Hattmakaregatan 30, Strömstad

Bostadsrätt, 4 rok, 104m2 Pris: 1 550 000 kr

Varmt välkomna till denna hemtrevlig bostadsrätt med villakänsla på Hattmakaregatan 30! Ni erbjuds här en mycket påkostad och smakfullt renoverad bostadsrätt om 104 kvm fördelat på fyra rum och kök samt två helkaklade badrum. Vid husets entré finns en uteplats med morgonsol och på husets andra sida finns ytterligare en uteplats under tak samt gräsmatta med eftermiddagssol. Gräsmattan är perfekt för sommaraktiviteter och barnens lek. Trädgården omgärdas av ett fint staket. Här bor ni i attraktivt och barnvänligt område. I området finns en fin lekplats för de små och skola från förskoleålder upp till åk 6 nås på några hundra meter. På promenadavstånd når ni även Strömstad centrum, golfbana och salta bad.

Rumsbeskrivning

Allmän beskrivning

Tag chansen att förvärva ett boende med villakänsla att flytta rakt in i! Här har nuvarande ägare lagt fokus på stilrena materialval och renoverat hela lägenheten under de senaste fyra åren. Ni välkomnas via den stenlagda entrén in i lägenhetens hall, på er högra hand nås ett av badrummen samt tvättstugan i ett separat rum. På er vänstra hand nås det härliga köket som bjuder in till matlagning. Rakt fram möts ni av vardagsrummet samt ett av sovrummen. En klinkerlagd trappa med ett modernt stålräcke tar er till nedre plan. Här finns en hall med en rejäl garderob, två sovrum, varav det ena lite större och med utgång till trädgård samt ytterligare ett badrum. På lägenhetens entrésida erbjuds ni gräsmatta och en uteplats och på husets sida som vetter mot skolan finns ännu en uteplats under tak och gräsmatta. Lägenheten är högt belägen vilken ger en härlig känsla! Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Entréhall

Entréhallen har snyggt svart klinker på golv och ljusa väggar.

Kök

Köket renoverades 2014 och har en inbjudande atmosfär. Köksinredning i snygg naturnära ton med svart köksbänk i laminat med kakel ovan. Stilrena vitvaror i rostfritt. Maskinell utrustning såsom, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll med fläkt ovan, ugn. Här finns plats för det stora middagssällskapet. Mörkt klinker på golv samt ljusa väggar och tak med spotlights.

Vardagsrum

Rakt fram från hallen nås vardagsrummet. Här finns plats för en soffgrupp. Parkett på golv samt ljusa väggar och tak.

Sovrum 1

Invid vardagsrummet nås ett av lägenhetens sovrum. Ljust laminat på golv samt ljusa väggar varav en fondvägg i färg.

Badrum övre plan

Helkaklat badrum i stilrent grått och vitt, ljust tak med spotlights. Wc, kommod med spegelskåp ovan och duschhörna. I ett hörn finns en fin glashylla. Vädringsfönster. Säljaren har renoverat badrummet på egen hand.

Tvättstuga

Tvättstugan finner ni separat. Här finns tvättmaskin, rostfri diskho och bänk. Tapet på vägg, plastmatta i svartvitt på golv.

Sovrum 2 (nedre plan)

Detta sovrum är perfekt för barnen. Idag sitter det delvis panel på vägg med en tapet ovan samt laminat på golv. Garderob för klädförvaring.

Sovrum 3 (nedre plan)

Lägenhetens större sovrum som ger gott om plats för en dubbelsäng. Laminat på golv, ljusa väggar varav en mörk fondvägg. Garderob för klädförvaring. Utgång till den trevliga uteplatsen och gräsmattan.

Badrum (nedre plan)

Stilrent klinker på golv i grått samt kakel i grått på vägg. Duschkabin, kommod och WC. Säljaren har renoverat badrummet på egen hand.

Övriga utrymmen

Det finns förråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1992

Uppvärmning

Vattenburen el (värmepanna i tvättstugan)

TV & Internet

Fiber via Telia för Tv samt internet.

Uteplats/Balkong

Uteplats 1: Uteplats vid entré Uteplats 2: Uteplats vid gräsmatta.

Bilplats

Parkeringsmöjligheter i området, p-tillstånd krävs. Garage finnes att hyra, separat kö.

Vägbeskrivning

Från Strömstad: kör ut mot Seläter vid den östra rondellen (den vid EuroCash). Kör ca 700 m, sväng vänster in på Kebalvägen, fortsätt ca 200 m på Kebalvägen, sväng höger in på Hattmakaregatan. Skyltat!

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Sön 19 Nov

Anmäl till visning

Adress

Hattmakaregatan 30 - Strömstad

Kommun

Strömstad

Typ

2 plan

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1992

Boarea

104m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Område

Bojardalen

Avgift

7 132 kr/mån

Utgångspris

1 550 000 kr

14 904 kr/m2

Ansvarig mäklare

Elin Bergman

Fastighetsmäklare

Läs mer om Elin Maila mig

Visning

Kom på visning!

Välkommen att boka!

2017-11-19 00:00:00 2017-11-19 00:00:00 40 Bostadsvisning Hattmakaregatan 30, Strömstad 58,9536539074654, 58,9536539074654 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Hattmakaregatan 30, Strömstad

Bostadsrätt, 4 rok, 104m2 Pris: 1 550 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

1 705 kr/månad

Försäkring:

100 kr

Hushållsel:

550 kr

Uppvärmning:

1 000 kr

Vatten/avlopp:

55 kr

Andel i föreningen:

1,40845% och andel av årsavgiften är 1,63269%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-03

Byggnad

Uppvärmningssystem:

Vattenburen el (värmepanna i tvättstugan)

Förening

Föreningens namn:

Riksbyggens Brf Bojardalen

Lägenhetsnummer:

213079001-0050

Antal lägenheter:

71

Antal lokaler:

1

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola