Melodigatan 11, Borås

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Okt 17:00 - 17:30

  Öppen visning men anmäl Er gärna

  Anmäl till visning

  Adress

  Melodigatan 11 - Borås

  Kommun

  Borås

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  60,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 1 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Hestra

  Avgift

  3 031 kr/mån

  Inklusive kabel-TV & parkering. Exklusive vatten och värme.

  Eller högstbjudande

  1 795 000 kr

  29 669 kr/m2

  Äntligen ett bostadsrättsradhus om 2 rum till salu i Brf Sjögläntan 2!

  Äntligen ett bostadsrättsradhus om 2 rum till salu i Brf Sjögläntan 2! Detta är det första som säljs sedan inflyttningen 2016 och vittnar om ett bekvämt boende med god grannsämja. Här bor du modernt med gaveltomt och eget trädäck i västerläge. Du behöver aldrig välja mellan morgon- eller kvällssol då det finns två uteplatser i olika väderstreck. Hestra är ett populärt och växande område med närhet till såväl natur som till service och förskola/skola. Med restauranger, Ica, postombud, frisör och bageri har du det väsentliga inom gångavstånd och ett knappt stenkast från hemmet finner du även Byttorpssjön med dess motionsspår, utegym och badplats. Med bil tar det bara några minuter ned till centrum samt till RV40 mot Jönköping eller Göteborg. Varmt välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Lovisa Forsman

  Reg. Fastighetsmäklare

  076-768 80 82

  lovisa.forsman@lansfast.se Läs mer om Lovisa

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-10-22 17:00:00 2018-10-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Melodigatan 11, Borås 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskriving

  Välkommen in i entré med grå klinker för enkel rengöring. Direkt när man kommer in slås man av det naturliga ljuset lägenheten har tack vare gavelläget. Avhängningsmöjlighet finns till vänster. Väggarna är vita. Direkt till höger finner vi det rymliga badrummet med grå klinker och vitt kakel. Här finns WC, större handfat med kommod, spegel, regndusch med glasdörr, handdukstork samt golvvärme. I badrummets tvättavdelning finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk i grå laminat, överskåp samt städskåp. Till vänster finner vi köket med gott om förvaring i över- och underskåp i vitt. Bakom den grå bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Här finns vitvaror i form av induktionshäll, fläktkåpa i rostfritt, integrerad ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Vardagsrummet och köket kommer ihop i en öppen men ändå avskild planlösning. Från ena hållet med skyddad insyn från gatan via innergården, och från baksidan en utblick mot den härliga, privata altanen. Här får plats med både soffgrupp och tv-möbel. På golvet ligger parkett och väggarna är vita. Från vardagsrummet når vi ut till altanen. Sovrummet är ljust med fönster i två väderstreck. Här finns gott om förvaring i form av fem garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

  Övriga utrymmen

  Till bostadsrätten hör ett stort och rymligt förråd som står på framsidan. I förrådet finns el och belysning. Föreningen har tillgång till en lekplats samt en gemensamhetslokal som är möjlig att hyra.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Tillval som gjordes vid byggnation: - Högre köksskåp än normalt - Fläktkåpa - Annan sorts kommod samt duschdörr - Annan klinker i badrum och hall

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Kabel-TV från splitvision (basutbud ingår i avgiften).

  Bredband

  Splitvision

  Uteplats/Balkong

  Uteplatserna på båda sidorna av huset gör det lätt att vistas ute. Välj sol eller skugga beroende på årstid eller klockslag. Båda uteplatserna nås via entré eller vardagsrum. Det härliga trädäcket på baksidan av huset ligger i västerläge. Innergård på framsidan mot gatan är idealisk för såväl gäster som egentid.

  Bilplats

  Bostadsrätten innehar en parkering längs sidan av huset som ingår i månadsavgiften.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  900 kr/månad

  Försäkring:

  130 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Uppvärmning:

  400 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  170 kr/månad

  Personer i hushållet: 1

  Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

  Andel i föreningen:

  2,54507%

  Andel av årsavgift:

  2,54511%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2016

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  Tillval som gjordes vid byggnation: - Högre köksskåp än normalt - Fläktkåpa - Annan sorts kommod samt duschdörr - Annan klinker i badrum och hall

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen brf Sjögläntan 2

  Lägenhetsnummer:

  204129004-0006

  Antal lägenheter:

  31

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheten Vibrato 1, Visan 1, Refrängen 1, Allegro 1 och Klangen 1 i Borås kommun. På fastigheten finns 11 st parhus med sammanlagt 22 st lägenheter samt 3 st radhus med sammanlagt 9 st lägenheter. Byggnaderna är uppförda under 2016. Fastighetens adress är Melodigatan 1-11, 13, 25, 2-14, 16-24 samt 26-38 i Borås.  Föreningens ekonomi:

  Månadsavgiften samt avgiften för vatten och värme höjdes med 2,5 % från och med juli 2018.  TV/Internet:

  Kabel-TV och stadsnät från Splitvision.  Parkering:

  Parkering finns framför respektive bostadsrättsradhus. Det finns även besöksparkering på området.  Gemensamma utrymmen:

  Samlingslokal som även fungerar som övernattningslägenhet finns i att hyra för 200 kr/dygn av föreningens medlemmar.  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor