Skogsbrynet 1E, Stenungsund

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 795 000 kr

Trivsam bostadsrätt med radhuskänsla!

Välkommen till denna trivsamma tvåa i Hallerna en välplanerade bostadrätt som är enkel att möblera. Här får ni boende med radhuskänsla samtidigt som ni har alla fördelar från att äga en bostadsrätt. Detta är perfekt för dig som både vill ha nära till natur och Stenungsunds centrum, dessutom ligger hållplats för expressbuss till Göteborg alldeles nedför backen. Stabil förening och lägenheten i gott skick är en perfekt kombination. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med avhängning direkt till vänster. På samtliga golv i bostaden ligger ekparkett som ger en enhetlig känsla. Hallens väggar är målade i en behaglig gråblå kulör. Ytterdörren med fönsterpartier ger ljusinsläpp och ger en känsla av rymd. Från hallen nås lägenhetens förråd.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och beige klinkergolv. I badrummet finns även härlig golvvärme vilket definitivt är ett plus. Ljusinsläpp från ett frostat fönster. I badrummet hittar ni dusch samt flexibla duschväggar, förvaring i både spegelskåp över handfat samt förvaringsskåp över tvättmaskinen. Praktisk bänkskiva i mörk trä erbjuder bra arbetsyta i badrummet.

Sovrum

Sovrum med mängder av förvaring. Snyggt inbyggd garderobsvägg. Vita tapeter och fönster ger en luftig känsla i sovrummet.

Kök

Trivsamt kök och allrum med öppen planlösning. Snygg fondvägg i grått kompletterar kökets övriga materialval. Kakel i grått och lamminatbänkskiva i svart. Köket erbjuder gott med förvaring och är utrustat med spis och häll från Electrolux, integrerad diskmaskin, köksfläkt samt kombinerad kyl och frys även dem från Electrolux samtliga vitvaror i rostfritt stål. I köket hittar ni stilrena vita och släta köksluckor. Från köket hittar ni utgång till uteplatsen.

Vardagsrum

I vardagsrummet har ni en blommig fondvägg och i övrigt sitter vita tapeter. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket.

Uteplats

Stenlagt uteplats med delvist skydd från ovanliggande balkong. Uteplatsen nås från matplatsen. Uteplatsen ligger dessutom i härligt söderläge.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Tv via telia ingår.Fiber via telia ingår i avgiften.

Uteplats/Balkong

Stenlagd uteplats med möjlighet att bygga stort altandäck.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i hyran.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Adress

Skogsbrynet 1E - Stenungsund

Kommun

Stenungsund

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

2010

Boarea

57m2

Våning

1 av 2 (Våningsplan 1 av 2. ) , Hiss finns inte

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Hallerna

Avgift

3 651 kr/mån

I avgiften ingår en parkering, internet, vatten och sophämtning.

Eller högstbjudande

1 795 000 kr

31 491 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Amanda Dalberg

Fastighetsmäklare

Läs mer om Amanda Maila mig

Visning

Är du intresserad?

Skogsbrynet 1E, Stenungsund

Bostadsrätt, 2 rok, 57m2 Pris: 1 795 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

387 kr/månad

Försäkring:

37 kr

Hushållsel:

350 kr

Personer i hushållet: 2

Andel i föreningen:

0%

Pantsättning:

Bostaden är inte pantsatt.

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Skogsbrynet

Antal lägenheter:

47

Antal lokaler:

0

Energideklaration

Energikonsumtion:

94 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola