Kungsgatan 26, Alingsås

Bostadsrätt, 0 rok, 0m2 Pris: 975 000 kr

Försäljning av rörelse - restaurang!

Populär lunch och á la carte restaurangen mitt i hjärtat av centrala Alingsås med charmig innergård och egen uteservering! Lokalen är mysig, ombonad och lätt att sätta sin egen prägel på. Maskinparken är i bra skick, lättskött samt bra förrådsytor och mycket bra ventilation. Köket är godkänt av berörda myndigheter och rörelsen har inga anmärkningar. Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en restaurang rörelse med ett av Alingsås charmigaste och bästa lägen! Köparen måste även godkännas av hyresvärden vid övertagande/förnyande av hyreskontraktet. Alla förutsättningar finns för att lyckas så välkommen att kontakta Kristoffer Jansson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling för mer information.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Kungsgatan 26 - Alingsås

Kommun

Alingsås

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Område

Centrala Alingsås

Avgift

0 kr/mån

Utgångspris

975 000 kr

0 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Kungsgatan 26, Alingsås

Bostadsrätt, 0 rok, 0m2 Pris: 975 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola