Ekebygatan 19, Hisings Backa

Bostadsrätt, 2 rok, 65,4m2 Pris: 1 495 000 kr

Välkommen till denna stora tvåa på våning två med HISS! Bostaden erbjuder generöst ljusinflöde, bra planlösning, stamrenoverat badrum samt stor balkong i soligt söderläge. Bekvämt med både bredband och parkering som ingår i månadsavgiften. Här bor ni nära natur och busskommunikationer.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Vi välkomnas in i den trevliga hallen. Ytterkläderna kan smidigt hängas av till vänster om entrén. Golvet utgörs intitalt av mörk klinker som sedan övergår till ekparkett som löper vidare in i sovrummet och väggar bär tapeter. Gott om plats för förvaring via väl tilltagen klädkammare. Till vänster om hallen finner vi det hemtrevliga köket. Här erbjuds det bra arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Maskinparken består av kyl/frys, ugn, spis och köksfläkt. Gott om plats för matbord vid fönstret. Det fräscha badrummet finner vi till höger om hallen. Badrummet är helkaklat i ljusa toner. Utrustningen består av wc, duschkabin, handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt tvättmaskin. Praktiskt vädringsfönster finns. Vardagsrummet nås från hallen. Rummet är ljust, rymligt och lättmöblerat. Ljusa väggar kombinerat med en fond och ekparkett på golvet. Stort ljusinflöde från det generösa fönsterpartiet. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som är belägen i soligt sydvästläge med sol hela dagen/kvällen. Gott om plats för utemöbler och trevlig utsikt över grönska. Det rymliga sovrummet som nås direkt från hallen. Golvet utgörs av ekparkett och väggarna bär tapeter i mörk ton. Goda förvaringsmöjligheter via garderob. Lugnt, tyst läge. Här bor du i en populär och omtyckt förening med närhet till det mesta. HISS finns och både parkering och bredband ingår i avgiften. Välkommen på visning.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Ekebygatan 19 - Hisings Backa

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

65,4m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 4 (Våningsplan 2 av 4. ) , Hiss finns

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Hisings Backa

Avgift

4 636 kr/mån

I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, digital tv, IP-telefoni, bredband samt parkering ingår i månadsavgiften.

Utgångspris

1 495 000 kr

22 859 kr/m2

Ansvarig mäklare

Mario Kotur

Reg. Fastighetsmäklare

Läs mer om Mario Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Ekebygatan 19, Hisings Backa

Bostadsrätt, 2 rok, 65,4m2 Pris: 1 495 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

285 kr/månad

Försäkring:

85 kr

Hushållsel:

200 kr

Andel i föreningen:

0,09691% och andel av årsavgiften är 0,09691%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-10-30

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Backadalen

Lägenhetsnummer:

765

Antal lägenheter:

971

Antal lokaler:

0

Information:

HSB Brf Backadalen består av 971 lägenheter fördelat på 41 stycken huskroppar. De flesta hus är 3-våningshus och svalgångshus. Byggnad: Byggår: 1969-1971. Uppvärmning: Fjärrvärme, Bergvärme. Fastigheten innehas med tomträtt. Genomförda renoveringar och underhållsarbeten: 2007-2008 stambyte. 2013 renoverades balkongerna, väggarna samt fönsterna i anslutning till balkongerna,. 2014 OVK Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Föreningen följer en underhållsplan för att säkra det yttre underhållet. Bergvärmeprojektet fortsätter nu på gården nedanför dvs Kavaljersgatan jämna nummer och Körkarlens gata ojämna nummer. Arbete med att installera portlås/porttelefon i entréerna har precis startat och kommer att vara installerat och klart till maj 2018 Ekonomi: Ingen avgiftshöjning är planerad. Ekonomi, månadsavgiften: Värme, vatten, digital tv, IP-telefoni, bredband samt parkering ingår i månadsavgiften. Övriga utrymmen: Källarförråd tillhör lägenheten. Gemensamhetslokaler: Det finns cykelförråd, matförråd, källarförråd och tvättstuga. Vidare har man via föreningen tillgång till bastu, samlingslokal, snickerilokal samt en vävlokal. Bastun är tillfälligt stängd pga. av fuktskada som man just nu åtgärdar. I föreningen finns en fritidskommitté som anordnar olika trivselaktiviteter. Parkering: Varje lägenhet har en p-plats endera utomhus eller under däck. Det är kö för att få en extra p-plats. De som har p-platser utomhus kan stå i kö för ett separat garage men får lämna sin p-plats när de får garaget. Kabel-TV/Bredband: Ansluten till kabelnät ComHem med deras grundutbud, samt egen parabol som tar in Discovery, History samt Eurosport ingår i månadsavgift. Digital-TV genom Comhem tecknas separat. Bredband via Net-at-Once 100 Mbit ingår i månadsavgiften. Mediabox som man inom kort också kommer kunna köra IP-Tv ingår i alla lägenheter. Andrahandsuthyrning: Föreningen följer hyresrättslagen. Juridisk person: Juridisk person beviljas ej medlemskap i föreningen. Försäkring: Föreningen har en fullvärdesförsäkring hos Moderna försäkringar inkl. bostadsrättstillägg för alla medlemmar. Förvaltare: Föreningens förvaltning sköts av HSB. Övrigt: Besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/backadalen/foreningen Informationen baseras på avstämning med föreningen 2017-11-07

På gångavstånd ligger Selma Lagerlöfs Torg. Här finner du bl.a. livsmedelsaffär, apotek, frisör, konditori, sushirestaurang, pizzerior, blomsterhandel, godis- och spelbutik samt det prisbelönta Fiskhuset m.m. Högstadieskolan Skälltorpsskolan/Svenska Balettskolan ligger också på torget. På andra sidan Litteraturgatan återfinns Brudbergsskolan för låg- och mellanstadieeleverna. I föreningen finns en fritidskommitté som under året bl.a. har anordnat, pubaftnar, teaterbesök, bussresor samt disco för barn och ungdomar. Om framtidens Selma Lagerlöfs Torg: I det planprogram som Stadsbyggnadskontoret arbetat fram tillsammans med projektledningen finns en möjlighet att bygga upp till 3000 nya bostäder. I etapp 1, som omfattar området närmast torget, så rör det sig om cirka 600 nya bostäder - hyresrätter, bostadsrätter, radhus, trygghetsboende - och 200 studentlägenheter. Det planeras även för ett handelshus, en idrottshall, ett nytt stadsdelshus med rum för kultur, ett torgstråk och ett parkstråk i den första etappen av detaljplanen. I nästa etapp längs Litteraturgatan planeras det för upp emot 700 nya bostäder i en tät kvartersstad. Här tänker man sig blandade boendeformer med både hyresrätter och bostadsrätter, en trygg stadsgata och möjlighet för service och verksamheter. Bra bussförbindelser via knutpunkten Körkarlens gata då man har direktbussar till Lindholmen, flera bussar till centrum och direktbuss till Bäckebol och IKEA. Du tar dig till Hjalmar Brantingsplatsen inom 15 min.

Energideklaration

Energikonsumtion:

144 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola