Akaciastigen 8, Mariestad

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 38m2 Pris: 95 000 kr - Budgivning pågår

1 rok i markplan!

Praktisk och välplanerad lägenhet om 1 rok. Stor stenbelagd uteplats under tak i lugnt läge. På Bråten bor du med närhet till kommunikationer och fina promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in! Hall med avhängning samt garderobsförvaring.

Allrum

I allrummet finns ytan för både soffgrupp, kontorshörna och säng. Här kan man avgränsa mot sovdelen med hjälp av skenan i taket. Dessutom finns två platsbyggda garderober.

Kök

Kök med matplats för 2-4 personer. Köket erbjuder på bra skåpsförvaring samt arbetsyta. Vita luckor. Utrustning: spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. I köket finns utgången till den rymliga uteplatsen under tak.

Badrum

Badrum med vårtrumsmatta på golv och väggar. Badrummet är utrustat med toalett, tvättställ och duschkabin.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på bottenvåningen. Där finns även tvättstuga, torkrum och cykelförråd. I föreningen finns dessutom samlingslokal och bastu.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968-1970

Uppvärmning

Fjärrvärme

Uteplats/Balkong

Bostaden har en stor stenbelagd uteplats under tak. Perfekt för dig som vill kunna odla i krukor eller ta en morgonkaffe i solen.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Akaciastigen 8 - Mariestad

  Kommun

  Mariestad

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1968-1970

  Boarea

  38m2

  Våning

  1 av 4 (Bottenvåning. Våningsplan 1 av 4. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  Bråten

  Avgift

  2 537 kr/mån

  Utgångspris

  95 000 kr

  2 500 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 80 000 kr

  2 105 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Rebecca Thörnberg

  Fastighetsmäklare

  0709-66 29 58

  rebecca.thornberg@lansfast.se Läs mer om Rebecca

  Extra kontaktperson

  Kerstin Dernsjö

  Mäklarassistent

  0709-66 29 67

  kerstin.dernsjo@lansfast.se Läs mer om Kerstin

  Visning

  Är du intresserad?

  Akaciastigen 8, Mariestad

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 38m2 Pris: 95 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  400 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Hushållsel:

  300 kr

  Andel i föreningen:

  0,14313% och andel av årsavgiften är 0,143%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Byggnad

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Bråtenpark

  Lägenhetsnummer:

  35-3214-2-66-12

  Antal lägenheter:

  445

  Antal lokaler:

  27

  Allmänt om föreningen:

  På fastigheten finns 13 st bostadhus med tillsammans 48 trapphus. Adresserna Valnötsstigen 1-31, Akaciastigen 1-32 samt Fläderstigen 2-12. Totala bostadsytan är 31 190kvm. Föreningens 459 bostäder fördelas enligt följande: 81 st 1 rum och kök 1 st 1/½ rum och kök 149 st 2 rum och kök/kokvrå 14 st 2½ rum och kök 184 st 3 rum och kök 21 st 4 rum och kök 9 st 5 rum och kök Bostadsrätt 415 st Hyresrätt 44st Kommande renoveringar: Arbetet för stambyte/relining påbörjas 2017 Utfasning av soprum och nya soprum kommer att byggas 2017 (Sopsortering införs from 2018 i Mariestads kommun) Gjorda renoveringar: 2014 Installering av LED-belysning både inom- och utomhus. Närvarostyrd belysning i trapphus och korridorer. Takreparationer har utförts ovanför balkongerna på alla låghus, även gårdshuset har fått taket reparerat. Nya fjärrvärmeledningar samt undercentraler. Färdigställande av kontorslokaler i "Bråten livs" 2013 Postboxar införts i samtliga trappuppgångar 2012 Asfaltering av föreningens tre gator. Bredband via Tele2 installerats.  Föreningens ekonomi:

  Styrelsen har på budgetmötet den 2016-11-29 beslutat att höja årsavgiften med 1,5% från 2017-01-01.  Annat:

  I föreningen finns även 27st lokaler, varav 11st är uthyrda och resterande används för fritidsaktiviteter inom föreningen, 142st garage och 410st parkeringsplatser.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola