Kvarnbyvallen 17 , Mölndal

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 3 095 000 kr

Lägenhet med kanske Mölndals bästa utsikt!

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Här har du en lägenhet som bokstavligen talat har allt. Här får du bland annat en inglasad balkong med helt magisk utsikt. Lägenheten har dessutom en optimal och modern planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett mycket stilrent badrum med klinker och kakel i tidlösa färger. Köket är från Marbodal och är inte bara otroligt smakfullt, det har också goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. På Kvarnbyvallen 17 bor du inte enbart med en magisk 180 graders utsikt, du har också naturen, badsjöar, skolor och centrala Göteborg på bekvämt avstånd. Buss avgår regelbundet och går raka vägen till Göteborg. 5 minuters gångavstånd till Mölndal Centrum och 8 minuters pendling till Göteborgs city. Mölndals innerstad är under tillbyggnad och kommer under 2018 stå klart som en galleria med cirka 70 butiker. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt bokning av visning.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Hall | Välkomnande och luftig hall med ca 2,5 meter i takhöjd. Vita väggar och stilrent grått klinker. Två spegeldörrar till garderoben med inredning från Elfa. Kök | Smakfullt kök från Marbodal med vita luckor, vitt kakel och en bänkskiva i grått. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köksutrustning består av ugn (Siemens), uppgraderad häll med reglerbara zoner (Siemens), fläkt (Franke), uppgraderad tystgående diskmaskin (Siemens), kyl (Siemens), Frys (Siemens) samt Micro. Dubbla uppsättningar kyl och frys. Öppen och social planlösning mot köket. Från köket kan man blicka ut över stora delar av Mölndal då man har en fantastisk utsikt härifrån. Balkong | Balkong i soligt sydvästligt läge med en förförande utsikt. Inglasad för att kunna användas stora delar av året. Balkongen har specialanpassad trall som lämnas över till nästa boende. Vardagsrum | Fint parkettgolv och vitmålade väggar. I Vardagsrummet ryms en soffgrupp med tillhörande möblemang samt ett matsalsbord om så önskas. Samma fina utsikt från vardagsrummet som från köket. Badrum | Stilrent badrum med klinker och kakel i tidlösa färger. Här finns härlig golvvärme med timerfunktion där olika program kan ställas in utefter hur man vill ha det. Dimbara spotlights i taket. Badrumsutrustning består av wc, kommod, duschväggar, badrumsskåp med hyllor inkl. LED-belysning, tvättmaskin (Siemens) samt torktumlare (Siemens). Sovrum | Rofyllt och rymligt sovrum med fint parkettgolv och vita väggar. Rejäl skjutdörrsgarderob för bästa avhängning och förvaring.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Uteplats/Balkong

Balkong, inglasad, läge sydväst.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Kvarnbyvallen 17 - Mölndal

  Kommun

  Mölndal

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  64m2

  Våning

  4 av 5 (Våningsplan 4 av 5. ) , Hiss finns

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Kvarnbyn

  Avgift

  3 463 kr/mån

  Tillkommer obligatorisk avgift för bredband på 238 kr/månad. Tillkommer avgift för förbrukning av varmvatten. I dagsläget cirka 154 kr/månad.

  Utgångspris

  3 095 000 kr

  48 359 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Linn Asplund

  Reg. Fastighetsmäklare

  0704-94 77 37

  linn.asplund@lansfast.se Läs mer om Linn

  Visning

  Är du intresserad?

  Kvarnbyvallen 17 , Mölndal

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 64m2 Pris: 3 095 000 kr

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  490 kr

  Driftkostnad:

  490 kr/månad

  Försäkring:

  120 kr

  Hushållsel:

  180 kr

  Vatten/avlopp:

  190 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  1,1799%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Podium

  Lägenhetsnummer:

  71401(171401)

  Antal lägenheter:

  80

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Allmänt om föreningen Byggår 2015-2017. Inflytt skedde i slutet av 2016. Omfattar adress Kvarnbyvallen 11-19. Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av JM AB. Antal lägenheter och lokaler I föreningen finns det två bostadshus i 5-6 våningar samt källare med totalt 80 lägenheter. Parkering 58 p-platser. 400 kr /månad. Separat kö. 11 parkeringsplatser med eluttag. 500 kr/månad. Separat kö. Övriga utrymmen Barnvagnsrum och cykelrum. Finns förråd tillhörande lägenheten i källaren. Ekonomi Budgeterad höjning enligt ekonomisk plan på 2 % per år. Ingen planerad avgiftshöjning för 2018. Uppvärmning Fjärrvärme Kabel-tv/ Bredband Telia Triple Play med bredband, fast telefoni och TV. Fiber finns. Information tagen från ekonomisk plan.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola