Lerum Andersvägen 128, Lerum

Bostadsrätt, 3 rok, 75m2 Pris: 1 800 000 kr

Nyrenoverad 3:a med centralt läge.

Välkommen till en helt nyrenoverad lägenhet där du blir den första att flytta in efter renoveringen! Ny spännande och ljus planlösning med öppning mellan kök och vardagsrum. Alla ytskikt är nymålade och på golvet ligger en enhetlig stilfull vitlaserad ekparkett. Nytt kök och nya oanvända vitvaror. Ljust och fritt läge med stor inglasad balkong. Här bor man med behagligt gångavstånd till Lerums centrum och med närhet till dagis, skolor, kommunikationer och inte minst Aspens fina badplats.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande: Genomgående vita målade väggar och vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, rymlig hall med klädkammare/arbetsrum direkt till höger om entrén. Till vänster i hallen finns även en toalett med handfat och wc. Härlig rymd mellan kök och vardagsrum. Väggen mellan kök och vardagsrum är borttagen vilket ger ett fint ljusinsläpp i lägenheten från två håll. Vardagsrum med stora fönsterytor och gott om plats för både sittgrupp och matsalsmöbel för den som önskar. Helt nytt och modernt kök med utgång till den inglasade balkongen. Rostfria oanvända vitvaror. Kyl/frys, keramisk spishäll, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd varmluftsugn och integrerad diskmaskin. I köket finns även ett skafferi med överskåp. Plats för matbord för 6-8 personer. Vitt kakel över arbetsytorna och svart laminatskiva. Inglasad balkong med härligt söderläge som man når från både kök och ett av sovrummen. Skjutbara fönsterpartier och härligt ljusinsläpp med solläge stora delar av dagen. 2 sovrum i samma ljusa stil och mellan köket och ett av sovrummen ligger det uppfräschade badrummet med bl.a. nytt handfat med underskåp och nytt badkar.

Övriga utrymmen

Det finns ett källarförråd i entréplanet som tillhör lägenheten. I föreningen finns vidare 3 fullutrustade tvättstugor med manglar och torkrum. Vidare finns även gemensamma cykel- och barnvagnsrum. Föreningen har även en församlingslokal som man som medlem kan hyra.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1965

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv och bredband levereras via Telia. Ett grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband (fiberanslutning) tecknas och bekostas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Uteplats/Balkong

Inglasad balkong i söderläge.

Bilplats

Föreningen har 160 p-platser och 127 garageplatser. P-plats kan hyras för 180:-/mån och en garageplats för 425:-/mån. Kö till garage men lediga p-platser.

Övrigt

https://www.egrannar.se/brfakantenilerum .

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov 10:00 - 10:45

Anmäl till visning

Adress

Lerum Andersvägen 128 - Lerum

Kommun

Lerum

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1965

Boarea

75m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

1 av 3 (Våningsplan 1 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

3 rok varav 2 sovrum

Område

Lerum - Centralt

Avgift

5 645 kr/mån

Som utgångspris

1 800 000 kr

24 000 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Boka tid via länken nedan, välkommen!

2017-11-19 10:00:00 2017-11-19 10:45:00 40 Bostadsvisning Lerum Andersvägen 128, Lerum 57,767333432186, 57,767333432186 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Lerum Andersvägen 128, Lerum

Bostadsrätt, 3 rok, 75m2 Pris: 1 800 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Andel i föreningen:

0,3801% och andel av årsavgiften är 0,3801%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Åkanten i Lerum

Lägenhetsnummer:

202

Antal lägenheter:

278

Antal lokaler:

0

Information:

Förening: Brf Åkanten Antal lägenheter: 278, fördelning: - 6 st 1 rok - 83 st 2 rok - 189 st 3 rok

Under 1990-talet renoverades fasad och fönster byttes. Ca 2003 renoverades samtliga V/A-stammar i kök och badrum med metoden relining. 2007 genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen. 2008 åtgärdades de anmärkningar som uppkom i samband med OVK-besiktningen av ventilationen 2007. Under samma år installerades nya varmvattenledningar och en radonmätning av fastigheten genomfördes med godkänt resultat. 2008-2009 renoverades föreningens tvättstugor. 2009 byttes fönster i loftgångar och fastigheten energideklarerades. 2011 energideklarerades fastigheten, balkonger underhölls och klinkersarbete utfördes i entreér. Samma år genomfördes en OVK-besiktning av ventilationen och besiktningsanmärkningar åtgärdades. 2011-2012 genomfördes en geologisk undersökning av fastigheten på Lerum Andersvägen 110. 2012 gjordes en utredning av avloppsstammar. I Slutet av 2014 sattes ett bullerplank upp mot motorvägen. Föreningen kommer troligtvis att göra ett helt stambyte. Som det ser ut nu så kommer det troligtvis att påbörjas år 2020. Det kommer även att göras en del mindre uppfräschningar i området i närtid.

I alla lägenheter är fiberoptiskt bredband installerat. Upp till 100 mbit finns att tillgå

Energideklaration

Energikonsumtion:

147 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola