Bergkullevägen 169, Trollhättan

Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 94m2 Pris: 595 000 kr - Budgivning pågår

Fräsch 4:a med inglasad balkong

Välkommen till Bergkullevägen 169. Här finner ni en mycket trevlig gård med lekplatser för familjens minsta medlemmar, skolor och förskolor samt grönområden i nära anslutning till bostaden. Lägenheten erbjuder ett gavelläge (fönster i tre väderstreck), vilket skapar ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. Bostadens guldkorn, den inglasade balkongen ligger placerad med ett högt och fritt läge. Balkongen når ni från vardagsrummet som är väl tilltaget och ger plats för såväl sedvanligt vardagsrumsmöblering som större matbord om så önskas. Förmåner som tvättmaskin och badkar i badrummet (renoverats i samband med stambytet 2006), en extra wc samt ett lättarbetat kök med goda förvaringsmöjligheter erbjuds här. Även biutrymmen är väl genomtänkta, då ni finner ett stort förråd på samma våningsplan som bostaden. Att bostaden dessutom är belägen ett stenkast från närmaste busshållsplats, vars buss tar er till centrum på ca 15 min ökar bekvämligheten ytterligare. Varmt välkommen till ett ytterst bekvämt boende!

Rumsbeskrivning

Hall

Rymlig, möblerbar hall med goda möjligheter att hänga av ytterkläderna. Här finner ni 2 garderober. Tapetserade väggar 2017. Från hallen når ni vidare till bostadens samtliga rum.

Vardagsrum

Det väl tilltagna vardagsrummet skvallrar om gavelläge med ett extra fönster. Från vardagsrummet når ni även den inglasade balkongen. I vardagsrummet ges utrymme för sedvanlig vardagsrumsmöblering samt matbord. Nytt parkettgolv samt tapeter 2012.

Kök

Det välplanerade och yteffektiva köket är ljust tack vare de stora fönsterpartierna och har fräschats upp. Här finns plats för matbord. Maskinell utrustning finns i form av diskmaskin samt kyl och frys från 2013. Här finns spis samt fläkt. Kakel ovan diskbänk, bröstpanel/tapetserade väggar.

Sovrum

Sovrum 1 I det största sovrummet ges plats för dubbelsäng samt sängbord. Fem inbyggda garderober finns. Tapetserade väggar samt parkettgolv. Sovrum 2 Sovrummet försågs 2011 med nya tapeter. Här finns plats för säng samt skrivbord. Två inbyggda garderober finns. Sovrum 3 Sovrummet försågs 2011 med nya tapeter. Här finns plats för säng samt skrivbord.

Badrum

Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2006. Här finner ni tvättmaskin, badkar, tvättställ samt wc. Kaklade väggar samt plastmatta.

WC

Från hallen når ni en toalett med tvättställ och wc. Målad väv samt platsmatta.

Byggnad/Renoveringar

Säljaren har renoverat följande: 2017- Tapetserat hall. 2011- Köpt ny diskmaskin, kyl och frys. 2011- Tapetserat om vardagsrum, sovrum 2 och 3. Nytt golv i vardagsrum.

TV & Internet

Kabel-TV. Ett basutbud från Com Hem ingår i avgiften. Bredband via Com Hem, bostadsrättsinnehavaren tecknar själv avtal.

Uteplats/Balkong

Stor inglasad balkong i läge sydost.

Bilplats

I föreningen finns 34 st. garage. En pågående ombyggnation av garagen pågår. De nya garageplatserna går att hyra för 450 kr/månad. I föreningen finns 99 st. parkeringsplatser, vilka går att hyra för 100 kr/månad, parkeringsplats med el går att hyra för 140 kr/månad. Till samtliga bilplatser är det separat kö. Avgiftsbelagd gästparkering finns för tillfälligt besök.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Bergkullevägen 169 - Trollhättan

  Kommun

  Trollhättan

  Typ

  Flerfamiljshus

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  Boarea

  94m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  SYLTE

  Avgift

  6 822 kr/mån

  Eller högstbjudande

  595 000 kr

  6 330 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 595 000 kr

  6 330 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Lisa Wiklund

  Reg. Fastighetsmäklare

  0764-96 20 83

  lisa.wiklund@lansforsakringar.se Läs mer om Lisa

  Extra kontaktperson

  Simon Bernhardsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0721-43 66 65

  simon.bernhardsson@lansforsakringar.se Läs mer om Simon

  Visning

  Är du intresserad?

  Bergkullevägen 169, Trollhättan

  Bostadsrättslägenhet, 4 rok, 94m2 Pris: 595 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Planritning

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  451 kr/månad

  Försäkring:

  117 kr

  Hushållsel:

  334 kr

  Personer i hushållet: 3

  Uppgifterna om driftskostnaderna är säljarens personliga kostnader och avser 3 personer i hushållet.

  Andel i föreningen:

  1,5069% och andel av årsavgiften är 1,49513%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Byggnad

  Fönster:

  3-glasfönster

  Ventilation:

  Frånluft

  Förening

  Föreningens namn:

  HSB Brf Myggan 2

  Lägenhetsnummer:

  5

  Antal lägenheter:

  84

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt om föreningen:

  Föreningen innehar fastigheten Myggan 4 med tomträtt och består av 4 bostadshus i 3 våningar med 13 trappuppgångar. Husen har adresserna Bergkullevägen 149 - 173. Totalt finns 84 st bostäder om 6 279 m2, 34 st garage och 99 st parkeringsplatser i föreningen. Till bostaden följer nyttjanderätten till ett förråd, beläget på samma våningsplan som bostaden. Det finns även ett barnvagnsförråd i samma byggnad. Cykelförråd samt tvättstuga finns i byggnaden intill.  Föreningens ekonomi:

  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Det totala taxeringsvärdet för fastigheten Myggan 4 uppgår till 20 971 000 kr.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar/ombyggnationer: 2013-2014 Inglasning och utbyggnad av balkongerna. 2006 Stambyte. 2000 Fönsterbyte. De närmaste åren planerar styrelsen följande större underhåll och investeringar: Nybyggnad av garage (pågår). Nya tamburdörrar och ommålning i trappuppgång, eventuellt 2019. Planerat underhåll skall kostnadstäckas genom avlyft från den yttre underhållsfonden.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  174 kWh/m2 år

  Status:

  Utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola