Kusttorget 2, Göteborg

2 695 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 20 Aug 18:00 - 18:30

  Varmt välkommen att anmäla dig!

  Tis 21 Aug 17:30 - 18:00

  Varmt välkommen att anmäla dig!

  Anmäl till visning

  Adress

  Kusttorget 2 - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1950

  Boarea

  60m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 6 (Våningsplan 2 av 6. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Majorna

  Avgift

  3 349 kr/mån

  ink. värme, vatten och kabel-tv.

  Som utgångspris

  2 695 000 kr

  44 917 kr/m2

  Öppen spis och balkong i västerläge!

  Välkomna till denna charmiga och väldisponerade tvåa med genomgående ljusa väggar och tidsenlig stavparkett i ek. De stora fönsterna med djupa fönsterbänkar i marmor skänker ett härligt ljus och den generösa takhöjden ger lägenheten dess extra rymd. Från vardagsrum når ni den möblerbara balkongen i västerläge, ett perfekt tillhåll i vackra dagar. Öppen spis som ni får elda i. I närområdet finns ett flertal mysiga caféer, restauranger, gym, matbutiker, grönsakshandlare mm. Majorna bjuder på ett tryggt och lugnt boende bland både grönskande natur och rofyllt hav. Vid Klippans kulturområde finns ett trevligt promenadstråk längs med kajen med småbåtshamn och uteserveringar. På några minuters promenadavstånd finns också mysiga restauranger och caféer längs Mariaplan och Slottsskogen bjuder på både friluftsliv och musikfestivaler. Med spårvagnen tar du dig snabbt in till centrala Göteborg via två direktlinjer.

  Ansvarig mäklare

  Pontus Damm

  Reg. Fastighetsmäklare

  0763-91 56 36

  pontus.damm@lansfast.se Läs mer om Pontus

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-08-20 18:00:00 2018-08-20 18:30:00 40 Bostadsvisning Kusttorget 2, Göteborg 57,6944753500977, 11,9189091700366 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Visning 2

  2018-08-21 17:30:00 2018-08-21 18:00:00 40 Bostadsvisning Kusttorget 2, Göteborg 57,6944753500977, 11,9189091700366 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Hall | Här möts ni av en luftig hall med ljusa väggar och ett fint parkettgolv i ek. Ytterkläderna hängs smidigt av på hatthyllan just innanför dörren. Från hallen når ni hemmets samtliga rum. Kök | Till höger om hallen når ni köket. Den ljusa skåpinredningen rymmer gott om förvaring och ovan arbetsytan sitter ett vitt kakel. Köket är utrustat med häll, fläkt, ugn, kombinerad kyl och frys. Naturlig plats för matbord om fyra personer intill det fina fönsterpartiet med djup nisch i vacker marmor. Vardagsrum | Bostaden har ett fantastiskt vardagsrum. De stora fönsterpartierna med djupa fönsterbänkar i brun marmor släpper in rikligt med ljus. På golvet ligger en fin stavparkett och de ljusa väggarna i kombination med den generösa takhöjden bidrar till den luftiga känslan. Här finns gott om utrymme för både soffa och matsalsbord. En annan vacker detalj är den fungerande öppna spisen som ökar mysfaktorn i hemmet. Balkong | Från vardagsrummet når ni den möblerbara balkongen. Belägen i västerläge med tillhörande kvällssol. Perfekt att avnjuta i goda vänners lag. Sovrum | Från hallen når ni sovrummet i lugnt läge. Här ligger också den fina stavparketten som sätter rummets prägel tillsammans med de ljusa väggarna. Goda förvaringsmöjligheter finns i form av fyra garderober. Badrum | Hemmets ljusa badrum är inrett med vitt kakel på väggarna och klinker på golvet. Här finns handfat, spegelskåp, wc och ett inkaklat badkar där ni kan njuta av ett varmt bad efter en lång dag. Ett hem att trivas i!

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1950

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Försäkring:

  120 kr

  Elkostnad:

  250 kr

  Andel i föreningen:

  3,155%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Kusttorget i Majorna

  Lägenhetsnummer:

  18

  Antal lägenheter:

  32

  Antal lokaler:

  7

  Allmänt om föreningen:

  Allmänt om föreningen: Brf Kusttorget i Majorna bildades 2010 och består utav 32 lägenheter och 7 lokaler. Byggnad och tomt: Huset byggdes 1950 och står på friköpt tomt, föreningen äger alltså sin mark. Ekonomi Styrelsen bedömer att föreningens ekonomi är stabil. Inga avgiftshöjningar är planerade. Några av föreningens lägenheter upplåts med hyresrätt. Det innebär kapitaltillskott till föreningen då de säljs. Föreningen har även sju lokaler och ala är uthyrda och därmed bidrar till kassan. Kommande/utförda renoveringar: Entreportar kommer bytas ut under året. Framöver planeras även byte av de fönster som vetter mot söder (övriga är tidigare bytta till isoleringsglas). 2017: Gjordes en mycket grundlig undersökning av taket för eventuella fel - kontrollen genomförd utan anmärkningar. 2016: Utfördes relining i hängrännor på taket. 2015: Renoverades fönstren. 2013-14: Byte till säkerhetsdörrar 2011: Fasadrenovering 2010: Relining av avloppsstammarna (plastbeläggning i de befintliga gjutgärnsrören) av samtliga rörstammar i kök och badrum vilket bekostades av den dåvarade hyresvärden. Kabel-tv och Bredband: Com Hem Parkering: I området finns boendeparkering. Uppvärmning: Fjärrvärme Övrigt: Juridisk person får ej köpa i föreningen. Uppgifter hämtade från årsredovisningen och styrelsen.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  110 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor