Hjelmarsrörsgatan 16 A, Falköping

Bostadsrätt, 1 rok, 38m2 Pris: 195 000 kr

Perfekt boende för dig som söker liten lägenhet på första våning!

Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 16 A! Nu ges möjligheten att förvärva en bra övernattningslägenhet eller för dig som söker ett studentboende. 38 välplanerade kvm där vägg har satts upp för att få ett avskilt sovrum från vardagsrummet. Vardagsrummet har tre stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Genomgående nya golv, nya bänkskivor i kök samt ny diskmaskin installerad. Badrummet har nya duschdörrar och det finns plats för tvättmaskin. Bra läge med närhet till skolor, kommunikationer och grönområden. Med 15 minuters promenad tar du dig till resecentrum. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Här möts du av en praktisk hall med plats för garderob om så önskas. Nytt laminatgolv.

Sovrum

I anslutning till hallen ligger sovrummet. Nytt laminatgolv.

Kök

Köket har nya bänkskivor och skåpsinredning med gott om förvaringsutrymmen. Köket är utrustat med spis/ugn, köksfläkt, kyl/frys. Ny diskmaskin är installerad. Nytt laminatgolv. Matplats finns för fyra personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet med plats för soffa och soffbord har tre stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en luftig känsla. Nylagt laminatgolv.

Badrum

Rymligt badrum som är stamrenoverat 2016/17. Nya duschdörrar insatta. Svetsad matta på golv och väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp med förvaring samt dusch. Plats finns för tvättmaskin om så önskas.

Övriga utrymmen

I källaren finns cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt källarförråd som tillhör lägenheten.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968

TV & Internet

ComHem

Bilplats

Till garageplatser och parkeringsplatser är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Hjelmarsrörsgatan 16 A - Falköping

Kommun

Falköping

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1968

Boarea

38m2

Våning

1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

Rum

1 rok varav 1 sovrum

Område

Dotorp

Avgift

2 722 kr/mån

Hushållsström tillkommer.

Som utgångspris

195 000 kr

5 132 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Jennie Håkansson

Mäklarassistent

Läs mer om Jennie Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Hjelmarsrörsgatan 16 A, Falköping

Bostadsrätt, 1 rok, 38m2 Pris: 195 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

250 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

150 kr

Andel i föreningen:

0,59231% och andel av årsavgiften är 0,59226%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggens Brf Falköpingshus nr 6

Lägenhetsnummer:

201176001-0014-08

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger fastigheten Tvillingarna 1 och 2 i Falköpings kommun. På fastigheten finns 6 byggnader med 96 lägenheter och 2 lokaler uppförda. Byggnaderna är uppförda 1968-69. I byggnaden finns 13 lägenheter med 1 r o k, 31 lägenheter med 2 r o k, 42 lägenheter med 3 r o k, 10 lägenheter med 4 ro k och 2 lokaler. Garage med 45 garageplatser och 57 p-platser. Föreningen äger också en del av fastigheten Oxen 1 25 % med kallgarage för uthyrning.

Gjorda renoveringar: renovering tvättstugor 2011, garage/parkeringsplatser 2011-12, utvändig målning huskroppar 2013-14, OVK samt ventilationsåtgärder 2014-15, stambyte och badrumsrenovering 2016-17. Planerat underhåll: värmeanläggning 2017-18, byte takpapp 2019-20.

Energideklaration

Energikonsumtion:

134 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola