Kungsgatan 68 A, Trollhättan

Bostadsrätt, 1 rok, 39m2 Pris: 800 000 kr

Renoverad 1:a med låg avgift!

Varmt välkomna till Kungsgatan 68 A. Med ett attraktivt läge i förhållande till såväl resecentrum, högskola som centrums hela utbud finner ni denna välplanerade 1:a. Här möts ni av renoverade ytor, ett högt och ogenerat läge och en generös takhöjd som skapar känsla av rymd. Innanför entrén finner ni en hall med garderober och ett genomtänkt förvarningssystem som nyttjar den gedigna takhöjden. Det tilltalande köket är renoverat och erbjuder gott om förvaring i en stilren design. Med, gott om belysning, diskmaskin och ljusa kulörer ger köket ett exklusivt intryck. Här finns gott om plats för matbord! Allrummet är stort och utöver plats för soffmöbler finner ni även gott om utrymme för dubbelsäng. De stora fönsterpartierna tillsammans med takhöjden skapar en ljus och spatiös känsla. Även här har väggarna renoverats i neutrala kulörer liksom i hallen och köket. I allrummet bryter väggarna mot det läckra originalgolvet i parkett! Badrummet är yteffektivt och renoverat. Varmt välkommen till ett boende i riktigt förmånligt läge!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderoer. Från hallen når ni vidare till bostadens samtliga rum. Målade/tapetserade väggar samt laminatgolv.

Allrum

Stort allrum med gott om plats för sedvanlig vardagsrumsmöblering samt plats för säng. Stor fönsterparti ger gott om ljusinsläpp. Fiskbensparkett samt ljusa väggar.

Kök

Renoverat kök med gott om förvaringsmöjligheter. Här finner ni plats för matbord vid fönstret. Maskinell utrustning i form av diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn samt dubbla diskhoar.

Övriga utrymmen

Det finns förråd -matkällare, samlingslokal, tvättstuga och vindsförråd.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1944

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV ingår i månadsavgiften. Leverantör Com Hem Internet via Com Hem. Bostadsrättsinnehavare tecknar eget abonnemang. Fiber ska installeras av föreningen, bostadsrättsinnehavare tecknar eget abonnemang.

Uteplats/Balkong

Föreningen har gemensam innergård med en trevlig uteplats och gräsytor. värderingsbalkong finns 0,5 trappa från bostaden.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i månadsavgifte. Föreningen har garage vilka går att hyra för 200 kr/månad.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Mån 20 Nov 16:30 - 17:00

Anmäl till visning

Adress

Kungsgatan 68 A - Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1944

Boarea

39m2

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. ) , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

CENTRUM

Avgift

2 175 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

ANMÄLAN KRÄVS

2017-11-20 16:30:00 2017-11-20 17:00:00 40 Bostadsvisning Kungsgatan 68 A, Trollhättan 58,2793929978376, 58,2793929978376 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Kungsgatan 68 A, Trollhättan

Bostadsrätt, 1 rok, 39m2 Pris: 800 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

302 kr/månad

Försäkring:

172 kr

Hushållsel:

130 kr

Uppgifterna om driftskostnaderna är baserat på 1 person i hushåller.

Andel i föreningen:

0% och andel av årsavgiften är 5,36137%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2017-11-10

Byggnad

Fönster:

3-glasfönster

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

Brf Oxen 4

Lägenhetsnummer:

6

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Välkommen till Brf Oxen 4. Föreningen består totalt av 15 bostäder, fördelat över 2 trappuppgångar ( 3 våningar). På föreningens gemensamma gård finner ni gräsytor, en trevlig uteplats och parkeringsplatser.

Utförda renoveringar: 2003- Relining av avloppstammarna. 2005- Elen renoverades. 2012- 3-glasfönster installerades.

Energideklaration

Energikonsumtion:

99 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola