Strömstiernagatan 8, Strömstad

2 095 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Mån 22 Okt 17:00 - 17:30

  Anmäl till visning

  Adress

  Strömstiernagatan 8 - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1946

  Boarea

  62,5m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  3 rok

  Avgift

  4 058 kr/mån

  Till månadsavgift tillkommer 300kr i obligatorisk avgift för parkering(möjlig att hyra ut).

  Utgångspris

  2 095 000 kr

  33 520 kr/m2

  Nu har ni möjlighet att köpa denna bostadsrätt med gångavstånd till centrala Strömstad. Denna kvadratsmarta lägenhet renoverades 2011 och möjliggör flera olika varianter på möblering tack vare dess planlösning. Från köket nås den mysiga balkongen med utsikt över hav och centrum där solen ligger på från förmiddag tills solen går ned.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-10-22 17:00:00 2018-10-22 17:30:00 40 Bostadsvisning Strömstiernagatan 8, Strömstad 58,937986766806, 11,1809277534485 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Entréhall

  Ni välkomnas in genom entréhallen med grå klinker på golv, vitmålade väggar och tak. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vidare in i hall finns gott om klädförvaring i rymliga garderober.

  Kök/ Allrum

  Vardagsrum och kök i trevlig öppen planlösning gör detta till en lägenhet som är lätt att umgås i. Här finns utrymme för både soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas. Köket är modernt i vitt, bänkskiva i mörk laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning såsom: kyl/frys, diskmaskin, spishäll och ugn. Från köket når man den mysiga balkongen med hänförande vy över havet och staden. Parkettgolv, väggar i grå ton och vitt tak.

  Sovrum 1

  Från kök/ allrum nås lägenhetens större sovrum, vilket även passar utmärkt som vardagsrum om så önskas. Ett mycket mysigt och rogivande rum med fönster i två väderstreck och härlig utsikt! Parkettgolv, väggar i en härlig ton av ljung samt vitt tak.

  Sovrum 2

  Lägenhetens mindre sovrum. Här ryms en större säng om så önskas. Rummet passar även perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Parkettgolv, väggar i grå ton och vitt tak.

  Badrum

  Helkaklat badrum i stilrena färgval. I golvet finns komfortabel golvvärme. Duschplats, wc, tvättställ med kommod och kombinerad tvätt/torkmaskin.

  Övriga utrymmen

  Det finns förråd i byggnad invid.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1946

  Föreningens lägenheter renoverades 2011.

  Uppvärmning

  Bergvärme (ny pump 2018)

  TV

  Fiber för internet och tv. Abonnemang bekostas av bostadsrättsinnehavare.

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Balkong i anslutning till lägenhet. Utgång från kök. (Det finns planer för byggnation i området framför föreningens byggnader. Det står dock oklart huruvida detta kommer att påverka utsikten från lägenheten.) Uteplats 2: Uteplats, gemensam gräsmatta och uteplats på innergård.

  Bilplats

  1 parkeringsplats per lägenhet mot obligatoriskt tillägg om 300 kr/mån.

  Vägbeskrivning

  Kör upp längs Karlsgatan, vid Södertulls Livs tag direkt höger, fortsätt ca 50 meter. Våra Till- Salu skyltar visar vägen. Välkommen!

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  533 kr/månad

  Försäkring:

  183 kr/månad

  Elkostnad:

  350 kr/månad

  Personer i hushållet: 2

  Uppvärmning, V/A, Renhållning, Sotning, Underhåll samt Vägavgift/snö ingår i månadsavgiften. Försäkringen är beräknad inklusive drulle.

  Andel i föreningen:

  7,78551%

  Andel av årsavgift:

  10,24473%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  455 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 138 kr

  Betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1946

  Fönster:

  2-glas

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme (ny pump 2018)

  Renoveringar:

  Föreningens lägenheter renoverades 2011.

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Magistern 3

  Lägenhetsnummer:

  81002

  Antal lägenheter:

  16

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Varje medlem har ansvar att enligt schema städa trappuppgången. Medlemmarna i föreningen hjälps åt med snöröjning. Ca två gånger om året har man en gemensam städdag och gör snyggt runt husen!  Gjorda renoveringar:

  Inga större underhållsarbeten är planerade.  Gemensamma utrymmen:  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  52 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor