Beryllgatan 34, Västra Frölunda

Bostadsrätt, 3 rok, 81m2

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

KOMMANDE Ljus, mycket välplanerad genomgångslägenhet på första plan på popuära Beryllgatan. Solig balkongmed sol till sena kvällen. Snyggt, stamrenoverat badrum. Stort vardagsrum och kök med matplats. Här bor du i en populär förening nära hav, natur och all tänkbar service. Gångavstånd till både Fiskebäck och Frölunda Torg med all dess utbud. Mycket nära till bussen som bara tar ca 10 min till stan.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Beryllgatan 34 - Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

81m2

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Fiskebäck

Avgift

0 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Är du intresserad?

Beryllgatan 34, Västra Frölunda

Bostadsrätt, 3 rok, 81m2

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Grevegården

Lägenhetsnummer:

126

Antal lägenheter:

444

Antal lokaler:

5

Information:

HSB Brf. Grevegården är en stor förening om totalt 444 lägenheter, fördelat på sex stycken flerbostadshus. Husen byggdes 1968-1969 och har varit bostadsrätter från start. Föreningen är omtyckt med engagerad styrelse och många aktiva medlemmar. För mer info, läs gärna på föreningens hemsida: http://www.hsb.se/goteborg/grevegarden.

Stabil ekonomi med bra underhållsplan. De flesta stora renoveringar är utförda. Se årsredovisningen för detaljerad ekonomisk data.

Kommunikationer: Till Frölunda torg tar du dig med buss 50, 90, 91 eller 97. Vardagar och dagtid är avgångarna mycket täta. På helger och kvällar går istället bussarna 96, 86 och 98.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola