Vetekornsgatan 11, Mölndal

Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 82m2

Trivsam tre rum och kök, Vetekornsgatan 11

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Välkommen till Vetekornsgatan 11 och denna rymliga trea om 82 kvadratmeter på våning tre av tre. Trivsam lägenhet med välplanerade rum, rymlig balkong och nyrenoverat kök. Välkommen! Här bor du centralt med närhet till allt du kan önska såsom butiker, kommunikationer, gym, Sahlgrenska, Chalmers samt centrala Göteborg. Hållplats finns endast några 100 meter från huset där bland annat buss nummer 25 avgår och tar dig till Linnéstaden på endast 12 minuter likaså tar buss nummer 186 dig raka vägen till Korsvägen på endast 12 minuter. I Bifrost bor du som sagt väldigt centralt men ändå i ett lugnt område med både lägenheter och villor. Motionsslingor finns det gott om i närområdet då du bor nära både Safjället och Änggårdsbergen. Från Bifrost är det cirka 1,6 km till Mölndals Centrum och dess utbud av både butiker och caféer.

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen in i välplanerad hall med avhägning direkt till vänster. Till höger från hallen når du det första av bostadens två sovrum, ljusa väggar och gott om plats för säng och skrivbordsmöblemang. Självklart finns det även plats för garderober om så skulle önskas. Härifrån når du också balkongen, där det ryms en lite sittgrupp. Vardargrummer är ljust och rymligt, här finns det plats för både soffmöblemang och matsalsmöbel. Köket renoverades 2017 och här finns allt du kan ösnka, gott om plats för förvaring bakom ljusa skåpsluckor och bra med yta att arbeta på. Självklart finns det även plats för köksbord. Från köket når du bostadens andra sovrum, här ryms dubbelsäng med tilllhörande möblemang och förvaringsmöjligheter finns i liten klädkammare. Badrummet är kaklat och inredning i form av

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Bredband. Bredbandsbolaget eller ComHem

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vetekornsgatan 11 - Mölndal

  Kommun

  Mölndal

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Boarea

  82m2

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. )

  Rum

  3 rok

  Område

  Bifrost

  Avgift

  5 295 kr/mån

  Ansvarig mäklare

  Lisen Hammar

  Reg. Fastighetsmäklare

  0762-13 70 45

  lisen.hammar@lansfast.se Läs mer om Lisen

  Visning

  Är du intresserad?

  Vetekornsgatan 11, Mölndal

  Bostadsrättslägenhet, 3 rok, 82m2

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  350 kr

  Driftkostnad:

  350 kr/månad

  Försäkring:

  150 kr

  Hushållsel:

  200 kr

  Information ovan kan komma att variera.

  Andel i föreningen:

  0,71334% och andel av årsavgiften är 0,71335%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  betalas av

  Köpare

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Täckdiket 4

  Lägenhetsnummer:

  118

  Antal lägenheter:

  0

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen förvärvade fastigheten Täckdiket 4 år 2007. Fastigheten bebyggdes 1968. Föreningen omfattar adress Vetekornsgatan 3-37. Antal lägenheter och lokaler Föreningen innehar 143 lägenheter totalt varav 109 upplåts med bostadsrätt och 34 med hyresrätt. Föreningen har en en lokal som kan hyras av boende för mindre tillställningar. Gemensamhetsutrymmen: Föreningslokal Tvättstuga 2 miljöhus Övriga utrymmen: Cykelrum Barnvagnsrum Lägenhetsförråd Genomförda renoveringar OVK-besiktning 2015-2016 utfördes ett omfattande markarbete, både inne på gården och runt huset. Under arbetets gång byttes samtliga brunnar samt avlopps- och dagvattenrör, fastigheten dränerades och ytskikten fräschades upp Radonmätning utförd, värden långt under gränsvärde enligt styrelsen. Planerade renoveringar Fönsterbyte (ej bestämt) Fasadrenovering, troligtvis 2017-2018. Stamrenovering, i dagsläget lutar det åt en relining enligt föreningen, men inget är bestämt. (Ej klart när, men finns med i underhållsplanen) Ekonomi De senaste åren har avgiften höjts med 4 %, och en liknande höjning är planerad för 2018. Föreningens fastighet är i behov av underhåll, och för att klara både det och ökningen av de taxebundna kostnaderna anser vi att en indexstyrd ökning är lämplig. Parkering I dagsläget finns det lediga parkeringsplatser i föreningen (info hämtad från hemsidan 2017-12-20) kostnad 260 kr/månad utan el och 360 kr/månad med el. Föreningen har också garageplats för moped och mc. Kostnad för moped 160 kr/månad och för mc 240 kr /månad. Föreningen har ej tillgång några övriga garageplatser. Överlåtelse Köparen betalar överlåtelseavgiften. Försäkring Fastigheten är idag fullvärdesförsäkrade via Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän. Förvaltning Föreningens förvaltning sköts av HSB. Internet/ TV Bredband : Bredbandsbolaget eller Com hem. Tv : Com hem Till lägenheten hör ett förråd. Ovanstående uppgifter grundar sig på information från säljaren, föreningens hemsida samt årsredovisning från 2016. Är information av särskild vikt för köparen bör denna kontrolleras med föreningen. Föreningens hemsida: http://www.brf-td.se/  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola