Vattenvägen 5, Strömstad

Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 65m2 Pris: 1 095 000 kr - Budgivning pågår

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga tvåa i markplan- Vattenvägen 5, på populära Västra Berget! Ni erbjuds här ett smidigt boende i ett plan med fräscht kök, helkaklat badrum och en trevlig uteplats med både altan och gräsmatta. Här bor ni i en välskött förening i ett attraktivt område. Närhet till centrum, skola, golfbana och salta bad! Parkeringsmöjlighet finns i området och fiber ingår i månadsavgiften! Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Allmän beskrivning

Ni erbjuds här ett bekvämt boende i ett plan och med tilltalande planlösning. Vid entrén finns en uteplats samt förråd och på lägenhetens baksida finns ytterligare en altan samt gräsmatta. Här blomstrar det vackra äppelträdet om försommaren. Ni välkomnas in genom entréhallen, på er vänstra hand nås kök och tvättstuga. Vidare in i hallen når ni badrummet på er vänstra hand. Rakt fram möts ni av vardagsrummet med utgång till uteplats, från vardagsrummet nås sovrum med klädkammare. Här bor ni på bekvämt avstånd till centrum med butiker och restauranger, havet, vackra promenadstråk, småbarnsskola och golfbana. Parkering i området, garage finns att hyra (kö för närvarande).

Entréhall

Entréhall med klinker på golv, ljusa väggar och vitt tak. Komfortabel golvvärme (elektrisk). Plats för avhängning av era ytterkläder.

Kök

Köket, ljust och fräscht. Vit köksinredning, bänkskivor i ek med kakel ovan. En extra köksbänk invid kyl och frys ger bra arbetsyta och extra förvaring. Maskinell utrustning såsom rostfri spis/ ugn, rostfri kyl/frys. Klinker på golv med komfortabel golvvärme (elektrisk), ljusa väggar och tak. Invid fönstret blir det en naturlig matplats.

Tvättstuga

Från köket når ni tvättstugan som är utrustat med helt ny tvättmaskin och torktumlare. Här finns också en praktisk diskho samt städskåp. Plastmatta på golv samt ljusa väggar och tak.

Badrum

Helkaklat badrum med stilrena materialval. Mörk klinker på golv, ljust kakel på vägg. Komfortabel golvvärme (elektrisk). Wc, kommod med förvaring under och spegel ovan samt duschhörna med en fast glasvägg.

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tex kontorshörna om så önskas. Härifrån har ni utgång till uteplats och gräsmattan. Parkett på golv, ljusa väggar och tak.

Sovrum

Sovrummet ger plats åt en dubbelsäng. Parkett på golv samt ljusa väggar och tak. Härifrån nås en härlig klädkammare som ger bra klädförvaring.

Övriga utrymmen

Det finns förråd invid entré samt i gemensam länga.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1986

TV & Internet

Internet och TV via Fiber. Inkluderat i månadsavgift.

Bilplats

Parkeringsmöjlighet finns på föreningens gemensamma parkering (obs, begränsat antal platser) Du som bostadsrättsinnehavare får två parkeringskort (ingår i månadsavgift) som gäller för parkering på områdesparkeringen. Garage går att hyra för 300 kr/ mån, separat kö, för närvarande inga lediga platser. Parkeringsplats med eluttag finns att hyra, separat kö, för närvarande inga lediga platser.

Vägbeskrivning

Från Strömstad: kör ut mot Seläter vid den östra rondellen (vid EuroCash). Kör ca 800 m, sväng vänster, fortsätt ca 650 m på Kebalvägen, sväng sedan vänster in på parkering. Bilen går att parkera på gratisparkeringen på höger sida om vägen. Våra Till Salu skyltar visar vägen!

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Vattenvägen 5 - Strömstad

  Kommun

  Strömstad

  Typ

  Flerfamiljhus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1986

  Boarea

  65m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Rum

  2 rok

  Område

  Västra Berget

  Avgift

  4 743 kr/mån

  Utgångspris

  1 095 000 kr

  16 846 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 1 000 000 kr

  15 385 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Elin Bergman

  Fastighetsmäklare

  0727-33 90 41

  elin.bergman@lansfast.se Läs mer om Elin

  Extra kontaktperson

  Robin Hein

  Fastighetsmäklare

  0727-33 90 33

  robin.hein@lansfast.se Läs mer om Robin

  Visning

  Är du intresserad?

  Vattenvägen 5, Strömstad

  Bostadsrättslägenhet, 2 rok, 65m2 Pris: 1 095 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  1 084 kr

  Driftkostnad:

  1 084 kr/månad

  Försäkring:

  84 kr

  Hushållsel:

  1 000 kr

  Personer i hushållet: 1

  Posten hushållsström avser uppvärmning samt huahålsström.

  Andel i föreningen:

  0,90238% och andel av årsavgiften är 0,90254%

  Reparationsfond:

  2 263 kr

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-17

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  betalas av

  Köpare

  Byggnad

  Byggår:

  1986

  Fönster:

  2- glas

  Ventilation:

  Ventilationskontroll (OVK): Inte godkänd)

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggens Brf Västra Berget

  Lägenhetsnummer:

  213306001-0087-05

  Antal lägenheter:

  104

  Antal lokaler:

  0

  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  136 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola