Molnvädersgatan 24, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 63m2 Pris: 1 595 000 kr

Högt upp på våning 6/8 finner vi denna renoverade trea med renoverat kök från 2016. Här bor ni med låg avgift i en stabil HSB förening. Ett boende för den kräsne. Högt och fritt läge med fin utsikt. Välkommen på visning.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Lägenheten är disponerad enligt följande: Hall Högt upp i fastigheten på vån sex välkomnas ni av denna trevliga och ljusa hall. Goda förvaringsmöjligheter finns till höger samt avhängningsmöjligheter till vänster. Kök Det stilrena köket totalrenoverades (2016) med smakfulla färg- och materialval. Köket är fullutrustat och ovanför den fina bänkskivan sitter fint kakel. Väggarna är nytapetserade i vita toner och golvet utgörs av ett fint laminat. Den påkostade maskinparken består av integrerad kyl/frys, häll, ugn, inbyggnadsmikro samt köksfläkt. Dessutom integrerad diskmaskin som underlättar vardagen. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaringsutrymmen. Vardagsrum I anslutning till hallen finner vi vardagsrummet som är generöst till ytan och lättmöblerat. Här får du med enkelhet plats med en rejäl soffgrupp. Perfekt för stora sällskap. De stora fönsterpartierna skapar generöst ljusinflöde och erbjuder trevlig, fri utsikt. Golvet utgörs av fiskbensparkett och väggarna bär ljusa tapeter. Balkong Från vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som ligger i högt, fritt och soligt läge. Fin utsikt! Badrum Det fräscha badrummet är helkaklat i ljusa och fina kulörer. Utrustningen består av duschkabin, wc, handfat och badrumsspegel med belysning. Bekvämt med en tvättmaskin. Sovrum 1 Det första sovrummet är beläget i anslutning till hallen. Här har ett rymligt rum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Nylagt laminat på golvet och nytapetserade väggar. Sovrum 2 Även detta sovrum erbjuder nytapetserade väggar och laminat på golvet. Förvaringsmöjligheter finner vi via garderober. Gott med plats för sängen. Lugnt, tyst läge. Harmoniskt boende i ett barnvänligt område. Låg avgift och fint skick!

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Ons 22 Nov 17:30 - 18:00

Anmäl till visning

Adress

Molnvädersgatan 24 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

63m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

6 av 8 (Våningsplan 6 av 8. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Biskopsgården

Avgift

3 639 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV.

Utgångspris

1 595 000 kr

25 317 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mario Kotur

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Mario Maila mig

Extra kontaktperson

Pouya Aminzadeh

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Pouya Maila mig

Visning

Kom på visning!

Bokad visning vänligen ring eller mejla mäklaren

2017-11-22 17:30:00 2017-11-22 18:00:00 40 Bostadsvisning Molnvädersgatan 24, Göteborg 57,7204536904806, 57,7204536904806 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Molnvädersgatan 24, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 63m2 Pris: 1 595 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

305 kr/månad

Försäkring:

85 kr

Hushållsel:

220 kr

Andel i föreningen:

0,54223% och andel av årsavgiften är 0,54223%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-30

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Stjärnbilden

Lägenhetsnummer:

96

Antal lägenheter:

192

Antal lokaler:

0

Information:

I HSB Brf Stjärnbilden finns totalt 192 lägenheter, varav en lägenhet ägs och disponeras av föreningen som expeditionslokal. Fastigheten innehas med tomträtt och bebyggdes 1959. Fastigheterna har adresserna Molnvädersgatan 20-26 samt 28-32. Byggnad: Byggår: 1959 Uppvärmning: Fjärrvärme Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 1999: Utfördes stambyte av kök och bad. 2013: Byte av termostater samt renovering av tvättstuga. 2014: Upprustning av lekplatser samt OVK-besiktning utfördes. 2015: Hissrenovering 2016: Fönsterbyte 2017- Renovering av P-däck Framtida renoveringar och underhållsarbeten: 2017: Planeras nytt lås och porttelefonsystem beräknas. Ekonomi: Fr o m 1 januari sänktes avgiften med ca 6 %, då det beslutades på årsstämman att avsluta insättningen till den inre fonden. I dagsläget är det ingen avgiftshöjning planerad. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och grundutbudet från ComHem. Övriga utrymmen: Via föreningen har man tillgång till tvättstuga, ett hobbyrum, cykelförråd och barnvagnsrum samt övernattningslägenhet. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Parkering: P-plats 1: 94 parkeringsplatser över däck. Går att hyra för 225 kr/mån. Lediga platser i dagsläget. P-plats 2: 60 parkeringsplatser under däck. Går att hyra för 375 kr/mån. Separat kö. Parkeringsplatser tillhör ej lägenheterna. Ansökan om parkeringsplats skall göras till föreningens expedition, Molnvädersgatan 30. KabelTv/Bredband: Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften. Bredband. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Beviljas ej medlemskap i föreningen. Förvaltare: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB Informationen baserat på avstämning med föreningen 2017-09-14

Aktiv förening som anordnar olika typer av aktiviteter för sina medlemmar, t ex föreläsningar, underhållning, bussresor och studiebesök. Föreningen har expeditionstid på måndagar jämna veckor. Telefontid kl 17-18 och besökstid kl 18-19. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/goteborg/brf/stjarnbilden/

Energideklaration

Energikonsumtion:

124 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola