Guldpokalsgatan 3C, Göteborg

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 50,5m2

Välkommen till denna charmiga tvåa på vån 1 av 3. Låg avgift och centralt läge!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Unikt tillfälle att förvärva denna charmiga 2:a. Här finns ett stort vardagsrum med bevarad charm. Belägen på första våningen i huset på vån 1 av 3. Ett hem som bör tilltala dig som söker det bekväma och charmiga. Mycket välskött HSB förening med låga avgifter!

Rumsbeskrivning

Beskrivning av bostaden

Vardagsrum Vardagsrummet är ljust och lätt möblerat. Golvet pryds av samma plankgolv som vi finner i hall och väggar bär tapeter. Här finns gott om plats för större soffgrupp och matbord om så önskas. Fönsterpartierna skapar en ljus och luftig känsla tillsammans med den generösa takhöjden. Hall Öppen, luftig hall med fint plankgolv och ljusmålade väggar. Goda avhängningsmöjligheter i entrén samt. Plats för sittmöbel, avlastningsbord och hatthylla Badrum Till vänster i hallen når vi badrummet. Färgstämt och fint kakel på vägg och ljus våtrumsmatta på golvet. Utrustningen består av wc, handfat med kommod och badkar. Praktist med ett vädringsfönster. Kök Det funktionella köket går i vita snickerier med ljus kakel ovanför arbetsytorna. Väggarna är målade i ljusa färger och från kökets fönster har man en fin utsikt över den gröna innergården. Maskinparken består av kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Rymligt med gott om plats för matbord. Sovrum I anslutning till hallen har du sovrummet. Rymligt rum där man med enkelheten får plats med dubbelsängen. Goda förvaringsmöjligheter via klädkammare

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Guldpokalsgatan 3C - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  50,5m2

  Våning

  1 av 3 , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Avgift

  3 090 kr/mån

  Värme,vatten och kabel-TV

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se Läs mer om Rany

  Visning

  Är du intresserad?

  Guldpokalsgatan 3C, Göteborg

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 50,5m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  320 kr

  Driftkostnad:

  320 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  220 kr

  Personer i hushållet: 2

  Andel i föreningen:

  0,70989% och andel av årsavgiften är 0,70989%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-03-07

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Guldpokalen

  Lägenhetsnummer:

  98

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Brf Guldpokalen är belägen på Guldpokalsgatan i Göteborg och består av två fastigheter; rambergsstaden 35:3 och rambergsstaden 35:7. Besök gärna föreningens hemsida www.guldpokalen.se Antal lägenheter och lokaler: Föreningen består av 149 lägenheter. Byggnad: Byggår: 1946 Uppvärmning: Fjärrvärme. Fastigheten innehas med tomträtt. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: För 2016 planeras arbeten med stenläggningar m.m. i utemiljön. Under 2015 har även arbete med obligatorisk ventilationskontroll (OVK) påbörjats. 1989-1990 byttes samtliga V/A stammar i kök och badrum. 1990-talet sattes 3-glas fönster in och balkonger renoverades. 1999-2000 byttes el-stigare 2006 byttes cirkulationspumpar för värme och varmvatten ut. 2008 tvättades fasaderna 2012 byttes blandare för tvättställ och kök. 2013 Nytt porttelefonsystem Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en upplagd underhållsplan för att säkra det yttre underhållet av föreningens byggnader. Underhållsplanen uppdateras årligen och hålls därmed aktuell. För med information se föreningens årsredovisning. Ekonomi: Senaste hyreshöjning genomfördes 2014 med 5% efter ökade driftskostnader plus ny tomträttsavgäld det året. I dagsläget finns inga planerade avgiftsjusteringar. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten samt grundutbudet kabel-TV. Enhetsmätning på elen där redovisning och debitering per lägenhet sker släpande. Planer för enhetsmätning av vatten finns. Övriga utrymmen: Det finns förråd som tillhör lägenheten. Gemensamhetslokaler: Tillgång till tvättstuga och cykelförråd. Pysselrum finns på Guldpokalsgatan 3. Parkering: En parkeringsplats kostar 200kr i månaden. Platser finns i dagsläget och man kan få möjlighet till två platser per lägenhet. KabelTv/Bredband: Ansluten till kabelnät via ComHem. Bredband via ComHem eller fiber via Bredbandsbolaget. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Moderna försäkringar. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Informationen baseras på information från föreningen 2016-05-11  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola