Verkstadsgatan 12, Herrljunga

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 200 000 kr

Bostadsrätt om 2 rum och kök

Välkommen till Verkstadsgatan och denna bostadsrätt om 2 rum och kök, en kort promenad från mataffär, service och kommunikationer. Lägenheten rymmer kök och badrum med äldre standard, vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong samt sovrum med trägolv. Till lägenheten finns två källarförråd. Gemensam tvättstuga i källaren. Månadsavgift 2 700 kr inkl. värme och varmvatten. Mindre förening med god ekonomi.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Entréhall med avhängningsmöjligheter. I anslutning till entréhallen ligger badrummet utrustat med badkar, toalett och tvättställ. Äldre ytskikt. Äldre kök med plats för matbord. Utrustningen består av spis, fläkt, kyl och frys. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Sovrum med platsbyggda garderober och trägolv.

Övriga utrymmen

Det finns förråd och tvättstuga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

TV-antenn.

Uteplats/Balkong

Balkong

Bilplats

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 15:00 - 16:30

Anmäl till visning

Adress

Verkstadsgatan 12 - Herrljunga

Kommun

Herrljunga

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1952

Boarea

59m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Herrljunga

Avgift

2 700 kr/mån

Utgångspris

200 000 kr

3 390 kr/m2

Ansvarig mäklare

Therese Häggsjö

Fastighetsmäklare

Läs mer om Therese Maila mig

Visning

Kom på visning!

Välkommen att boka dig på visning!

2017-11-20 15:00:00 2017-11-20 16:30:00 40 Bostadsvisning Verkstadsgatan 12, Herrljunga 58,0802525220852, 58,0802525220852 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Verkstadsgatan 12, Herrljunga

Bostadsrätt, 2 rok, 59m2 Pris: 200 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Frey

Lägenhetsnummer:

1001

Antal lägenheter:

5

Antal lokaler:

0

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola