Ankares väg 171, Mölnlycke

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 102,1m2

Vackert radhus i barnvänligt område!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Mer familjevänligt än såhär blir det inte! Ankares väg 171 ligger i ett bilfritt bostadsområde precis intill en lekplats som hör till samfälligheten. Hemmet erbjuder välplanerade boningsytor för både sociala tillställningar och vila. Idag finns tre sovrum som med fördel kan göras till fyra. Baksidan på tomten erbjuder en terrass på hela 45 kvm i söderläge och på gavel och framsidan finns lättskött trädgård. En kort promenad tar er till såväl barnomsorg som busshållplats. Fantastiskt område med god grannsämja och en aktiv förening är pricken över i:et! Välkommen att kontakta mäklare för mer information.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1992

2016- Vardagsrum 2016- Hall - Lagt in golvvärme samt kaklat golv. 2016- Trappa 2016- Allrum övre plan 2017- Altan om 45kvm - Nybyggnation 2017- Sovrum 1 2017- Innerdörrar bytta 2017- Golv, omlagt 2017- Badrum övre plan renoverat 2017- Toalettstol nedre plan bytt.

Uppvärmning

El - Vattenburen värme

TV & Internet

Fiber - Telia Triple Play

Uteplats/Balkong

Terass om 45kvm.

Bilplats

Föreningen besitter 62 parkeringsplatser samt 83 garageplatser.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Ankares väg 171 - Mölnlycke

  Kommun

  Härryda

  Typ

  2 plan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1992

  Boarea

  102,1m2

  Rum

  3 rok varav 2 sovrum

  Område

  Mölnlycke

  Avgift

  7 101 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Elias A Rabogliatti

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-28 26 55

  elias.a.rabogliatti@lansfast.se Läs mer om Elias

  Extra kontaktperson

  Andreas Wagiström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0768-10 10 20

  andreas.wagistrom@lansfast.se Läs mer om Andreas

  Visning

  Är du intresserad?

  Ankares väg 171, Mölnlycke

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 102,1m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  1,06925% och andel av årsavgiften är 1,06925%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft med återvinning

  Uppvärmningssystem:

  El - Vattenburen värme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Båtsmanstorpet i Härryda

  Lägenhetsnummer:

  85

  Antal lägenheter:

  101

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen består av 101 bostadsrätter, 1 gemensamhetslokal samt en gruppbostad som hyrs ut till Härryda Kommun. Ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Byggnaderna är grupperade i fem bilfria gårdar med grönområden och bra lekplatser. Medlemmarna sköter gräsklippning på gemensamma grönytor. Varje år anordnas höst och vårstädning där medlemmarna hjälps åt. Städningen brukar avslutas med en gemensam korvgrillning. Föreningen har en gårds och kompostansvarig för varje gård. Gemensamhetslokaler: - Kvarterslokal med kök - Bastu - Övernattningslägenhet med fyra bäddar - Tvättstuga med grovtvättmaskin för bl.a. mattor - Cykelrum (finns på gård 2)  Föreningens ekonomi:

  Föreningen har en god ekonomi.  Gjorda renoveringar:

  2007 - Anläggning av bollplan och bouleplan När värmepannorna går sönder så installerar föreningen nya pannor och står för kostnaden, man räknar med att dessa pannor har en livslängd på upp till 30 år. Bostadsrättsinnehavaren står dock för löpande skötsel och rengöring av pannorna. 2012 - Installation av fiberoptiskt bredband som ingår i månadsavgift 2013 - Renovering av gemensamhetslokal samt uthyrningslägenhet 2013 - Utbyte av förrådsdörrar 2014 - Merparten av alla hus målades om 2015 - Målning av fasader, samt staket mot carport m.m. 2014-2015 - Ommålning av samtliga fasader 2016 - Upprustning lekplatser 1-3 2016 - Upprustning bastu 2016 - Byte fläktaggregat gemensamhetsbyggnad 2016 - Byte värmepanna några adresser.  TV/Internet:

  Telia bredband/tv/telefon ingår i avgift. IP-Tv Telia kanalpaket stor ca 46 kanaler. Bredband - Telia fiber 100 Mbit/s. IP-telefoni - Telia  Parkering:

  Föreningen besitter 62 p-platser samt 83 garageplatser.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  204 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola