Torparegatan 20, Trollhättan

Bostadsrätt, 1,5 rok, 36m2 Pris: 350 000 kr

Smakfull 1,5:a

Välkommen till en smakfull 1:a belägen med ett riktigt trevligt läge i Kronogården. Här finner ni kommunikationsmöjligheter till centrum inom ett stenkast. Här bor ni i ett högt och ogenerat läge vilket gör att ni slipper insyn. Bostaden erbjuder ett välplanerat allrum och utrymme för sedvanlig möblering. Här finns även ett sovalkov för att få undan sängen från allrummet. Det yteffektiva och renoverade köket är väl disponerat med goda arbetsytor, gott om förvaring och plats för mindre matbord. Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2004-2005. de helkaklade väggarna presenteras i en neutral kulör och erbjuder förmånen med badkar! Varmt välkommen till en bostad att trivas i.

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med goda möjligheter att hänga av sig. Laminatgolv samt tapetserade väggar.

Allrum med sovalkov

Rymligt allrum med plats för soffa, soffbord samt mediamöbel. Sovalkov med gott om plats för säng. Stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

Kök

Köket är renoverat och ger utrymme för matbord med fyra platser vid fönstret. Den maskinella utrustningen består av bänkdiskmaskin, kyl, frys diskho samt spis. Här finns gott om förvaring. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

Badrum

Badrummet renoverades i samband med stambytet 2004-2005. Här finner ni badkar, kommod, badrumsskåp samt wc. Kaklade väggar samt våtrumsmatta.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, matkällarförråd och träningsrum. Dessutom finns 2 tvättstugor med torkrum samt en grovtvättstuga. Föreningen tillämpar debitering av konsumtionsavgifterna gym- och bastunyttjande.

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1968

Uppvärmning

Fjärrvärme

TV & Internet

Kabel-TV ingår i avgiften. Leverantör; Com Hem Bredband via Bredbandsbolaget. Bostadsrättsinnehavare tecknar själv avtal. Fr.o.m 1 februari 2018 kommer ett tillägg om 204 kr/månad att läggas på månadsavgiften gällande anslutning till bredband (Bredbandsbolaget 250/100) och ip-telefoni. Man måste själv som bostadsrättsinnehavare ringa och begära tjänsterna.

Bilplats

77 garageplatser; äldre garage 250 kr/månad och nyare 375 kr/månad Till garageplatsen är det separat kö. 241 parkeringsplatser, p-plats utan el 100 kr/månad och med el 150 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Visning

Tis 21 Nov 16:30 - 17:00

Anmäl till visning

Adress

Torparegatan 20 - Trollhättan

Kommun

Trollhättan

Typ

Flerfamiljshus

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Byggår

1968

Boarea

36m2

Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Våning

3 av 3 (Våningsplan 3 av 3. )

Rum

1,5 rok

Område

KRONOGÅRDEN

Avgift

2 412 kr/mån

Ansvarig mäklare

Visning

Kom på visning!

ANMÄLAN KRÄVS

2017-11-21 16:30:00 2017-11-21 17:00:00 40 Bostadsvisning Torparegatan 20, Trollhättan 58,2659163117592, 58,2659163117592 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

Torparegatan 20, Trollhättan

Bostadsrätt, 1,5 rok, 36m2 Pris: 350 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Planritning

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

320 kr/månad

Försäkring:

120 kr

Hushållsel:

200 kr

Personer i hushållet: 1

Säljarens personliga kostnader och baseras på 1 person i hushållet.

Andel i föreningen:

0,18636% och andel av årsavgiften är 0,18636%

Pantsättning:

Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 0001-01-01

Byggnad

Ventilation:

Frånluft

Uppvärmningssystem:

Fjärrvärme

Förening

Föreningens namn:

HSB Brf Stigbygeln

Lägenhetsnummer:

278

Antal lägenheter:

0

Antal lokaler:

0

Information:

Föreningen Stigbygeln innehar fastigheterna Stigbygeln 3 och 4, Spiltan 3 och Krubban 3 med tomträtt och är beläga på adresserna Hovslagaregatan 10-52, 11-23, Stallgatan 3-11 och Torparegatan 16-30. På fastigheten finns 6 st bostadshus i 3 st våningar med 42 st trappuppgångar. Husen färdigställdes år 1968-1970. Den totala bostadsytan uppgår till 21 726 kvm och den totala lokalyta till 148 kvm fördelat på 20 st. lokaler.

Senaste avgiftshöjning skede 2014 med 2%. Därefter finns inga planerade/beslutade avgiftshöjningar. Föreningens fastigheters totala taxeringsvärde uppgår till 66 000 000 kr medan föreningens banklån uppgår till 43 996 794kr.

Beslutade eller planerade renoveringar: - Byte av fläktar. - Byte av termostater, stamventiler och pumpar. - Tilläggsisolering av vindar. - Digital övervakning samt styrning v undercentraler. - Spekulationer på byte av ytterdörrar. Kommande renoveringar beräknas kostnadstäckas genom avlyft från yttre fonden. Utförda renoveringar/ombyggnationer: 2010 - Nybyggnad garage samt markanläggningsrenovering. 2004-2005 - Stambyte.

I samband med överlåtelser besiktigar föreningen lägenheten utifrån föreningens underhållsansvar. Föreningen går även igenom hur köksfläktar är kopplade.

Energideklaration

Energikonsumtion:

181 kWh/m2 år

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola