Steken 1H, Agnesberg

Bostadsrätt, 5 rok, 115m2

Etagevåning med terass

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Se hit! Missa inte denna magnifika etagevåning på hela 115 kvm. På lugnt och naturnära läge men ändå nära in till City erbjuds nu en stor 5:a på två plan med både terass och balkong. Från lägenhetens nedre plan nås den storslagna uteplatsen med sol under eftermiddag och kväll. Ordinärt vardagsrum med stora sällskapsytor. Ljus och fin våning med genomgångsljus på övre plan. Helkaklat badrum samt gästwc med tvättmaskin. Lägenhetens ytskikt har renoverats genomgående under 2017. Nya ekparkettgolv och nymålade vita väggar. Välutrustat kök med sociala ytor. Skuldfri förening med låga avgifter. Rum med egen ingång från trapphuset ger möjligheten att reducera avgiften ytterliggare genom uthyrning. Nära till sjöar och skogar kring Surtesjön. Busshållplats alldeles utanför föreningen. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Interiör

Entréhall | Rymliga ytor med garderobsvägg. Nya ekparkettgolv och nymålade väggar som är genomgående i hela bostaden. Kök | Luftigt kök med genomgångsljus och sociala ytor. Välutrustat ekkök med integrerad ugn och mikrovågsugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Stor kyl samt två stora kylskåp. Utgång till balkong med förmiddagssol. Allrum | Ljust allrum i anslutning till köket. Kan användas som matplats eller annat sällskapsrum. Badrum | Helkaklat badrum med WC, handfat och kommod, bubbelbadkar, badrumsskåp och handdukstork. Sovrum | Fint sovrum med garderob och morgonsol. Sovrum | Stort sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsängen. Vardagsrum | Ordinärt vardagsrum en trappa ner med rymliga ytor. Stora fönsterpartier i sydväst. Utgång till altan med trädäck. Vardagsrummet går att dela av om ett extra rum önskas. Sovrum/gästlägenhet | Med egen ingång från trapphuset nås denna mini-lägenhet med rum och garderob. Direkt anslutning till helkaklad WC med handfat och tvättmaskin. Finns möjlighet att öppna upp en dörr från detta rum till entréhallen om en önskar ett extra sovrum till primärbostaden. Rummet kan alternativt hyras ut och ge hushållet extra inkomster.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965

Uppvärmning

Bergvärme

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Balkong, läge öster Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Övrigt

Agnesberg erbjuder vacker natur med närhet till skogar och vattendrag. Inte långt bort nås Angereds Centrum med torghandel, butiker och Angereds arena med badhus, ishall och gym. I Angered centrum finns dessutom restauranger, café, bank samt flera butiker. ICA Maxi , Lidl och Netto. Kooperativt dagis finns vid Ramnebacken och kommunalt dagis vid Röseredsskolan. Till Agnesberg tar du dig antingen direkt med buss eller med spårvagn och sedan buss via Angereds Torg. Med buss 173 tar du dig till Nils Ericson Terminalen under vardagar från Steken och Eliebergsvägen på ca 18 min. Härifrån passerar även buss 401 mellan Angereds Centrum och Jennylund. Till Angered centrum går buss 72 från hållplatsen Steken och med buss 72 åt andra hållet från Steken nås Gamlestadstorget på endast 12 min. Med bil från Göteborg kör man ca 15 km norrut på riksväg 45. .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Steken 1H - Agnesberg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1965

Boarea

115m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

5 rok

Område

Angered

Tillträde

27-11-2017

Avgift

4 273 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Steken 1H, Agnesberg

Bostadsrätt, 5 rok, 115m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

450 kr/månad

Försäkring:

200 kr

Hushållsel:

250 kr

Driftkostnaderna är uppskattade och varierar utefter hushållets förbrukning.

Andel i föreningen:

0,9846% och andel av årsavgiften är 0,97326%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-09-30

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Bergvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Agnesbergshus nr 1

Lägenhetsnummer:

59

Antal lägenheter:

162

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen äger fastigheten Gårdsten 73:1 i Göteborg kommun med adress Steken 1-3. Marken är friköpt. Föreningen upplåter 162 st bostadsrätter med en total lägenhetsyta på 11 048,5 kvm samt innehar 62 st förråd som hyrs ut till de boende. Lägenhetsfördelning: 26 st 1 rum och kokvrå, 13 st 1 rum och kök, 1 st 2 rum och kök, 57 st 3 rum och kök, 50 st 4 rum och kök, 15 st 5 rum och kök. Utförda reparationer och underhållsarbeten: Under 2014 utfördes en OVK-besiktning, ventilationen rensades och 5 st nya parkeringsplatser tillfördes. 2016 besiktades taken och upptäckta brister har åtgärdats. De tre lekplatserna fick nya lekredskap. 2017 planeras omläggning av papp på taken. Föreningen följer en underhållsplan. Se årsredovisning för ytterligare information. Ekonomi: Avsättning till inre reparationsfonder för varje lägenhet görs ej. Det inre underhållet av lägenheten sköts av lägenhetsinnehavaren. Senaste avgiftshöjning skedde 1 januari 2017 med 3,5 %. Föreningen är stabil med mycket god ekonomi och är i nuläget skuldfri. Gemensamma lokaler: Föreningen har en bastu 2H, solarie 3E och en träningslokal 3H som renoverades 2008. Expedition finns på 2H och fastighetsskötarna har expeditionstid varje vardag kl 13:00-13:30. Via föreningen har medlemmarna tillgång till samlingslokal, som används för föreningens ändamål. Cykelrum finns i varje byggnad. Barnvagnsförvaring finns i anslutning till varje entré, även sopnedkast. Det finns tre lekplatser, en framför varje byggnad. Till varje lägenhet hör ett eget källarförråd. Dessutom finns 62 st förråd som kan hyras för ca 20-30 kr/månad, separat kö via Riksbyggen. Tvättstuga: 4 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare och 3 st torkrum samt 1 centrifug finns i föreningens lokaler. Tvättider mån-fre 8-11, 11-14, 14-17, 17-20. Lör och dag före helgdag kl t 8-11, 11-14. Sön ingen tid. Kabel-tv: ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband: ComHem Telia via Fiber Parkering: Parkering finns att hyra av föreningen till en kostnad på ca 100 kr/mån. Max 3 platser får hyras per lägenhet. 10 st MC-platser, för ca 100 kr/månad. 5 husvagnsparkeringar, kostnad ca 150 kr/månad. Separat kö via Riksbyggen. Besöksparkeringar med fri tolvtimmarsparkering. Förvaltning: Riksbyggen sköter den ekonomiska och tekniska förvaltningen. Föreningen har 2 st fastighetsskötare. Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam. Hemförsäkringen bekostas av bostadsrättsinnehavarna och bostradsrättstillägg bekostas kollektivt av föreningen. Uteplats: All mark ägs av föreningen men varje medlem har ansvar för att sköta sin del av uteplatsen som nyttjas. Formell upplåtelse av markområde som nyttjas runt bostadsrätten saknas från bostadsrättsföreningen.

Energideklaration

Energikonsumtion:

42 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola