Stenhammargatan 11 , Sundsvall

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 57,5m2 Pris: 950 000 kr

Bekvämt boende på första våningen med naturskönt läge helt utan insyn - Södermalm

Trevlig gavellägenhet endast en halvtrappa upp med naturskönt och fint läge i Södermalm. Gångavstånd till stadskärnan och nära till fina promenadstråk runt Sidsjön. Bredband och parkeringsplats med el-uttag ingår i månadsavgiften. Välskött förening med många genomförda underhåll.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall Ljus hall med plastmatta på golv och tapetserade väggar. Två garderober med överskåp som ger bra förvaringsmöjligheter. Badrum Rymligt badrum med våtmatta och våttapet. Utrustat med dusch, wc, handfat och badrumsskåp. Trevligt med fönster som släpper in fint ljus. Kök Ljust kök med matplats och fönster med trevlig utsikt mot naturen. Köksinredningen består av kombinerad kyl-frys, spis och fläkt. Äldre stommar som erbjuder bra förvaring och skafferi. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Vardagsrum Trivsamt vardagsrum med fönster i två väderstreck som erbjuder härligt ljusinsläpp. Parkettgolv och tapetserade väggar. Sovrum Roingivande sovrum med insynsskyddat läge. Hel garderobsvägg som ger bra förvaring. Plastmatta på golv och tapetserade väggar. Utgång till balkong med fint söderläge mot naturen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett källarförråd och en matkällare. Tvättstuga finns i samma hus. Cykelförråd och relax avdelning finns för föreningens medlemmar.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i månadsavgiften.

Bilplats

Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften/hyran dock betalar varje innehavare själv för elförbrukningen.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 29 Jan 12:15 - 12:45

  Anmäl till visning

  Adress

  Stenhammargatan 11 - Sundsvall

  Kommun

  Sundsvall

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1969

  Boarea

  57,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 2 (Våningsplan 1 av 2 (0,5 trappor). ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Södermalm

  Avgift

  3 859 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och parkeringsplats med el-uttag.

  Utgångspris

  950 000 kr

  16 522 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Artagan Keskin

  Reg.Fastighetsmäklare

  070-584 23 96

  artagan.keskin@lansfast.se Läs mer om Artagan

  Extra kontaktperson

  Evelina Kolbäck

  Mäklarassistent

  070-275 39 66

  evelina.kolback@lansfast.se Läs mer om Evelina

  Visning

  Kom på visning!

  Varmt välkommen med din anmälan!

  2018-01-29 12:15:00 2018-01-29 12:45:00 40 Bostadsvisning Stenhammargatan 11 , Sundsvall 62,3812344060345, 62,3812344060345 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Stenhammargatan 11 , Sundsvall

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 57,5m2 Pris: 950 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Hushållsel:

  350 kr

  Personer i hushållet: 1

  Varje lägenhetsinnehavare tecknar separata el-avtal.

  Andel i föreningen:

  5,81041% och andel av årsavgiften är 5,81243%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Yxan

  Lägenhetsnummer:

  209196001-0004

  Antal lägenheter:

  16

  Antal lokaler:

  2

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen anlitar Riksbyggen för sin förvaltning. Brf Yxan, byggår 1969 och innehåller 16 lägenheter med bostadsrätt. Välskött förening som genomfört många större underhåll.  Gjorda renoveringar:

  Kommande underhåll: Föreningen planerar att genomföra renovering av liggande stammar. Kommer ej att påverka lägenheterna utan genomförs i källaren. För mer info kontakta ordförande Theresia Östling 070-2853830. Genomförda underhåll: Tak 2016. Värmesystem 2016. Bastu och relax 2016. Tak 2016. Källarfönster 2013. Tvättstuga 2009. Säkerhetsdörrar 2007. Relining av stammar 2005. Fönster 3-glas 1990. Stensatte fasaderna 1990. Föreningen har genomfört radonmätning - utan anmärkning.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola