Uppegårdsvägen 66, Stenungsund

1 395 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Uppegårdsvägen 66 - Stenungsund

  Kommun

  Stenungsund

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  63,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Berg

  Avgift

  4 606 kr/mån

  I avgiften ingår allt, Värme, el, vatten, bredband, tv, parkering.

  Utgångspris

  1 395 000 kr

  21 969 kr/m2

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Ansvarig mäklare

  Ulrik Odén

  Reg.Fastighetsmäklare

  0760-48 39 51

  ulrik.oden@lansfast.se Läs mer om Ulrik

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Uteplats/Balkong

  Balkong i sydläge

  Bilplats

  Parkeringsplats

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Andel i föreningen:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Andel av årsavgift:

  Uppgiften har ej gått att få fram

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 107 kr

  Betalas av

  Säljare

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Uppegård

  Lägenhetsnummer:

  95

  Antal lägenheter:

  192

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Vår förening byggdes i två etapper och består idag av 192 lägenheter. Genom vår förening äger och förvaltar vi vårt område och våra fastigheter. Ansvaret för förvaltningen ligger på föreningens styrelse som till hjälp vid genomförandet har två vicevärdar. Styrelseledamöter, revisorer, medlemmar i fritidskommittén samt valberedning, utser medlemmarna själva vid föreningsstämman som vi håller i maj varje år. Vi avslutar varje år årsstämman med en trevlig gemensam middag som föreningen bjuder på. Hos oss finns det utrymme för många intressen. Vi erbjuder bl a bordtennisrum, slöjdlokal, fritidslokal som även kan hyras för övernattande gäster, bastu och motionslokal. På baksidan av våra fastigheter har vi en mycket vacker park som lämpar sig lika väl för en picknick i grönskan som för lek och skoj för barnen. Väl tilltagna sandlådor, gungor, och klätterställningar smälter fint in i miljön. En grill under rustikt tak står till alla medlemmars förfogande året om. Vi försöker tänka miljövänligt och samlar varje vecka in tidningar och glas för våra medlemmar och transporterar dessa till insamlingsplatser. Vi har även en mindre kompost för trädgårdsavfall väl dold i parken och där kan våra medlemmar hämta fin kompostjord att använda i sina balkongplanteringar.  Föreningens ekonomi:

  Planerad avgiftshöjning 2017, 540 kr Planerad avgiftshöjning 2018, 250 kr  Gjorda renoveringar:

  Stambyte planeras under 2017.  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor