Norra Kyrkogatan 15F, Strömstad

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 31m2 Pris: 775 000 kr - Budgivning pågår

Renoverad etta!

Välkommen till en perfekt första lägenhet/övernattningslägenhet med utsikt mot Strömsvattnet! På populära Slotteberget finns nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta etta om 31 kvm. Lägenheten är i mycket gott skick och har ett fräscht kök med barlösning och öppen planlösning mot allrummet som ger utrymme för soffa och säng. Badrummet är helkaklat (stambytt 2011/2012). Stabil förening med låg månadsavgift där allt utom hemförsäkring ingår. Här bor du med bara ett par minuters promenad till centrum med butiker och restauranger, gymnasium, allmän service, nybyggt utegym på Kärleksudden och salta havsbad!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Det är lätt att förstå varför Slotteberget ligger så många varmt om hjärtat. Här bor ni i lugna omgivningar men ändå mitt i stan! En backe ned nås innerstadens restaurang- och butiksutbud och bara ett par minuter bort finner ni t.ex. Kärleksuddens utegym och vackra promenadstråk längs havet. En trappa ned finner ni lägenheten. Ni välkomnas in i lägenheten via hallen med plats för avhängning av era ytterkläder. På er vänstra hand finns fyra garderober varav två med spegeldörrar för ytterligare klädförvaring. Till vänster från hallen når ni kök och allrum i öppen social planlösning. Rummet med trevlig vy mot Strömsvattnet ger plats åt soffa och säng. Köket är mycket smart utformat och här kan du umgås med dina gäster samtidigt som du lagar mat. Här kan ni sitta upp till sex personer och äta om så önskas. Köket har vit skåpsinredning och en snygg grå bänkskiva med kakel ovan. Kyl med mindre frys ovan, spishäll och ugn (helt nytt) med fläkt ovan. Trevlig belysning i skåp ovan bänk som styrs via fjärrkontroll. Rakt fram från hallen når ni det helkaklade badrummet i vitt och grått som renoverades vid stambytet 2011/2012. Här inryms tvättställ, wc, dusch samt handdukstork och givetvis komfortabel golvvärme. Det finns också förberett för en mindre tvättmaskin om så önskas. Lägenheten är i gott skick och har genomgående parkettgolv samt ljusa väggar. På en av väggarna finns en ljus mönstrad tapet som ger liv åt rummet. Varmt välkomna på visning!

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1960

Uppvärmning

Centralvärme

TV & Internet

Fiber

Fiber

Vägbeskrivning

Från norra avfarten till Strömstad, kör Oslovägen mot centrum. Vid Konsum håll vänster över bron. Tag första vänster efter bron och fortsätt uppför den branta backen. Tag vänster upp på Norra Kyrkogatan. Följ våra skyltar till slutet av gatan. Norra Kyrkogatan 15 F finner ni på er vänstar hand!

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Norra Kyrkogatan 15F - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1960

  Boarea

  31m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  1 rok

  Område

  Strömstad

  Avgift

  2 825 kr/mån

  Ink. V/A, renhållning, värme, hushållsel, fiber.

  Utgångspris

  775 000 kr

  25 000 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Ansvarig mäklare

  Elin Bergman

  Fastighetsmäklare

  0727-33 90 41

  elin.bergman@lansfast.se Läs mer om Elin

  Extra kontaktperson

  Robin Hein

  Fastighetsmäklare

  0727-33 90 33

  robin.hein@lansfast.se Läs mer om Robin

  Visning

  Är du intresserad?

  Norra Kyrkogatan 15F, Strömstad

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 31m2 Pris: 775 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning Norra Kyrkogatan 15F

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  100 kr

  Driftkostnad:

  100 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr

  Personer i hushållet: 1

  Andel i föreningen:

  0,69399% och andel av årsavgiften är 0,69856%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Överlåtelseavgift:

  1 000 kr

  Byggnad

  Byggår:

  1960

  Uppvärmningssystem:

  Centralvärme

  Förening

  Föreningens namn:

  Bostadsrättsföreningen Slotteberget

  Lägenhetsnummer:

  213488002-0089

  Antal lägenheter:

  98

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen äger fastigheterna Sothönan 3 och 4. Byggnaderna uppfördes 1961 och utgör idag 98 lägenheter som utgör bostadsrätter. Fastigheternas adress är Norra Kyrkogatan 13-15. Stambytt 2011/2012. Parkering: - Föreningen upplåter totalt 44 p-platser och 12 garageplatser. P- plats mot avgift om 80 kr/mån utan el, 160 kr/mån med el. Garageplatser mot avgift, 270 kr/mån. Uthyrning sker via kösystem, det är för närvarande kö! Bredband: - Fiber via Telia, 10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Info gällande hushållsel: Denna ingår i månadsavgift. (stäms av en gång per år och avgiften regleras efter förbrukning.)  Gjorda renoveringar:

  Utfört underhåll: - Fasader 2013/2014 - Portar och dörrar 2013/2014 - Styrutrustning 2012/2013 - Stam- och badrumsrenovering 2011/2012 - El/fibernät 2011/2012 - Fönsterbyte 2007/2008 - Balkongräcken 2005/2006  TV/Internet:

  Fiber  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  85 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola