Rustmästaregatan 19, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 82m2

Kommande försäljning – Planerad säljstart våren 2018

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Till våren finns chansen att förvärva denna välplanerade och ljusa trea på Rustmästaregatan 19 i expansiva Kviberg. Bostaden nyproducerades år 2015 och kvadratmetrarna är väldisponerade, stor öppen social yta mellan kök och vardagsrum, moderna och stilrena materialval, samt finns en klädkammare i ena sovrummet som är utöver det vanliga och kan användas som ett tjusigt walk in closet eller ett extra rum för förvaring. Stor och solig balkong i fantastiskt läge mot grönskan och innegården. En barnvänlig miljö med närhet till all tänkbar service, kommunikationer, skolor och träning. Söker du efter en bostad med långt tillträde så är Rustmästaregatan 19 perfekt för dig. Är du intresserad av att veta mer om bostaden? Gör en intresseanmälan eller kontakta mäklaren direkt.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Bredbands-TV via Telia ingår i månadsavgiften.Bredband via Telia (fiber) ingår i månadsavgiften.

Uteplats/Balkong

Balkong

Övrigt

I Kviberg bor ni i ett rogivande ny expanderat bostads område med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Naturen kretsar runt hörnet med en underbar skogsgång som går längs Säveån och inbjuder till långa promenader och löprundor. Med 5 min promenad når ni Prioritet Serneke Arena, en anläggning med 7 våningar sport, allt från fotboll till gym och längdskidåkning. I Kviberg samt grannområdena finns förskolor och skolor för alla årskurser, förskola, grundskola och gymnasium. Ett stenkast ifrån har ni Bellevue hållplats som inom 10 minuter tar er in till Göteborgs central. Historiska Gamlestaden hittar ni en hållplats bort, här erbjuds butiker, restauranger av olika slag och området har väldigt intressanta projekt planerade som t.ex. köpecentrum i SKF:s gamla fabrik. Kviberg har expanderats de senaste åren och tillväxt planerna för framtiden är fina..

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Rustmästaregatan 19 - Göteborg

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2015

Boarea

82m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 5 (Våningsplan 3 av 5. ) , Hiss finns

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Kviberg

Avgift

4 127 kr/mån

I avgiften ingår värme (fjärrvärme), bredband, digital-TV och IP-Telefoni via Telia stadsnät.

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Rustmästaregatan 19, Göteborg

Bostadsrätt, 3 rok, 82m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

1,5455% och andel av årsavgiften är 1,5455%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

BRF Bellevue Park

Lägenhetsnummer:

21203

Antal lägenheter:

72

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola