Bodagatan 42, Borås

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43m2 Pris: 495 000 kr

Etta på Boda med sovalkov.

Välplanerad och genomgående ljus etta med sovalkov på Boda. Rymligt kök med bra förvaringsutrymmen och plats för matbord. Generös klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du bra med närhet till matbutik, busshållplats med kommunikation till centrum/högskola, gym, vårdcentral, påfart till rv.40 och natur.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

HALL I lägenheten välkomnas man av en stor hall med vitmålade väggar och ett ljust laminatgolv. Till höger finns plats för skohylla och avhängning av ytterkläder. KLÄDKAMMARE Vitmålad med matta. Bra förvaring i väggfasta hyllor med hängmöjlighet. TOALETT Toalett med blå plastmatta på golvet. Här finns wc, handfat, väggskåp, dusch samt tvättmaskin. KÖK Rymligt kök som erbjuder gott om förvaring, arbetsyta och plats för ett större matbord. Köket har en stilren inredning med vita köksluckor, vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken, ett ljust laminatgolv samt ljusa målade väggar. Köket är utrustat med spis, fläkt, kombinerat kyl och frys. Blandaren har ett uttag vilket gör det möjligt att ha en bänkdiskmaskin. ALLRUM Allrummet har vitmålade väggar och ett ljust laminatgolv. Kvadratsmart planlösning med sovalkov gör att rummet har plats för soffgrupp, tv-möbel, säng, och skrivbord eller byrå.

Byggnad/Renoveringar

2017 - Renovering av garderob och byte av golv i kök.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bodagatan 42 - Borås

  Kommun

  Borås

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Boda

  Avgift

  2 706 kr/mån

  Eller högstbjudande

  495 000 kr

  11 512 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Marcus Knutsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-9479461

  marcus.knutsson@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Malin Karlsson

  Mäklarassistent

  076-817 23 84

  malin.karlsson@lansfast.se Läs mer om Malin

  Visning

  Är du intresserad?

  Bodagatan 42, Borås

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 43m2 Pris: 495 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  375 kr/månad

  Försäkring:

  175 kr

  Hushållsel:

  200 kr

  Driftskostnaderna kan variera beroende på levnadssätt och antal personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  0,49564% och andel av årsavgiften är 0,49564%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB brf Norra Milstolpen i Borås

  Lägenhetsnummer:

  8-3091-2-505-6

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningens hus bebyggdes året 1972 på fastighet Milstolpen 7 som föreningen innehar med äganderätt. Fastighetens adress är Bodagatan 10-48.  Föreningens ekonomi:

  Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget enligt samtal med ordföranden 11/8-17. Styrelsen anser att avgifterna i normalfallet ska höjas lite varje år för att undervika större höjningar enskilda år.  Gjorda renoveringar:

  Allmänt i övriga föreningen; 2015: Byte fönster. 2008: Lägenhetsdörrarna byttes och postfack monterades i trappuppgångarna För mer information om gjorda renoveringar samt kommande hänvisas till årsredovisningen.  Annat:

  Gym och bastu finns på Bodagatan 36. Man kan även hyra föreningslokal och övernattningslägenhet.


  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  143 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola