Jupitergatan 28, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 72m2 Pris: 1 350 000 kr - Budgivning pågår

3 ROK MED EN HÄRLIG UTEPLATS

Äntligen är det dags för en av de populära bostäderna med uteplats i Brf Mellbyhöjd. Här möts ni av 72 välplanerade kvm där det mesta ingår i avgiften.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och fint trägolv i kök och vardagsrum, snyggt klinker i hallen och plastmatta i sovrummen och badrum. Hallen erbjuder gott om plats för avhägning och förvaring. Dessutom finns det möjligheter för förvaring innan ni kommer in till bostaden i den yttre hallen. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och erbjuder det mesta man kan önska sig. Här finner ni goda arbetsytor och förvarings möjligheter. Köket går i tidlös vit färg. Köksutrustningen består kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. Köksbordet med plats upp till 6 personer lämpar sig bäst längs med fönstret. Vardagsrummet med dess öppna planlösning erbjuder stora ytor. Här får ni enkelt plats med en större soffgrupp och tv-hörna. Från vardagsrummet/köket når man bostaden härliga uteplats. Bra solläge med plats för utemöbler. Uteplatsen är belagd med ett stengolv. Bostadens sovrum är väl tilltagna och plats finns för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Det ena sovrummet förfogar dessutom över en walk in closet. Badrummet är av det större slaget. Utrustningen består av duschhörna, spegelskåp, kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt med ett större förvaringsskåp. Här finner ni även värmepumpen. Välkommen till ett boende för dig som är ute efter en villakänsla.

Övriga utrymmen

Varje bostad har ett separat förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2013

Uppvärmning

Individuell värmepump

Uteplats/Balkong

Uteplats, läge sydväst.

Bilplats

Till bostaden hör en parkeringsplats.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Jupitergatan 28 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2013

Boarea

72m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. )

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Bergsjön

Avgift

4 188 kr/mån

Utgångspris

1 350 000 kr

18 750 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

1 410 000 kr

19 583 kr/m2

B2 21/11 kl: 07:42 - 1 410 000 kr

B1 20/11 kl: 17:24 - 1 400 000 kr

B2 20/11 kl: 14:28 - 1 380 000 kr

B3 20/11 kl: 12:53 - 1 370 000 kr

B2 20/11 kl: 09:33 - 1 360 000 kr

B1 20/11 kl: 09:31 - 1 350 000 kr

Visa alla bud

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Jupitergatan 28, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 72m2 Pris: 1 350 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

380 kr/månad

Försäkring:

80 kr

Hushållsel:

300 kr

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 8,60857%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster isoler

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Individuell värmepump

Förening

Föreningens namn:

Brf Mellbyhöjd

Lägenhetsnummer:

1002

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Ekonomi Det diskuteras en avgiftshöjning för 2018 på 1-1,5% Större reparationer eller ombyggnader Nej inte inom der närmaste åren Juridisk person Juridisk person accepteras i föreningen Ventilation Ventialtionen sker med luckor ovanför fönstren och mitt i köket Uppvärmning Individuell värmepump i varje lägenhet försörjer elementen med vatten. Golvvärme finns. Fönster Isolerande trippelglas Gemensamhetslokaler Finns ej

Energideklaration

Energiklass:

D

Energikonsumtion:

59 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola