Lövgatan 2I, Mölndal

1 795 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 20 Aug 17:00 - 17:30

  Bokad visning, välkommen med din anmälan

  Anmäl till visning

  Adress

  Lövgatan 2I - Mölndal

  Kommun

  Mölndal

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  61,5m2

  Våning

  2 av 3 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  2 rok

  Område

  Enerbacken

  Avgift

  3 588 kr/mån

  Utgångspris

  1 795 000 kr

  29 187 kr/m2

  Fin tvåa med renoverat kök och balkong

  Välkommen till Lövgatan 2i och denna fina tvåa om 61,5 kvm. Bostaden har renoverat kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt en balkong med ett soligt sydväst-läge. Fina ytor och renoverat badrum. Här bor du mycket bekvämt med närhet till både Göteborgs centrum, Mölndals centrum, kommunikationer samt natur.

  Ansvarig mäklare

  Lisen Hammar

  Reg. Fastighetsmäklare

  0762-13 70 45

  lisen.hammar@lansfast.se Läs mer om Lisen

  Alla bilder

  Visning

  Visning 1

  2018-08-20 17:00:00 2018-08-20 17:30:00 40 Bostadsvisning Lövgatan 2I, Mölndal 57,6615210962595, 12,022049403393 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Välkommen att kliva in i ljus hall, där det finns plats för byrå, garderober eller hatthylla om så skulle önskas. Rakt in från hallen når du det renoverade köket. Här finns det gott om förvaring och plats för köksbord. Härifrån når du också balkongen med plats för liten sittgrupp. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat med fina ytor och nylagt golv. Sovrummet ligger lugnt beläget mot grönskan utanför och rymmer dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat i grå nyanser och med inredning i form av badkar, handfats, spegel, wc och toppmatad tvättmaskin. Förråd finns.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  0,38653%

  Andel av årsavgift:

  0,38271%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-07-06

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Säljare

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Enerbacken

  Lägenhetsnummer:

  184

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Pensén 1, Pensén 2 och Pensén 3 i Mölndal. Byggnadsår 1963. Föreningens adresser är Lövgatan 2, 4 och 6 samt Delbancogatan 9 och 11. Antal lägenheter och lokaler: Föreningen består av 222 st lägenheter som upplåts med bostadsrätt, 2 st lägenheter med hyresrätt. Till byggnaden hör även 2 st lokaler, 223 parkeringsplatser samt 25 garageplatser. Den totala boytan är 16 606 kvm och hyresrättsytan är 147 kvm. Lägenhetsfördelningen i föreningen är 1-5 rok. Genomförda renoveringar: 2002 Relining av avloppsstammar 2005-2009 Fasadrenovering 2010-2012 Relining av tappvattenledningar Under året har arbetet med att minimera radonnivåerna i fastigheterna fortsatt, bla har det det installerats fler fläktar för att förbättra ventilationen. Ett byte till modernare undercentraler i samtliga fastigheter har genomförts. Ett nytt avtal för snabbare bredband skrevs med Bredbandsbolaget. Under 2018 avser föreningen kunna avsluta arbetet med radonminimering samt genomföra hydrofobering av resterande fastigheter. Dessutom planerar föreningen att genomföra en väsentlig förbättring och rengöring av ventilationen i fastigheten. Ekonomi: Avgifterna höjdes 2018 med 3% En förening med mycket god ekonomi. Lån per kvm: ca 289 kr Gemensamhetslokaler: Föreningen har 5 st tvättstugor, 2 st hobbyrum, pingisrum, bastu samt en övernattningslägenhet. Tvättstugor finns på följande adresser: Lövgatan 2 B, Lövgatan 2H, Lövgatan 6C, Delbancogatan 9E och Delbancogatan 11D. Föreningen har tre miljöhus för hushållsavfall vid Lövgatan 4, Lövgatan 2 och Delbancogatan 11. Förråd till lägenheten finns. Kabel-tv/ Bredband: Det ingår basutbud av telefoni, tv och bredband från Bredbandsbolaget i månadsavgiften. Parkering: Föreningen har 223 parkeringsplatser och 25 garageplatser. P-plats utan el kostar 200 kr/månad och med el 300 kr/månad. Garage finns men till dessa är det kö i dagsläget. Kostnad är 430 kr/ månad. Skulle ledig parkeringplats inte finnas brukar detta lösas genom att man då kan få en temporär plats på besöksparkeringen, till samma kostnad. Överlåtelse: Överlåtelse och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna. Överlåtelseavgift betalas av säljare. Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar. Förvaltning: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av HSB. Därav tillkommer medlemsavgift och årsavgift till HSB. Ovanstående uppgifter grundar sig på information från styrelsen samt årsredovisning från 2017  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor