Lundenvägen 19 A, Skövde

Bostadsrätt, 2 rok, 55m2 Pris: 795 000 kr

Ljus och härlig 2:a i Lunden med omgjord planlösning!

Genomgående ljus och fräsch lägenhet med nytt kök från 2013 och uppfräschat badrum. Nuvarande ägare har flyttat en vägg för att på så sätt få ett mer naturligt sovrum och ett större vardagsrum. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen! Lägenheten har många snygga speciallösningar såsom tv-väggen med inbyggd belysning (går att ändra färg med fjärrkontroll) med möjlighet att dra sladdar i väggen och den häftiga sänggaveln som också har inbyggd belysning. Här bor du i en stor och välskött förening, det senaste som gjorts är att alla fönster har bytts i år. I avgiften till föreningen ingår utöver det vanliga (värme, vatten, tv) även el och bredband, alltså all-inclusive! I föreningen finns även gott om bra lokaler som gym, pingisrum, dygnet-runt öppen tvättstuga, bastu m.m. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkommen in i denna ljusa och trevliga lägenhet! Stilren hall med grå dekorsten på ena väggen. Här i hallen har vi en bra klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter!

Kök med matplats

Köket i lägenheten renoverades 2013, mycket stilrent med vita luckor och mörkt kakel över arbetsytor. Utrustat med spis, fläkt och kombinerad kyl/frys. Matplats finns i anslutning till köket.

Vardagsrum

Här har nuvarande ägare flyttat mellanväggen mellan sovrum och vardagsrum för att på så sätt få ett större vardagsrum. Dessutom har han gjort en platsbyggd tv-vägg med mycket genomtänkta och snygga lösningar. Här kommer du inte behöva en tv-bänk då du har inbyggda hyllor i väggen som ger plats för all elektronik. Sladdarna gömmer du snyggt inne i väggen. Spotlights och ljisskena bakom tv:n ger behaglig belysning. Från vardagsrummet har vi utgång till balkongen med trallgolv.

Sovrum

Samma enhetliga golv som ligger i hela lägenheten och vita väggar, med undantag för väggen vid sänggaveln. Här har vi en vägg med inbyggd belysning, här liksom i vardagsrummet kan du styra belysningen med fjärrkontroll och ändra färg på ljuset. I sovrummet finns förvaringsmöjligheter ovanför "tv-väggen".

Badrum

Uppfräschat badrum där man har målat plastmattan och våtrumstapeten samt bytt inredning. Här har vi wc, badkar, handfatskommod och spegelskåp.

Övriga utrymmen

HSB Lundens medlemmar har tillgång till en stor tvättstuga med maskiner som tvättmaskin, torktumlare och mangelmaskin. Tvättstugan är öppen 24 timmar om dygnet och både tvätt- & sköljmedel ingår. I denna byggnad finns även infrabastu och solarium. I en annan byggnad in till tvättstugan finns bordtennislokal samt gym med maskiner för både styrka och kondition.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1973

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

ComHem eller Bredbandsbolaget. Grundutbud ingår i avgiften.ComHem 50 mbit ingår i månadsavgiften. Finns även bredbandsbolaget.

Uteplats/Balkong

Balkong i fritt läge som nås från vardagsrummet.

Bilplats

Det brukar generellt sätt vara lätt att få parkering i föreningen. 119 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 178 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Flertalet besöksparkeringar i området.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 17:30 - 18:15

Anmäl till visning

Adress

Lundenvägen 19 A - Skövde

Kommun

Skövde

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1973

Boarea

55m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

2 av 0 (Våningsplan 2 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok

Område

Lunden

Avgift

3 523 kr/mån

inkl värme, vatten, tv, el och bredband

Som utgångspris

795 000 kr

14 455 kr/m2

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

Välkommen att boka dig på visning!

2017-11-20 17:30:00 2017-11-20 18:15:00 40 Bostadsvisning Lundenvägen 19 A, Skövde 58,4081725425257, 58,4081725425257 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Lundenvägen 19 A, Skövde

Bostadsrätt, 2 rok, 55m2 Pris: 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

70 kr/månad

Försäkring:

70 kr

Andel i föreningen:

0,37261% och andel av årsavgiften är 0,37261%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

Byggnad

Fönster:

Nya fönster 2017

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB:s brf Lunden

Lägenhetsnummer:

35-4041-3-167-3

Antal lägenheter:

234

Antal lokaler:

5

Information:

Välskött föreningen med god ekonomi. Föreningen har 12 hus med totalt 234 lägenheter. 90 st lägenheter om 3 rum och kök, 72 st om 2 rum och kök, 42 st om 2 rum med kokvrå samt 30 st om 1 rum och kök. Till det kommer 119 garage och 178 p-platser. För mer information, besök föreningens hemsida: http://brflundeniskovde.se/

Föreningen har en stabil ekonomi där de betalar av lån på lån. De gör mindre avgiftshöjningar varje år (mellan 1,5-2 %) för att slippa drastiska höjningar när det behövs till renoveringar. 2013: Avgiften höjdes med 2% 2014: avgiften höjdes med 2% 2015: Avgiften höjdes med 1,5 % 2016: Avgiften höjdes med 2 % 2017: Avgiften höjdes med 1,5 %

Då lägenhetsinnehavaren väljer att renovera badrum passar även föreningen på att byta golvbrunn och vatten/avloppsrören. Detta medför inte några extra kostnader utan det är budgeterat i föreningens underhållsfond. Föreningen har bytt fönster på samtliga fastigheter under 2017.

Bredbandsuppkoppling från ComHem 50/10 mbt ingår i månadsavgiften. Bredbandsuppkoppling från Bredbandsbolaget kan tecknas av bostadsrättshavaren.

Tvättstuga I tvättstugan finns en hel uppsättning av tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och annat som kan vara till nytta vid tvättandet. Tvättstugan är öppen 24 timmar om dygnet och både tvätt- och sköljmedel ingår (självdoserande maskiner). I denna byggnad finns även infrabastu och solarium. Kvartersgym 250 kr/år Med moderna maskiner håller kvartersgymmet en hög standard. Det finns bland annat motionsmaskiner, fria vikter samt några multimaskiner. I denna byggnad finns även ett bordtennisbord och bastu. Den stora bastun är välsnickrad och fräsch.

Det brukar generellt sätt vara lätt att få parkering i föreningen. 119 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 178 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Flertalet besöksparkeringar i området.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola