Hörngatan 57, Trollhättan

Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 31m2 Pris: 450 000 kr - Budgivning pågår

Välplanerad lägenhet om 1 rum och kök med närhet till centrum

Kanonmysig lägenhet i hjärtat av Hjortmossen. Här bor du i en ljus lägenhet med ett rum och kök. Låg avgift ger dig en billig månadskostnad. Badrum med klinker och kakel. Närhet till högskolan, centrum, matvaruaffär och konditori. Populära hjortmosseparken med aktivitetspark finns över gatan. Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna mysiga 1:a med riktigt kök belägen på populära Hjortmossen. Lägenheten är disponerad enligt följande: HALL med laminatgolv och 3 garderober samt avhängningsmöjlighet. VARDAGSRUM med laminatgolv och garderob. KÖK med laminatgolv och rosa luckor. Utrustat med spis, kyl/frys och micro. BADRUM med kakel och klinker på golv (värme). Utrustningen består av dusch, handfat och toalett. Här finns även en tvättmaskin som underlättar vardagen.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, Hobbyrum, källarförråd, torkrum, tvättstuga i angränsande fastighet och vindsförråd strax utanför lägenhetsdörren.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1958

TV & Internet

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Fibernät. Leverantör: Telia.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Adress

  Hörngatan 57 - Trollhättan

  Kommun

  Trollhättan

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  1958

  Boarea

  31m2

  Våning

  4 av 4 (Våningsplan 4 av 4. ) , Hiss finns inte

  Rum

  1 rok

  Område

  HJORTMOSSEN

  Avgift

  1 649 kr/mån

  Inkl. värme, vatten och kabel-tv.

  Eller högstbjudande

  450 000 kr

  14 516 kr/m2

  Aktuellt bud

  Budgivning pågår

  Högsta bud 635 000 kr

  20 484 kr/m2

  Ansvarig mäklare

  Malin Lindström

  Reg. Fastighetsmäklare

  0706-03 49 32

  malin.lindstrom@lansforsakringar.se Läs mer om Malin

  Visning

  Är du intresserad?

  Hörngatan 57, Trollhättan

  Bostadsrättslägenhet, 1 rok, 31m2 Pris: 450 000 kr - Budgivning pågår

  Värdekollen

  Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

  Bostadsökaren

  Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

  Fri värdering

  Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

  Bilder

  Visa alla bilder

  Fakta & Dokument

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  300 kr/månad

  Hushållsel:

  300 kr

  Andel i föreningen:

  0,3143% och andel av årsavgiften är 0,30887%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-02-12

  Pantsättningsavgift:

  448 kr

  Överlåtelseavgift:

  1 120 kr

  Förening

  Föreningens namn:

  Riksbyggen Brf Tefateklinten

  Lägenhetsnummer:

  11

  Antal lägenheter:

  185

  Antal lokaler:

  14

  Allmänt om föreningen:

  Populära och attraktiva bostadsrättsföreningen Tefetaklinten är en välskött och långsiktigt tänkande förening med gott rykte. Föreningen äger fastigheten Tefateklinten 1 med därpå uppförda 4 st. byggnader, uppförda 1956. Föreningen består av totalt 185 st. lägenheter fördelat mellan 1 rkv - 4 rok. Den totala bostadarean uppgår till 10 669 kvm. I föreningen finns även 14 lokaler med en total lokalarea om 338 kvm. Till bostaden följer nyttjanderätten till ett vindsförråd och en matkällare.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen senaste avgiftshöjning skedde med 3 % den 1 april 2017 pga. fönsterbyte. Föreningen räknar med att indexreglera årsavgiften 1 gång/år med ca 1%. Föreningens fastighet är taxerad till totalt 66 849 000 kr. Föreningens fastighetslån uppgår idag till ca 11 269 000 kr. Skuld/kvm boarea är endast 1 073 kr.  Gjorda renoveringar:

  Utförda renoveringar: 2016-2017 Nya balkongdörrar och fönster. 2000-2001 Stam- och badrumsrenovering. Föreningen har uppfört ett lusthus på gården. Planerade eller beslutade renoveringar/ombyggnationer: - Fortsatt arbete för att förbättra radonnivån.  Energideklaration

  Energikonsumtion:

  115 kWh/m2 år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

  Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor

  Karta

  Matbutik

  Restaurang

  Vårdcentral

  Transportmedel

  Skola