Bäckebolsängen 30, Hisings Backa

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72,6m2

Snart kommer denna charmiga trea med stor uteplats ut till försäljning! INRE REP. FOND PÅ 11.378kr!

Snart kommer denna charmiga trea med stor uteplats i soligt västerläge ut till försäljning. Här kan du spendera många sommarkvällar med goda vänner sällskap och dessutom njuta av fina solnedgångar

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bäckebolsängen 30 - Hisings Backa

  Kommun

  Göteborg

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  72,6m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  1 av 3 (En halv trappa upp) , Hiss finns inte

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Avgift

  4 583 kr/mån

  I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

  Ansvarig mäklare

  Rany Younan

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 45

  rany.younan@lansfast.se Läs mer om Rany

  Visning

  Är du intresserad?

  Bäckebolsängen 30, Hisings Backa

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 72,6m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,17055% och andel av årsavgiften är 0,17055%

  Reparationsfond:

  11 378 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-04-16

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Bäckebol i Göteborg

  Lägenhetsnummer:

  8

  Antal lägenheter:

  570

  Antal lokaler:

  12

  Allmänt om föreningen:

  HSB Brf Bäckebol består av 570 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 12 hyreslokaler. Fastigheterna Backa 99:3-4 innehas med tomträtt. Byggnad: Byggår: 1972-1974. Uppvärmning: Fjärrvärme. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2014-Undersökning inför eventuellt stambyte. Förstudien visade att stammarna har god kondition och att byte inte är aktuellt i dagsläget. 2015-Renovering av samtliga termogarage, miljöhus samt föreningens miljöstation. 2015- Renovering av bastu- och gymlokalen. 2015- Högtrycksspolning av avloppsstammar. 2016- Renovering av föreningslokalen Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Brf Bäckebols styrelse arbetar efter s.k. MUFA-planen (miljöanpassad underhålls och förnyelseanalys) Denna uppdateras årligen och har 3 tidshorisonter:5, 10 och 30 år. Åtgärderna på ventilationssystemet är framskjutna och kommer inte att inledas 2018. Åtgärderna medför sannolikt ändå inget större besvär för de allra flesta boenden. Det mesta sker utvändigt. Ekonomi: I samband med budgetmötet som var slutet av november beslutade styrelsen att höja avgiften med 3% fr.o.m. 1 januari 2018. Ingen ytterligare avgiftshöjning är planerad i dagsläget. Ekonomi, månadsavgiften: I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV. Föreningen har individuell mätning av hur mycket el varje bostadsrättsinnehavare förbrukar. Elen debiteras i efterhand på avgiftsavin, med en fördröjning på en månad. Övriga utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamhetslokaler: Via föreningen har man tillgång till en samlingslokal som kan hyras för 300 kr. Bastu och träningslokal finns på Bäckebolsängen 4, hobbyrum på Bäckebolslyckan 3 samt två övernattningslägenheter med fyra bäddar belägna på Bäckebolsängen 29 och Bäckebolslyckan 22. Till bostadsrättslägenheten hör ett förråd. Miljöstation finns på Cederflychts gata. Tvättstugorna har 6 tvättmaskiner, 1 grovtvättmaskin, torkrum samt mangel. Parkering: Nästan alla lgh har en parkeringsplats. Har man det i sitt avtal följer platsen med. Det finns dock ett 50 tal lgh som ej har någon parkering. Då får man ställa sig i kö på de p-platser som föreningen har utöver de fasta. KabelTv/Bredband: Ansluten till kabelnät ComHem. Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget. Avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas. Försäkringar: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägg ingår inte i föreningens försäkring utan faller på den enskilde medlemmen. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Juridisk person beviljas ej medlemskap i föreningen. Förvaltare: HSB. Övrigt: Ytterligare information finns att hämta i årsredovisning, stadgar och på föreningens hemsida https://www.hsb.se/goteborg/brf/backebol/ Informationen baseras på avstämning med föreningen 2018-03-05  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola