Källhagsgatan 31, Borås

Bostadsrätt, 3 rok, 75,5m2 Pris: 1 295 000 kr

Renoverad trerumslägenhet på 1:a våning

Med ett lugnt och trivsamt läge, granne med Kransmossens fritidsområde, finner vi denna trea i fint skick. Låg avgift och välskött bostadsrättsförening. Belägen på våning 1.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall/entré med praktiskt klinkergolv som övergår till ett snyggt parkettgolv. Ljusa väggar samt en mönstrad fontapet. Till vänster vid entrén finns en rymlig klädkammare med plats både för klädavhängning samt förvaring. Till höger nås det ljusa köket med ljusa köksluckor, bänkskiva i laminat samt snyggt kakel ovanför. Köket har bra med förvaringsutrymme bakom luckor och lådor samt ett fint vitrinskåp. Infälld spotlightsbelsyning i taket. Plats för köksbord och med fönsterutsikt över ett litet grönområde på husets framsida. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Enhetligt parkettgolv likt hallen samt ljusa väggar. Vardagsrum med valnötsmönstrat golv och ljusa väggar. Gott om plats för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Utgång till balkong. Vid balkongen finns även ett burspråk vilket skapar extra rymd och ger ett trelvligt ljusinsläpp. Infälld spotlightsbelysning i taket samt eluttag i taket för projektor. Från vardagsrummet nås ett av de två sovrummen. Rummet har laminatgolv, vita väggar och garderob för klädförvaring. Plats för säng, skrivbord och byrå. I det andra sovrummet ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord och erbjuder klädavhängning genom tre garderober. Ljusa väggar och laminatgolv. Helkaklat badrum med vitt kakel och ljust kllinkergolv. Här finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp och badkar.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och matkällarförråd tillhörande lägenheten. Tvättstuga med torkrum i huset samt cykelförråd. Gemensamma utrymmen: Bastu, snickeri-/hobbylokal, samlingslokal. För uthyrning/utlåning av lokal, kontakta föreningen.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1959 eller 1961

2015 Utbyggnad och komplettering av kök med nytt innertak med spottar, rivning av valv och installation av spottar samt nytt vitrinskåp. Nytt golv. Nytt golv i hall med klinkergolv och laminatgolv. Nytt innertak med spottar. Vardagsrum och sovrum har fått nya golv. Nytt innertak i vardagsrum med spottar samt förberett för projektor. Badrum har fått nytt spegelskåp, tvättställ, kommod och toalett. 2012 renoverade tidigare ägare köket.

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.Bredband, Com Hem.

Uteplats/Balkong

Balkong Mark i anslutning till bostadsrätten: Finns ingen upplåten mark i anslutning till lägenheten.

Bilplats

P-plats med el - Separat kösystem tillämpas. Garage - Separat kösystem tillämpas.

Övrigt

Filmprojektor ingår ej i köpet av lägenheten men kan eventuellt köpas av ny ägare.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Ons 22 Nov 17:00 - 17:30

Anmäl till visning

Adress

Källhagsgatan 31 - Borås

Kommun

Borås

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1959 eller 1961

Boarea

75,5m2

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Trandared

Avgift

3 483 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och bredband 50Mbit från Com Hem.

/högstbjudande

1 295 000 kr

17 152 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mathias Folke

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Mathias Maila mig

Visning

Kom på visning!

Föranmäl gärna för löpande information. Välkommen!

2017-11-22 17:00:00 2017-11-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Källhagsgatan 31, Borås 57,7081062002802, 57,7081062002802 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Källhagsgatan 31, Borås

Bostadsrätt, 3 rok, 75,5m2 Pris: 1 295 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

420 kr/månad

Försäkring:

120 kr

Hushållsel:

300 kr

Andel i föreningen:

0,53337%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-09

Förening

Föreningens namn:

Brf Hjälmhugget

Lägenhetsnummer:

0144-004

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger fastigheten Hjämhugget i Borås stad. Det finns sex hus med 207 bostadsrättslägenheter. Föreningen har dessutom 10 lokaler, 48 garage och 93 p-platser med el. Byggnaderna är uppförda 1959 och 1961. Fastighetens adress är Källhagsgatan 1-49 i Borås. Föreningen förvaltas av 7 Fast AB.

Föreningen planerar ingen hyreshöjning i nuläget enligt ordförande 20171107.

1985 - Installation av fjärrvärme 1986 - Fasadrenovering 1993 - Nya tak 1995 - Målning av fönster, nytt sopsystem 1996 - Stambyte, nya garageportar, ny mätcentral, värmekulvert m.m. 2003-2004 - Fönsterbyte 2008 - Byte av lägenhetsdörrar 20010/2011 - Tvättstugerenovering 2012 - Dränering. Basturenovering 2012 - Nybyggd bastu och relax 2013 - Installation motorvärmare till samtliga p-platser 2014 - Asfaltering/markarbeten hela området. Modernisering av källarbelysning 2015 Nya grillplatser och lekplatser Kommande renoveringar enligt årsredovisning: Byte av garageportar, takomläggning och balkongrenovering.

Gemensamma utrymmen: Bastu, snickeri-/hobbylokal, samlingslokal. För uthyrning/utlåning av lokal, kontakta föreningen.

Energideklaration

Energikonsumtion:

113 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola