golv som matchar med bänkskivan. Vardagsrum Trivsamt vardagsrum med stort fönster som släpper in härligt ljus. Väl tilltaget rum som även erbjuder plats för större matgrupp eller en extra sängplats. Fint parkettgolv. Sovrum Ordentligt sovrum med två platsbyggda garderober med överskåp. Fint parkettgolv.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns källarförråd och matkällare. Stor tvättstuga med många maskiner i separat byggnad utanför. Föreningens medlemmar har även tillgång till övernattningslägenhet, gym, kolonilotter samt lusthus.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. BREDBAND/TV/TELEFONI: inkluderad i månadsavgiften bredband 100 Mb ut/10 mb in - "kollektiv bredbandstelefoni" från Telia (samtalskostnader kommer på individuell faktura) - analog TV från Comhem Dessutom installeras digital-TV med SVT1, SVT2, TV4, Barnkanalen, Kunskapskanalen och SVT24. I Telias digital-TV inkluderas även SVT play.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Inget ledigt just nu dock goda chanser att få en p-plats ganska snabbt. Garageplats. Går att hyra för mellan 270-350 kr då det finns 3-prisklasser efter storlek. Till garageplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Högomsvägen 52 - Sundsvall

  Kommun

  Sundsvall

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1962

  Boarea

  58m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Granlo

  Avgift

  3 020 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.

  Utgångspris

  850 000 kr

  14 655 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  800 000 kr

  13 793 kr/m2

  B1 19/01 kl: 12:59 - 800 000 kr

  Ansvarig mäklare

  Artagan Keskin

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-584 23 96

  artagan.keskin@lansfast.se Läs mer om Artagan

  Extra kontaktperson

  Evelina Kolbäck

  Mäklarassistent

  070-275 39 66

  evelina.kolback@lansfast.se Läs mer om Evelina

  Visning

  Är du intresserad?

  Högomsvägen 52, Sundsvall

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 58m2 Pris: 850 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  228 kr/månad

  Hushållsel:

  228 kr

  Personer i hushållet: 1

  Föreningen har s.k gemensam el vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare endast betalar för den rörliga kostnaden av förbrukad hushållsström.

  Andel i föreningen:

  0,62219% och andel av årsavgiften är 0,6221%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Selångershus nr 2

  Lägenhetsnummer:

  109

  Antal lägenheter:

  153

  Antal lokaler:

  8

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Granlo 3:180 i Sundsvalls kommun. På fastigheten finns 7 st byggnader med 153 lägenheter och 8 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1962. Fastighetens adress är Högomsvägen 28-60. Förvaltningsbolag är Riksbyggen.  Gjorda renoveringar:

  Planerat underhåll: Se bifogad årsredovisning. Utförda åtgärder: 2017 Värmesystem (utbyte av termostater), Är just nu i slutskedet av projektet. 2015 Ventilationsåtgärd, asfaltering. 2015 Avloppsspolning 2014 Nytt ventilationssystem (kök) 2013 Nyinvigdes gymmet och det har köpts in flera nya maskiner och träningsredskap 2013 Kollektivavtal för internet/tv/telefoni 2012/2013 Takbyte 2011 Säkerhetsdörrar 2002 Fönsterbyte 1996 Stambyte och badrumsrenovering  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola