Kungsgatan 26, Alingsås

Bostadsrättslägenhet, 0 rok, 0m2 Pris: 975 000 kr

Försäljning av rörelse - restaurang!

Populär lunch och á la carte restaurangen mitt i hjärtat av centrala Alingsås med charmig innergård och egen uteservering! Lokalen är mysig, ombonad och lätt att sätta sin egen prägel på. Maskinparken är i bra skick, lättskött samt bra förrådsytor och mycket bra ventilation. Köket är godkänt av berörda myndigheter och rörelsen har inga anmärkningar. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en restaurang rörelse med ett av Alingsås charmigaste och bästa lägen! Köparen måste även godkännas av hyresvärden vid övertagande/förnyande av hyreskontraktet. Alla förutsättningar finns för att lyckas så välkommen att kontakta Kristoffer Jansson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kungsgatan 26 - Alingsås

  Kommun

  Alingsås

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Område

  Centrala Alingsås

  Avgift

  0 kr/mån

  Utgångspris

  975 000 kr

  0 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Kristoffer Jansson

  Fastighetsmäklare

  0706-16 85 51

  kristoffer.jansson@lansforsakringar.se Läs mer om Kristoffer

  Visning

  Är du intresserad?

  Kungsgatan 26, Alingsås

  Bostadsrättslägenhet, 0 rok, 0m2 Pris: 975 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Källare

  Entréplan

  Övre plan

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Förening

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola