Mölndalsvägen 87B, Göteborg

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Mölndalsvägen 87B - Göteborg

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2017/2018

  Boarea

  43m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  5 av 9 , Hiss finns

  Rum

  2 rok

  Område

  Johanneberg / Almedal

  Avgift

  2 614 kr/mån

  I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play. Kostnad för varmvatten och elförbrukning tillkommer månadsvis och debiteras efter faktiskt förbrukning.

  Nyproducerad tvåa - Light Factory Gbg

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Skönt läge högt upp i huset med soldränkt balkong. Närhet till föreningens takterass samt restaurangen i bottenplan. Slipp trängselskatt och ta dig enkelt ut på motorvägen. Nyproducerad tvåa i Brf Nyx - rå industrikänsla med attityd!

  Ansvarig mäklare

  John Andersson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-07 85 01

  john.andersson@lansfast.se Läs mer om John

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré

  Från porten nås den lyxiga hotellentrén med tillgång direkt till cykelförrådet samt parkeringsgaraget. Ta en av de två hissarna högt upp. Ytterdörren har installerad smartlås, gott att slippa nycklar! Välkomnas ni en i en ljus hall med goda förvaringsmöjligheter som gömmer sig bakom snygga och praktiska spegelsskjutdörrar. Inbyggda spotlights. Ljuspigmenterat ekgolv i hela lägenheten samt ljusa väggar.

  Vardagsrum/kök

  Rakt fram från hallen når ni vardagsrum och kök som är i en öppen planlösning. Det finns en naturlig plats för soffa och tv. De stora fönstrerna ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Köket är i stilsäkert och modernt och har köksinredning i grått från Marbodal. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, trendig svart köksfläkt (Franke), integrerad kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Svart laminatbänkskiva och stänkskydd i mattsvart laminat. Diskhon, fläktkåpan och blandaren i mörk krom.

  Balkong

  Från vardagsrummet nås även lägenhetens stora balkong med fantastisk utsikt. Här finns gott om plats för stort bord där ni kan njuta av årets fina dagar.

  Sovrum

  Lägenhetens sovrum nås via hög skjutdörr. Här finns det gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Bakom skjutdörrar gömmer sig en stor klädkammare för extra förvaring.

  Badrum

  Badrummet är stort och är utrustat med allt man behöver för ett bekvämt boende. I taket är det inbyggda spotlights och väggar och golv är självklart kaklade. Badrummet är utrustat med exklusiv takdusch och vikbara glasväggar, WC, handfat samt inbyggda bluetooth-högtalare. Även nyinstallerad kombinerad tvättmaskin. Föreningen har även en stor tvättlounge.

  Övrigt

  Takterass högst upp med magisk utsikt, välkomna att njuta! Förråd i samma plan som bostaden. Se de gemensamma utrymmena här: https://brfnyx.se/allmant/bilder

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett förråd i samma våningsplan.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Uppvärmning

  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem

  Uteplats/Balkong

  Balkong

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  422 kr/månad

  Försäkring:

  182 kr/månad

  Elkostnad:

  140 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  100 kr/månad

  Total driftkostnad:

  422 kr/månad

  Personer i hushållet:

  2 st

  Andel i föreningen:

  1,2815%

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme med vattenburet radiatorsystem

  Förening

  Lägenhetsnummer:

  61502

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor