Lergöksgatan 13, Västra Frölunda

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Lergöksgatan 13 - Västra Frölunda

  Kommun

  Göteborg

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  57m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Grimmered

  Avgift

  3 658 kr/mån

  i avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.

  Välkomna till denna generösa 2:a i Grimmered procucerad 2016!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Nu erbjuds en stilren lägenhet i Grimmered producerad 2016. Bara ett stenkast bort når ni Frölunda torg med all möjlig service och goda kommunikationer som ni både enkelt och smidigt kan ta er till centrala Göteborg. Lägenheten erbjuder en rymlig känsla med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, ljusa väggar samt generösa fönster med trivsamt ljusinsläpp. Lägenheten pryds i sin helhet av ljus parkett och har eleganta fönsterbänkar i marmor. Det erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av diskret skjutdörrsgarderob i hallen där det även finns gott om utrymme för hallmöbel. Ni erbjuds även ett välutrustat kök med goda arbetsytor och med många skåp som har gott om plats. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum får de 57 kvadratmeterna att kännas som fler och i vardagsrummet har ni gott om inredningsmöjligheter. Sovrummet är stort och har plats för en större dubbelsäng, sängmöbler samt skrivbord om så önskas. Här finns också gott om förvaring. Det helkaklade badrummet är välförsett med både tvättmaskin och torktumlare. De hopfällbara duschväggarna ger möjlighet för större yta. Välkomna för att trivas!

  Ansvarig mäklare

  Mona Sherif

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 58

  mona.sherif@lansfast.se Läs mer om Mona

  Extra kontaktperson

  Mona Sherif

  Reg. Fastighetsmäklare

  0767-63 83 58

  mona.sherif@lansfast.se Läs mer om Mona

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Bilplats

  Föreningen disponerar över 47 stycken parkeringsplatser, med en kostnad på ca 350kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,2258%

  Andel av årsavgift:

  1,2258%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-12-20

  Förening

  Föreningens namn:

  BRF Lergöken

  Lägenhetsnummer:

  1203

  Antal lägenheter:

  72

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Föreningen planerar att bygga en grill utomhus för att kunna nyttjas av medlemmarna samt att glasa in balkongerna.  Annat:

  Bostadsrättsföreningen Lergöken består av 72 bostadsrätter i 4 st byggnader. Lägenheterna är 2 rok, 3 rok och 4 rok mellan 52 kvm och 81 kvm. Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett förråd, placerad på vinden. Här finns även barnvagns/rullstolsrum. Föreningen har 47 parkeringsplatser. Till dem är det separat kö.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor